Sveikutes

jungiuosi ir as... kartais atrodo kad isprotesiu, nes pastovus gydydtoju lankymas, ligu ieskojimas, tai varo i nevilti.... po pirmo gimdymo sutriko man cia viskas, kazko pradedavau panikuoti, vaikas daug verkdavo, maitinti nesiseke, prasidejo misinukai ir t.t. galiausia pagulde mane istyrimui, nu ir nk neranda, pas psichologa ejau, nk gero irgi... paskui lyg aprimau, tada antras vaikutis gime, nu ir prasidejo vel... dar jis maziukas uzspringes buvo 3 savaiciu, greituke kvietem, i priemima, i renimacine, kai susijauke man viskas, sakiau nuprotejimas bus, panika buvo, pastoviai tas vaikas ant ranku, nes atpilinedavo, as net miegot bijodavau kad tik jis neuzpsringtu.... bet aciu D oki viskas buvo, pamaitinau tik puse metu, nes paskyre ad gerti, kt niekaip nebesusitvarkiau.... pageriau as juos metus laiko, dar pries ju gerima turejau 2 stiprias panikos atakas, kad teko i priemima vaziuot nes uzkildavo spaudimas o jis pas mane zemas, galva p-lysta, drebulys, kartsi, saltis, panika kad mirsti.. palasindavo lasaline ir isleisdavo... nu o po situ ad kazkiek pagerejo, bet susiedziau zarnyna, dabar du metai kaip panikuoju dewl zarnyno bedu, gerl tai savaime suprantama, bet jau 1-2 lygio isvarza atsirado, nevirskinima,s pilvo spazmai, skausmai ir t.t. pati ieskausi ligu

vyras kencia su manim, bet dziaugiuosi kad dar nepaliko

nes kai pagalvoju as vietoi jo nzn kaip0 galeciau kentet va su tokia kaip as, nes man ir nuotaika bert kada staigiai sugenda, tuoi nesneku, o jau nbervai tai siaubekiski, nzn kaip man juos valdyti.. vaikai abudu hiperaktyvus, tai vajetus.. i darza nepaeina, ba serga tuoi, tai vyro mam ziuri, o as pagaliau dirbu...
Nelek greiciau nei gali skristi Tavo Angelas Sargas..........