Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Labai gražus, bet jau diiiiiiiiiidelis žiedelis mirksiukas.gif

Matau jau sumažėjo smile.gif Kokia čia veislė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 kovo 2013 - 20:36
Cia toji pati, jei atsimenat, kurios saknys labai jau pro vazono apacia lindo ir as ja persodinau... Tada po ranka nebuvo geros zemes - kazkokios paprastos durpes - vat ir razultatas nuotraukoj gerai matomas. Turiu omeny ne zieda, bet susisukusius lapus... Isvada persasi pati - reikia sodinti i gera, trasia zeme. Nors ja ir tresiu daugiau nei kitas, kol kas situacija nepagerejo... Visos prasosi jau ant dienu persodinimo, saulutes ir trasu....
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 25, 22:39)
Cia toji pati, jei atsimenat, kurios  saknys labai jau pro vazono apacia lindo ir as ja persodinau... Tada po ranka nebuvo geros zemes - kazkokios paprastos durpes - vat ir razultatas nuotraukoj gerai matomas. Turiu omeny ne zieda, bet susisukusius lapus... Isvada persasi pati - reikia sodinti i gera, trasia zeme. Nors ja ir tresiu daugiau nei kitas, kol kas situacija nepagerejo... Visos prasosi jau ant dienu persodinimo, saulutes ir trasu....

...o berods kažkuri iš mergaičių siūlė kai lapai riečiasi tręšti kalcio salietra (gal nesuklydau). Mano brugmansijoms taip buvo, palaisčiau kalcio amonio salietra (senukuose pirkau), padėjo. Senų lapų "neištiesino", bet nauji jau gražūs auga mirksiukas.gif

Na aišku, kad jai kažkas nepatinka. Jos gi lepūnės pas mus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 kovo 2013 - 20:47
Veisle - Mountain Magic. Rudeni is Kiles gauta sakele. Ziedas tai tikrai didelis... Ji ilga laika buvo neapsukta, tai kai apsukau i kita puse ir pamaciau, kad jau didelis pumpuras sukrautas. Nemaniau kad ziema, kambario salygom jis bus tokios intensyvios spalvos, tokio dydzio! Super! O be to, zydi jau beveik savaite ir neketina vysti! Manau, kad si veisle nusipelno pagyru... Oi, negaliu jau sulaukt, kai galesiu ir kitu veisliu ziadais pasidziaugt...
Papildyta:
user posted image
O cia taip ziemojo manosios augintines....
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 25, 22:55)
O cia taip ziemojo manosios augintines....

Geromis sąlygomis žiemojo, palepinai gražuoles.

Sanpaulijų tai aš irgi mylėtoja, panašūs pomėgiai friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 kovo 2013 - 21:00
QUOTE(Para @ 2013 03 25, 21:59)
Geromis sąlygomis žiemojo, palepinai gražuoles.

Sanpaulijų tai aš irgi mylėtoja, panašūs pomėgiai  friends.gif

drinks_cheers.gif Ale tikrai, ir beje dar dvi forumietes zinau, kurios taip pat be brugmansiju augina sanpaulijas ir streptokarpus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karambole @ 2013 03 25, 23:08)
drinks_cheers.gif Ale tikrai, ir beje dar dvi forumietes zinau, kurios taip pat be brugmansiju augina sanpaulijas ir streptokarpus  mirksiukas.gif

Na neesu aš didelė fanatė, nesivaikau veislių, bet šiaurinio kambario palangė paaukota sanpaulijoms. Nesenai tik išmokau auginti, nes vis permylėdavau, supūdydavau. Tas nesenai prieš 7 metus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 kovo 2013 - 21:13
QUOTE(karambole @ 2013 03 25, 20:31)
Rodau savo zieda:

Gražuolis žiedas wub.gif Spalvytė tokia ryški ar fotikas paryškino?
Kokios dar veislės be Mountain magic puikuojasi ant palangės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linetax: 25 kovo 2013 - 22:11
QUOTE(Linetax @ 2013 03 25, 23:08)
Gražuolis  žiedas  wub.gif Spalvytė tokia ryški ar fotikas paryškino?
Kokios dar veislės be Mountain magic puikuojasi ant palangės?

Spalva tokia ir yra, tikrai ryski. Si veisle man panasi i prarastaja Super Pink... O salia ant palanges dar isitaise Dalens Pink Amour, Milk&Honey, Salmon Perfection, Souvenir of Madeira.
Merginos, gal kuri turit idomesniu B. Suaveolens hibridu - Herzensbrucke ar pan? Man patinka, kad sios rusies gal ne tokios lepios, zydi daug maz pastoviai visa vasara g.gif
Atsakyti
Na va, vakar padariau uzsakyma i Olandija thumbup.gif. Siandie tureciau sulaukt uzsakymo patvirtinimo, tai galesiu konkreciau parasyt, jei idomu kokiu veisliu atsisiusim mirksiukas.gif . Uzsakymo favorite - Madam Bovarie. Is astuoniu uzsisakanciuju net keturios norejo sios veisles. Deja, olandai turejo tik dvi biggrin.gif. Net keista, kad is tokios gausybes veisliu prireike butent sios ax.gif.
Atsakyti
karambole, as net nuejau i ju psl. pasmalsauti, kas cia per do veisle. smile.gif Nu, labai idomu, ar jie viska is uzsakymo tures. Laukiam ziniu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

gal galite man kuri nors skubiai pagelbeti...... Tikrai esu skaiciusi forume, kaip elgtis tokioje situacijos, bet baisiai neturiu laiko vel viska skaityti is pradziu 4u.gif
Su kuo nupurksti man jas, nes uzpuole tos baltasparnes ar kaip jos ten vadinasi lotuliukas.gif Nu tos baltos muselytes ar pan. Ar su kokiu indu plovikliu ar muilu ar siaip su kuo.....
Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti