Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

laba diena 4u.gif
galiu įsirasyt į jusu gretas ax.gif

man dar sitos diagnozes nenustate,bet kiek daktaru apejau...nervai.
prasidejo pries kelias sav baisus permusimas,galvojau per gerkle islips ax.gif ligoninej padare ekg rado tachikardija,po 2 dienu dare,jau viskas gerai,sake ideali g.gif
bat jau antra savaite kamuoja skaismai sirdies plote,ir tokia baime apima kad dar labiaus įsiskausta,maudimas einantis į peti,krutines spaudimas...ar jums taip irgi buna? g.gif siunte ir pas neuorologe,nes sugebu 10 kartu per diena susigraudyt ir 5 posmus nubliaut ax.gif israse tik zoliniu vaistu,bet poveikio jokio man nuo ju...

paskaiciau pas jus,kad panasiai gyvenat,tikiuos priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 04 20, 23:16)
Buvau užmigusi ir pabudau,kad negera daros.iskart rodos kazkas su sirdim,silpna,galva sukas...jauciu be vaistu niekaip situ pojuciu nepanaikinsi

Man lygiai tas pats .Net baisu pradeti snausti,nes galvoju ar pasidarys silpna ar ne verysad.gif Ir nakties miegu kol uzmiegu vis prabundu nuo kazkokio nemalonaus jausmo...bet tik prabudus blogumas dingsta.Ar jums irgi taip?
Atsakyti
man pastaru metu negera ryte pabudus, koki pusvalandi, pabundu tokia isitempus, sirdis musa, kala, saltaaaa....pykina... nuovargis...silpna blink.gif paskui kai issijudinu, pavalgau, pagereja g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 balandžio 2013 - 16:36
QUOTE(Edgarita @ 2013 04 22, 16:07)
laba diena 4u.gif
galiu įsirasyt į jusu gretas ax.gif

man dar sitos diagnozes nenustate,bet kiek daktaru apejau...nervai.
prasidejo pries kelias sav baisus permusimas,galvojau per gerkle islips ax.gif ligoninej padare ekg rado tachikardija,po 2 dienu dare,jau viskas gerai,sake ideali g.gif
bat jau antra savaite kamuoja skaismai sirdies plote,ir tokia baime apima kad dar labiaus įsiskausta,maudimas einantis į peti,krutines spaudimas...ar jums taip irgi buna? g.gif siunte ir pas neuorologe,nes sugebu 10 kartu per diena susigraudyt ir 5 posmus nubliaut ax.gif israse tik zoliniu vaistu,bet poveikio jokio man nuo ju...

paskaiciau pas jus,kad panasiai gyvenat,tikiuos priimsit 4u.gif

Junkis.pasakokis 4u.gif Jo,jeigu nerimas uzeina tai koncentruojasi i sirdi buna.Rodos sustos

QUOTE(raa// @ 2013 04 22, 17:05)
Man lygiai tas pats .Net baisu pradeti snausti,nes galvoju ar pasidarys silpna ar ne  verysad.gif Ir nakties miegu kol uzmiegu vis prabundu nuo kazkokio nemalonaus jausmo...bet tik prabudus blogumas dingsta.Ar jums irgi taip?

as jeigu prabundu tai iskart keliuos is lovos ir tada taip,silpsta ir dingsta silpnumas.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2013 04 22, 19:15)
Junkis.pasakokis 4u.gif Jo,jeigu nerimas uzeina tai koncentruojasi i sirdi buna.Rodos sustos
as jeigu prabundu tai iskart keliuos is lovos ir tada taip,silpsta ir dingsta silpnumas.

kad man dabar pastoviai atrodo sirdis doh.gif nu kiek galima tiek g.gif

man atrodo kad sirdis,tai dar labiau nervuotis imu,ir toks panikos priepuolis uzeina,kad atrodo,dabar jau kapec tikrai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edgarita: 22 balandžio 2013 - 20:18
sveikos, siandien kazko stipriai galva svaigsta,ar jums buna galvos svaigimas? na idomu tai kad sukas ta galva gulint labiau negu sedint ar vaikstant..........
Atsakyti
QUOTE(Edgarita @ 2013 04 22, 21:04)
kad man dabar pastoviai atrodo sirdis doh.gif nu  kiek galima tiek g.gif

man atrodo kad sirdis,tai dar labiau nervuotis imu,ir toks panikos priepuolis uzeina,kad atrodo,dabar jau kapec tikrai ax.gif

Jeigu yra galimybe nueikit pas kardiologa.kai gyd patvirtino,kad viskas idealu,baigesi ir su sirdim bajeriai.gal ir jums suveiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 04 23, 08:06)
sveikos, siandien kazko stipriai galva svaigsta,ar jums buna galvos svaigimas? na idomu tai kad sukas ta galva gulint labiau negu sedint ar vaikstant..........

Sveika 4u.gif ir mane pries pora savaiciu vargino galvos svaigimas, toks su pykinimu, net negaledavau is lovos atsikelti ar galvos pasukti, tekdavo vienoj padetyj isitaisius uzmigti, bet dabar praejo jau. ir isvis daug simptomu po biski praeina smile.gif geriu daug maistiniu papildu ir tikrai jauciu poveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliuks @ 2013 04 23, 18:41)
Sveika  4u.gif  ir mane pries pora savaiciu vargino galvos svaigimas, toks su pykinimu, net negaledavau is lovos atsikelti ar galvos pasukti, tekdavo vienoj padetyj isitaisius uzmigti, bet dabar praejo jau. ir isvis daug simptomu po biski praeina smile.gif geriu daug maistiniu papildu ir tikrai jauciu poveiki smile.gif

Kokius papildus geri?
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2013 04 23, 20:23)
Kokius papildus geri?

B grupes vitaminai, cinkas, zuvu taukai, lecitinas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasuliuks @ 2013 04 24, 08:44)
B grupes vitaminai, cinkas, zuvu taukai, lecitinas smile.gif

Dar magni pagerk. Ir as pradejau gerti vitaminus. Jauciu po abieju gimdymu nusilpo organizmas.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

si karta ir as atejau su klausimu g.gif
ar jums nebuna begalinis jautrumas i garsa ar i sviesa? nu tik koks netiketas garsas garsiau ir kunas drebet pradeda, lyg isgastis, lyg adrenalinas, o ana diena taip melynai kompo lempa susvito irgi tas pats, net nesupratau kas cia man pasidare g.gif
Atsakyti