QUOTE(Karolinan80 @ 2013 02 21, 22:00)
Atliekant folio metoda nieko blogo man nerado aciu Dievui, taip pat kaip ir poliklinikose. Bet tuo metu jauciausi labai blogai, pykinimai, viduriai nesuprasi kas jiem darosi, na klaiki savijauta budavo. o poliklinikoj daryti tyrimai visi geri, taip pat niekas ir nekreipe demesio kaip as jauciuosi.
tas metodas parodo tokius dalykus kuriu siuolaikine medicina neparodo.
Taigi isvados buvo tokios kad nuo cheminiu vaistu nuo maisto ir kt dalyku apterstas organizmas, aisku parode ir tai kad esu lb jautri. 3men geriau zirniukus ir nuejus pakartoti rezultatai buvo zymiai geresni, aisku tai galima buvo spresti is savijautos
Folio medotas geriausiai parodo kaulu struktura

Tikrai kaip rentgenas nuskanuoja kaulus, parodo ju sutrikimus, bet daugiau...tai burimas is kavos tirsciu

Funkciniu susirgimu nemato is viso, o apie kitus menkus negalavimus tik uzsimena lakoniskai-toj vietoj problema. Apie stubura ir man pasake viska

Tuo tarpu kabinosi prie skydliaukes(ji isvirtusi, matosi ir be jokio tyrimo), o kai echoskopu darau skydliaukes tyrimus-viskas gerai, jokiu pakitimu, hormonai normoj-tai ar galim tada pasitiketi folio metodu, kur mato problema ir "liga" ten, kur jos nera? Kad tulzis uzsilenkusi-tai kas antram ji uzsilenkusi, ar tai liga? Tuo tarpu problemu su skrandziu man nemate

Nemate, kad yra dvylikapirstes uzdegimas, kad pastovus viduriavimas

Uz tai pamate, kad organizme daug parazitu

Tik nepaaiskino, kokiu ieskoti ir kur, nes nuo visu imanomu ir neimanomu as is kraujo tyrimus darau-nu sveika, jokiu parazitu
Ziuriu, ju "arkliukas"-tai arba organizmas uzterstas cheminem medziagom(tarsi mes cia kokioj cheminej gamykloj gyventumem) ar parazitais ir israso visiems tuos pacius zirniukus

O tiesa tokia, cia jau tradicines medicinos atstovai sake, kad organizmo imunine sistema-tai pats galingiausias 'vaistas" pries visas ligas, sugeba pats apsivalyti nuo nepageidaujamu intervenciju. O dieta ir skysciai daug greiciau nei per 3 menesius padaro didesni stebukla, nei visi zirniukai kartu paemus.

Jei laiketes kazkokios dietos, tai ir zirniukai "suveike"

Cia placebo efektas, dabar pilna straipsniu internete, kad homeopatija paremta gydymu vandeniu su cukrumi-jei negydo, tai bent jau nekenkia, i kaliuze niekas nesodina uz tai.
Lucero atveju as ja be folio metodo jau seniai "nuskanavau" ir parodziau, kur jos ligos

Jai jokie zirniukai nepades, nepades jau ir dieta bei skysciai, jai skubiai reikalingi AD, tada ir ligos visos kitos bus lengviau iveikiamos. Jei organizme nesigamina laimes hormonas, tai jam padeti reikia ji pagaminti, net onkologiniai ligoniai geria AD. Aisku, ne tam, kad jis iveiks vezi, bet tam, kad lengviau ji butu galima iveikti, nes nervai dar papildomai prideda simptomu.
QUOTE(raa// @ 2013 02 21, 23:43)
na taip...kiekvienai savo bedos.Pas mane jos kol kas nesibaigia,nors psichologiskai jauciuos pakankamai gerai.Nerima kelia tik visokie negalavimai, kurie sukelia pamastymus apie visokias galimas ligas...
Dabar pavyzdziui svaigineja galva.Kad ir sedziu ramiai,toks jausmas kad man net galva linguojasi,juda kartu su tuo svaigimu.Ar buna kam taip?Pasidalinkite patirtimi.
Be pirmines daktaro apziuros nieko mes cia nepasakysim

Galvos svaigimas gali buti ir nuo sutrikusios kraujotakos, ir nuo auglio, ir nuo netinkamos mitybos, ir pirmas diabeto pozymis, ir...t.t.
Turit daryti tyrimus, atmesti visas ligas, tada tik jungtis prie vegetodistonikiu burelio