Mano dičkės turi viršūnėse po 2-3 nelabai didelius lapus ir apčiupinėjau, kad žiedai lenda
Išgnaibyti ar palikti? O vienos lapai lenda ir riečiasi į vidų. Kenkėjų nerasta. Nors iš apačios atžala lenda normaliais lapais. Kas jai galėtų būti?

QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 09, 21:53)
Mano dičkės turi viršūnėse po 2-3 nelabai didelius lapus ir apčiupinėjau, kad žiedai lenda
Išgnaibyti ar palikti? O vienos lapai lenda ir riečiasi į vidų. Kenkėjų nerasta. Nors iš apačios atžala lenda normaliais lapais. Kas jai galėtų būti?

O tai kam čiupinėti ir taip matosi žiedų užuomazgos

Po ilgo laiko siandien ir as lipau i rusi.Manosios brugmansijos isleidusios sviesiai,sviesiai zalsvus lapelius.Iskeliau ir ant palanges sudejau.O rudeni kur bandziau saknydyti,neprigijo

Tylu pas mus .
Pasirodau su baltasparniu uzpultu mazuliuku rubinu

QUOTE(Purkelis @ 2013 03 23, 11:57)
Tylu pas mus .
Ach tie parazitai

Sveikos merginos
kovo pradzioj isnesiau savo augaliukus is rusio ,kambary visi 11stovi ,nei ant vieno ,jiokios gyvybes po kol kas nesimato ,visus buvau ,po siek tiek pakirpus ,ligu zali kai kirpau ,bet itarimas ,kad galejo suput saknys , vazonai ir kibirai buvo slapi ,nu bet ka jau ,lauksiu ,stebesiu ,gal is kokio tai galiuko islys kas nors

QUOTE(karambole @ 2013 03 24, 12:47)
O pas mane Mountain Magic zydi.... Vienas didelis kvapnus ziedas.
O Souvenir of Madeira visa ziema amarai kankino, visaip naikinau, o galiausiai paemiau ir nureziau virsune su lapais - pastaciau ant saules, kur silta - atzels...
O Souvenir of Madeira visa ziema amarai kankino, visaip naikinau, o galiausiai paemiau ir nureziau virsune su lapais - pastaciau ant saules, kur silta - atzels...
Žydi

QUOTE(karambole @ 2013 03 24, 14:47)
O pas mane Mountain Magic zydi.... Vienas didelis kvapnus ziedas.
oho, pasirodyk

QUOTE(Purkelis @ 2013 03 23, 10:57)
situ bjaurybiu pas mane siemet nematyt... is rudenio buvo tai lapus skabiau ir vis traiskiau. o ten ka pumpureliai matosi ar mazi lapukai?
o mano Rubin tai buvo ilgas augalas ir pradejo nykti, spejau virsune nukirpt ir pamerkt, bet is apacios isleido maza daigeli, kuris vel pradejo taip panasiai lapu krastus dziovinti, kazkas negerai matyt, jei neissaugosiu prasysiu vel pas tave

QUOTE(Linetax @ 2013 03 24, 15:18)
Žydi
O kur nuotraukytė, nesidžiauk viena
Manosios kol kas rūsyje, nes vietos kambaryje neturiu, laukiu kol pasibaigs žiemužė, tada galėsiu parsinešti į verandą. Atrodo visos gyvos, jau lapelius pradėjo augintis. Net ir mažylė herrenhauser garten ant palangės atsigavo ir pradėjo augti.

maniskes mazytes, kurios isgyveno ant palanges matosi, kad stipreja, tai dziaugiuosi, kad kelias naujienas gautas is Kiles pavyks issaugoti

Taip idomiai laikosi Angel's Sunbeam, augina lapus tokius susiraukusius i vidu, bet ji ziemojo saltojoj, nors ir pirmamete, sakau gal reikia persodinti, bet bijau numarinti... gal tegul atsigauna... ir taip ir taip galvoju... kuria diena imsiu ir persodinsiu, bus kaip bus, matau tiesiog vargsta. Viena sakute nureziau, nes taip arti pagrindinio kamieno, sakau gal isaugintu saknis... ta nesibaigianti ziema varo i nevilti...
QUOTE(kaškoniukas @ 2013 03 25, 14:06)
ta nesibaigianti ziema varo i nevilti...
Man tas pats

Del gyvuneliu nesijaudinu isnesiu i lauka ir visi pradings, namie per sausa.