Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Mano atveju taip. Guziukai gali supiktybėt tai rizikuot krūtine nesinori, o apgamai mano vėl tokie gan ant ribos tai kaskart aš su jais atsargiai bobinuosi, nes iškilę ir gan nemaži ir dar tokiose vietose kur amžinai dirginami tai ir nesinori laukt kol supiktybės . dantys protiniai kaip sakė stomotologai protiniai netaisomi tai belieka raut tik tas rovimas ir gan sudėtingas ir tenka per šiaudelį maitintis kelias dienas po operacijos jau nekalbant apie skausmą . ai žodžiu baisu pagalvot , o dar kai tokai bailė tai vis surandu priežastį dar luktelėt. bet sakiau pradėsiu nuo guziukų . tegu pjauna su vietine nejautra ir eisiu iškart namoo. tikrai negulėsiu vienoje palatoje su vėžiu sergančiais žmonėm, nes perdaug jautri tokiem dalykam esu blush2.gif jau geriau jei skaudės greitukę išsikvieisu ir suleis kokių vaistų šiknon nuo skausmo . na laiko dar turiu persigalvot, nes nė siuntimo nepasiėmiau . sakiau pirma reik su mokslais susitvarkyt , nes jaučiu vistiek liemenuko dėtis ilgokai negalėsiu . ai žodžiu bailė aš blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*vandene* @ 2013 01 06, 20:49)
Rytoj nusipirksiu pantoprazolio  4u.gif Vistiek kada nors uzsirasysiu pas gasroenterologa, man reikia pasirengti tam psichologiskai. 
Savaite laiko vakarais geriu linu semenu nuovira, kuris yra labai gerai skrandziui.

pasitaupyk ir eik jei vilnietė į kardiolitą . sukišo miegančiai žarnelę ir thumbup.gif . tikrai negaila nė lito, nes apšokinėta buvau , o ir iškart po procedūros gerai jaučiaus tik į šonus svyravau tai teko vyrui iki mašinos palydėt, o nei riaugėjimo, nei gerklėj kažkokio nepatogumo nebuvo . po valandos valgiau ir dalinausi įspūdžiais koki faini gydytojai pasitaikė ir kokia rūpestinga seselė vis ramino kai drebėjau iš nervų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 01 06, 20:49)
Rytoj nusipirksiu pantoprazolio  4u.gif Vistiek kada nors uzsirasysiu pas gasroenterologa, man reikia pasirengti tam psichologiskai. 

lotuliukas.gif nu jo. mes cia visos tokios.

ieskom ligu, bet jas suradusios dar ilgai delsiam su gydymusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 01 06, 21:04)
lotuliukas.gif  nu jo. mes cia visos tokios.

ieskom ligu, bet jas suradusios dar ilgai delsiam su gydymusi biggrin.gif

Aga biggrin.gif
Atsakyti
man protinius irgi reik rauti, nes amzinos bedos su jais doh.gif jau zadu kita menesi blush2.gif bet nzn kaip cia bus blush2.gif
o su tais guziukais tai aisku nejuokai, reik pasiryzt be kalbu, cia ne dantys kad nori rauni nori ne...
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2013 01 06, 22:38)
man protinius irgi reik rauti, nes amzinos bedos su jais doh.gif jau zadu kita menesi blush2.gif bet nzn kaip cia bus blush2.gif
o su tais guziukais tai aisku nejuokai, reik pasiryzt be kalbu, cia ne dantys kad nori rauni nori ne...

lutte! kas liecia guziukus krytinei tai net negalvokit ir tirkites, nes turiu pazistama kuri guziuka uzsciuope pries pusantru metu ir ka tu galvoji vezys trecios stadijos gaila bet jau taip ira verysad.gif
Atsakyti
jei kazka uzsciuopet tai nebutinai iskart guziukas/vezys, ypac jaunom dazniausia tebuna cistos krutyse.... mano aplinkoj tai daug atveju su cistom, pageri vaistuku ir praeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 06 sausio 2013 - 21:57
Man mamologas sakė, kad dvi fibroadenomas pasiauginus nuo kontraceptinių. Gerai būtų jei tai būtų tik cistos blush2.gif . Baisiausia, kad išoperavus jos vėl atsirast gali doh.gif . O dar kai mano hormonai svyruoja tai išeitis tik vaiką pasigimdyt , nes pms toki, kad iš lovos nesikeliu, nes vemiu. Gal ir būtų nebaisu, bet svoris mano mažas visai ir neišeina per tokius organizmo kvailiojimus priaugti doh.gif . Žodžiu metu kontraceptikus ir po poros mėn lėksiu operuotis. Geriau jau randas nei be krūties vaikščiot.

