Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

QUOTE(Purkelis @ 2013 02 28, 08:07)
Nebandei ikasti atgal , juk vistiek kate saknyciu tai nenugrauze  gal  g.gif , gal dar atsigautu.

Pasodinau, bet nelabai tikiu, kad atsigaus, nes visą dieną plikom šaknim pragulėjo, ji ne tik nuvertė, bet dar ir žaidė su ja po visą kambarį nešiojo ir mėtė.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 02 28, 09:14)
Pasodinau, bet nelabai tikiu, kad atsigaus, nes visą dieną plikom šaknim pragulėjo, ji ne tik nuvertė, bet dar ir žaidė su ja po visą kambarį nešiojo ir mėtė.

Jos gi nelabai lepios, gal dar atsigaus.
Atsakyti
Pas mane taip pat liūdnos naujienos - nudžiūvo Angel's Sunbeam daigelis, nors visą žiemą taip gražiai ant palagės augo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2013 02 27, 00:42)
vakar žiedas buvo pieno baltumo, šiandien jau toks  wub.gif

O jau kaip nuostabu wub.gif Aš savo vienintelę irgi labai popinu, laistau, "valgyti" duodu, bet dar iki užuomazgų žiedelių toli toli. O ant kokio dydžio augaliukų jau pradeda megztis pumpuriukai?

QUOTE(Astaite1 @ 2013 02 27, 11:24)
Wėtra labai gražu 4u.gif .
O pas mane irgi praradimas, katė užsimanė pasišildyti ant palangės ir numėtė mano mažyles brugmansijas.

Labai gaila, bet gal dar atsigaus g.gif Aš savo kates išsiauklėjau (pas mane jų 5 biggrin.gif ), kad jei kas ant palangės padėta šiūkštu lipti ant jos negalima, tai lipa tik ant tų kurios tuščios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 28, 09:54)
O jau kaip nuostabu  wub.gif Aš savo vienintelę irgi labai popinu, laistau, "valgyti" duodu, bet dar iki užuomazgų žiedelių toli toli. O ant kokio dydžio augaliukų jau pradeda megztis pumpuriukai?
Labai gaila, bet gal dar atsigaus  g.gif Aš savo kates išsiauklėjau (pas mane jų 5 biggrin.gif ), kad jei kas ant palangės padėta šiūkštu lipti ant jos negalima, tai lipa tik ant tų kurios tuščios thumbup.gif

Pas mane irgi tas pats , tik katinas vienas. Jeigu ir uzlipa taip kaip gyvaciukas prasisusuka tarp puodu . Tik va su etiketem problema , labai jos visos skanios doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 02 28, 08:53)
Pas mane taip pat liūdnos naujienos - nudžiūvo Angel's Sunbeam daigelis, nors visą žiemą taip gražiai ant palagės augo sad.gif

na pas mane irgi nudziuvo, buvusios kambaryje ne taip jau dideles 2 gelytes.
tik viena menesi laiko stovejo sudziuvusi, nekilo ranka ismest, eme ir atzele.
kitoji visa laik zaliavusi graziausiai irgi pradejo trauktis.. ir ka nudziuvo..
gal sakau cia kazkokia liga uzpuole.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2013 02 28, 09:54)
O jau kaip nuostabu  wub.gif Aš savo vienintelę irgi labai popinu, laistau, "valgyti" duodu, bet dar iki užuomazgų žiedelių toli toli. O ant kokio dydžio augaliukų jau pradeda megztis pumpuriukai?

Manosios is Kiles gautos sakeles visa ziema vis bande ziedus leisti, pumpuru tikrai daug visos veisles uzaugino, bet as joms zydet neleisdavau - vos pamatau, tai isskabau. ner cia ko ziema zydet, saknis augintis reik biggrin.gif. Bet tas Salmon Perfection ziedas bigsmile.gif. Bijau ka ir sakyt, kad mano pastarosios abi gerai laikosi... Cia atrodo zaliuoja zaliuoja, o ima ir sunyksta...
O as jau atrodo buvau paaiskinus, kad retai laistytu sodyboj paliktasias, atrodo ir suprato, kad sausiau jas per ziema reikia palaikyt. O dabar is kalbos taip isejo, uzsimine, kad su visom kambarinem jas vienodu daznumu laiste doh.gif Ai, tipo, visas laistydavau, tai ir jas kas karta paliedavau doh.gif Tai va, ir supuvo. Jau ir ant saves pikta, reikejo namo parsivezt, nebutu ka kaltint....
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 02 28, 12:41)
na pas mane irgi nudziuvo, buvusios kambaryje ne taip jau dideles 2 gelytes.
tik viena menesi laiko stovejo sudziuvusi, nekilo ranka ismest, eme ir atzele.
kitoji visa laik zaliavusi graziausiai irgi pradejo trauktis.. ir ka nudziuvo..
gal sakau cia kazkokia liga uzpuole.

Ir maniškė pradėjo trauktis kol nebeliko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(joli84 @ 2013 02 28, 00:12)
"pas mus", tai kur?

visose "Zaliose stotelese' yra.
Atsakyti
Aš saviškes igi jau tempsiu į kambarį,kad paskui anksčiau pražystų bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pasisodinta rudenį šakelė gražiai ant palangės žaliuoja, bet mano paprasta gelsva. Gal kas turit kokią šakelę parduot gražesnės kokios?
Atsakyti
Laba vakara.

Zinau, kad praeitais metais, kazkurios uzsisakinejote "Thea's Liebling", sudomino si veisle - ar parsisiuntus spejo parodyti ziedus? Kaip jos augumas?Lepumas?

Cia labai fainai ji atrodo:

user posted image
Atsakyti