Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Sveikos 4u.gif
o aš noriu pasigirti blush2.gif ir savo džiaugsmu su jumis pasidalinti biggrin.gif
Salmon Perfektion pražydo bigsmile.gif vakar žiedas buvo pieno baltumo, šiandien jau toks wub.gif
user posted image
iš apačios (dar ne visiškai išsiskleidęs, bet neiškenčiau nenufotkinusi)
user posted image
Atsakyti
Wetra, cia tai geras thumbup.gif Man namie irgi yra prazydus geltona paprasta pavasari parsinesta is saltosios.
Atsakyti
Wetra, kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Tai jau galima po truputeli i siluma nest? Persodinu i didesni vazona ir i saule? smile.gif
Atsakyti
wow jau pirmieji ziedai, kokie ankstyvi
maniskes miega arba merdeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 02 27, 01:42)
Sveikos  4u.gif
o aš noriu pasigirti  blush2.gif  ir savo džiaugsmu su jumis pasidalinti biggrin.gif
Salmon Perfektion pražydo  bigsmile.gif  vakar žiedas buvo pieno baltumo, šiandien jau toks  wub.gif

Užpavydėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
Wėtra labai gražu 4u.gif .
O pas mane irgi praradimas, katė užsimanė pasišildyti ant palangės ir numėtė mano mažyles brugmansijas. Labiausiai gaila tos margalapės, tokia graži buvo ir jau tik buvo. Nesiseka man su tom mažiukėm per žiemą ant palangės išlaikyti, tai perlaistau, supūva, tai va katė tvarka padarė.
Atsakyti
Kokia grazi "Salmon perfection"! Giriu ne be reikalo sia veisle- tikrai labai neblogai ziemoja, auga ,o ir zydi graziai. Ko daugiau reikia? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 02 26, 23:42)
Sveikos  4u.gif
o aš noriu pasigirti  blush2.gif  ir savo džiaugsmu su jumis pasidalinti biggrin.gif
Salmon Perfektion pražydo  bigsmile.gif  vakar žiedas buvo pieno baltumo, šiandien jau toks  wub.gif

Nepaprastai gražu wub.gif wub.gif wub.gif Kaip pasiilgau brugmansijų žydėjimo...
Papildyta:
QUOTE(iingutte @ 2013 02 27, 08:27)
Tai jau galima po truputeli i siluma nest? Persodinu i didesni vazona ir i saule?  smile.gif

Esu skaičiusi, kad vasario mėnesį parneštos į kambarį brugmansijos anksčiau pražysta. Manyčiau, kad jei turite tam vietos, galima parnešt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 02 24, 00:07)
Durnaropės sėklų mačiau pas mus jau yra pirkti.

"pas mus", tai kur?
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už pagyras mano "kvietkeliui" aciuks.gif ypatingas-Kaškoniukui mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 02 27, 11:24)
Wėtra labai gražu 4u.gif .
O pas mane irgi praradimas, katė užsimanė pasišildyti ant palangės ir numėtė mano mažyles brugmansijas. Labiausiai gaila tos margalapės, tokia graži buvo ir jau tik buvo. Nesiseka man su tom mažiukėm per žiemą ant palangės išlaikyti, tai perlaistau, supūva, tai va katė tvarka padarė.

Nebandei ikasti atgal , juk vistiek kate saknyciu tai nenugrauze gal g.gif , gal dar atsigautu.
Atsakyti