Lutte, pasipasakok po danties rovimo. Pilnai išaugę? Visus vienu metu šalinsi ar iš vienos pusės tik? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 06, 20:55)

pasitaupyk ir eik jei vilnietė į kardiolitą . sukišo miegančiai žarnelę ir  thumbup.gif . tikrai negaila nė lito, nes apšokinėta buvau , o ir iškart po procedūros gerai jaučiaus tik į šonus svyravau tai teko vyrui iki mašinos palydėt, o nei riaugėjimo, nei gerklėj kažkokio nepatogumo nebuvo . po valandos valgiau ir dalinausi įspūdžiais koki faini gydytojai pasitaikė ir kokia rūpestinga seselė vis ramino kai drebėjau iš nervų  lotuliukas.gif

Nera cia ta procedura tokia baisi, kad reiktu migdymo biggrin.gif Trunka ji viso labo pusantros minutes, duoda vietine nejautra(kaip kad dantis rauna su ja), buni pilnoj samonej, paskui galima ir vairuoti, ir kalbetis, ir nenesioja visai. drinks_cheers.gif
Pvz. danti rauti uztrunka daaaaug ilgiau, net iki pusvalandzio, ir tai niekas nemarina ir ne viena nenumiret, o cia gal tik pati mintis baisi, jok kis zarnele i skrandi. Seniai praejo tie tarybiniai laikai, kai be nejautros kisdavo, dabar nejauti nieko, liepia tik kvepuoti. As viska kartu su daktaru stebejau televizoriui, baisia idomu man buvo, kaip mano skrandis is vidaus atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
labas rytas verysad.gif
miegojau siaubingai
kamuoja stiprus nerimas
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 01 07, 01:14)
Man mamologas sakė, kad dvi fibroadenomas pasiauginus nuo kontraceptinių. Gerai būtų jei tai būtų tik cistos  blush2.gif . Baisiausia, kad išoperavus jos vėl atsirast gali  doh.gif . O dar kai mano hormonai svyruoja tai  išeitis tik vaiką pasigimdyt , nes pms toki, kad iš lovos nesikeliu, nes vemiu. Gal ir būtų nebaisu, bet svoris mano mažas visai ir neišeina per tokius organizmo kvailiojimus priaugti  doh.gif . Žodžiu metu kontraceptikus ir po poros mėn lėksiu operuotis. Geriau jau randas nei be krūties vaikščiot.
Lutte, pasipasakok po danties rovimo. Pilnai išaugę? Visus vienu metu šalinsi ar iš vienos pusės tik? blush2.gif

nepilnai isauge jie pas mane, todel ir problemos, vis uzeina kai susimasto dar biski paaugti ir kelia visas dantenas, tada puliuoja, skausmas nesvietiskas. dantenos man jau yra apipjaustytos ten, galvojo gydytoja kad to uzteks, bet deja, reiks raut, nes jie priedo dar ir sugedo verysad.gif

o tu leliuko neplanuoji? susitvarkys hormonai, ir nervukai gal aprims 4u.gif man gydytoja primygtinai siule leliu, ir ka su krutine bedu tikrai nebera o buvo nuolatinis skausmas penkis metus( mastopatija), aisku su nervais vistiek nieko gero blush2.gif
Atsakyti
O pas ka yra uzesys usyse, gal kas domejotes ar jis praeina? Ar jau sisitaikyt su ju? Kiek pasiskaiciau, tai negirdejau, kad kas nors issigydytu doh.gif

Ir dar klausimelis, ar bandet kas nors akupunktura? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2013 01 07, 14:18)
nepilnai isauge jie pas mane, todel ir problemos, vis uzeina kai susimasto dar biski paaugti ir kelia visas dantenas, tada puliuoja, skausmas nesvietiskas. dantenos man jau yra apipjaustytos ten, galvojo gydytoja kad to uzteks, bet deja, reiks raut, nes jie priedo dar ir sugedo verysad.gif

o tu leliuko neplanuoji? susitvarkys hormonai, ir nervukai gal aprims 4u.gif man gydytoja primygtinai siule leliu, ir ka su krutine bedu tikrai nebera o buvo nuolatinis skausmas penkis metus( mastopatija), aisku su nervais vistiek nieko gero blush2.gif

Suprantu ką reiškia protinių dantų augimas. Man taip n metų jie augo , o dabar žiūrau vyras ir neranda vietos tai listerinu praskalauja ir kuriam laikui ramu. Prieš pusmetį užsidėjau ant protinių silantus , bet tie iškrito , o planavau bent metus rami būti , kad dantukai neges.

O leliuką planuojam po mano mokslų, dar liko 1,5 metų . Noriu, bet laikausi , nes paskui visai į mokslus tingėsiu eit kai vaikutis namie lauks . O ir vis galvoju pilnai sveikatą išsitirt (nors daugumą jau tikrai tyrimų atlikus) .
Atsakyti