Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lysa @ 2013 01 07, 15:53)
O pas ka yra uzesys usyse, gal kas domejotes ar jis praeina? Ar jau sisitaikyt su ju? Kiek pasiskaiciau, tai negirdejau, kad kas nors issigydytu  doh.gif

Ir dar klausimelis, ar bandet kas nors akupunktura?  blush2.gif

Uzesys man praejo su savo ligos isgydymu. drinks_cheers.gif Busit va jau isgirdusi pirma atveja mirksiukas.gif
Bet pirmiausia as ir ejau pas LORus, turejau isitikinti, kad uzesys-ne LORine problema.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 07, 16:18)
Uzesys man praejo su savo ligos isgydymu.  drinks_cheers.gif Busit va jau isgirdusi pirma atveja mirksiukas.gif
Bet pirmiausia as ir ejau pas LORus, turejau isitikinti, kad uzesys-ne LORine problema.

Nuraminai blush2.gif As jau galvojau, kad reikia priprasti... Pas LOR jau buvau, kadangi baisiai del visko kabenejausi, tai "pasiunte" i Santariskes biggrin.gif

Pas manr keistai uzia nuolatos tik kairej pusej, i desinei tik vakare zvimbima girdziu.
Ir galva kairej pusej labiau spaudzia. Praeta karta irgi viskas per kaire puse labiau jautiesi... idomu kodel?...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lysa: 07 sausio 2013 - 15:45
as kaip minejau man visa gyvenima ausyse uzia ir nepraeina, bet man nuo zemo spaudimo 4u.gif
pastarosiom dienomis tikrai keistas oras labai:) visai ner sveikatos, vos pasliauziu, tai guliu ir tinginiauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 01 07, 17:38)

pastarosiom dienomis tikrai keistas oras labai:) visai ner sveikatos, vos pasliauziu,

taip....
nu man jau praejo ir kosulys erzinantis ir gerkle
liko tik sloga doh.gif bjaurybe
kokiu zinot geru metodu ja nugalet ?
dabar vartoju coryzalia g.gif

siandien apetito net nera, uzkandu ka nors bele uzkasti ir viskas
nervu daug del mokslu, persalimas, santykiai, viskas daede....
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 01 07, 21:37)
taip....
nu man jau praejo ir kosulys erzinantis ir gerkle
liko tik sloga doh.gif  bjaurybe
kokiu zinot geru metodu ja nugalet ?
dabar vartoju coryzalia g.gif

siandien apetito net nera, uzkandu ka nors bele uzkasti ir viskas
nervu daug del mokslu, persalimas, santykiai, viskas daede....

Labas, kokius mokslus studijuoji?

Man kai būna užsitęsusi sloga - tai gydau su jūros druskos tirpalu, pasidarau tokį kad gleivinės nenudeginti ir į 5 ml švirkštą ir taip praplaunu kokius 5 kartus dienoje....
Atsakyti
Labas rytas

uzmigau tik ketvirta ryto
tai visa diena krato nerimas
jau ikaliau bromzepamo
nes negaliu nieko daryti kitaip
Atsakyti
Lucero 4u.gif

As paskaitau tave postus, irman idomu, tau dabar toks paumejimas ligos ar tu visada taip jautiesi? Kazkaip atrodo, kad tau labai sunku turetu buti... 4u.gif
Atsakyti
Pastarosiomis dienomis tikrai nesimiega, ir nerimas kyla, gerkleje kamuoliuko pojutis. Orai tikrai prasti, dar be to magnetines audros si menesi 7 kartus net bus gal cia sitos bjaurybes siek tiek kaltos.
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2013 01 08, 16:45)
Lucero  4u.gif

As paskaitau tave postus, irman idomu, tau dabar toks paumejimas ligos ar tu visada taip jautiesi? Kazkaip atrodo, kad tau labai sunku turetu buti...  4u.gif

4u.gif

dabar tai paumejimas sukeltas gyvenimo situacijos aplinkybiu ir sveikatos nekokios... jei taip toliau galvoju gultis i streso ligu skyriu g.gif mane labai sudomino
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 01 08, 17:14)
4u.gif

dabar tai paumejimas sukeltas gyvenimo situacijos aplinkybiu ir sveikatos nekokios... jei taip toliau galvoju gultis i streso ligu skyriu g.gif  mane labai sudomino

Vaiku turi? Kai man buna blogai, stengiuosi to neparodyti vaikams.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 01 08, 18:20)
Vaiku turi? Kai man buna blogai, stengiuosi to neparodyti vaikams.

neturiu

gal zinot nuo ko uzkyla antras spaudimo rodiklis? daznai buna kone simtas pvz 135/96 g.gif
Atsakyti
As kelinta diena prastai miegu, uzmiegu tik 2val nakties, nubundu 5 ir ilgai neuzmiegu o tada miegu iki 13val....
Atsakyti