Įkraunama...
Įkraunama...

Brugmansijos ir durnaropės

Sveikos mergaitės, kas nutiko mano brugmansijai g.gif pradėjo gelsti lapai ir dar neprasiskleidę žiedai krenta verysad.gif į savaite kelis kartus trešiu kemira
Atsakyti
Gal per mažai laistote ir jau gal nereikia tręšti Kemira, nes jau ruduo, jos jau turi ruoštis žiemai, o šios trąšos skatinau augimą, aš nusipirkau rudeninių trąšų ir po saują įbėriau į vazonus, šiose trąšose mažiau azoto, o daugiau fosforo ir kalio.
Atsakyti
Silke
Zinok vien a pas mane tokia Angels flight buvo padejus daryti, bet seis metais normaliai auga. eip buvau issgiandus kad sakes jai jau , atskirai laikaiu net.
Prisipazinsiu as jau gera menesi nieko netresiu , leidziu jom ziemai ruostis smile.gif nors visos zydet pradeda. Labai tikiuosi kad is seklyciu spes prazyst, nes jau stovi ziedukus sukrovusios.
Mano Inochromos jau dvieju sprindzu. Kazkaip itariu, kad pas tave kastoniuk daug didesni.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2013 09 16, 19:57)

Mano Inochromos jau dvieju sprindzu. Kazkaip itariu, kad pas tave kastoniuk daug didesni.

Eik tu, maniskes tik trys isliko, kazko buvo pradeje virsti, tai vos tas kelias isgelbejau, nors sudyge buvo puikiai. Kol prisiruosiau paseti... tai jos pas mane dabar dar didziausia puse sprindzio tik... blush2.gif galvoju ar isziemos...
Klausiau o neasakei, ar gavai ka nors is Monikos?
Atsakyti
Kilė buvo teisi - mano gėliukams trūko šviesos, kai tik išnešiau į saulę daugelis pradėjo krauti žiedus, tik nežinia, ar suspės pražydėti unsure.gif

user posted image
Atsakyti
faina, jedara taviske... Mano Orangy pagaliau prazydo stebetinai ilgu ziedu- net 46 cm. Siaip zavi labai, spalvike daili, tokia gana arti sios veisles tikrosios. Isivaizduoju, kaip dailiai atrodys medelis , kai gausiau zydes... Tiesa, pirmiau reikia islaikyti per ziema. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 09 24, 15:02)
faina, jedara taviske... Mano Orangy pagaliau prazydo stebetinai ilgu ziedu- net 46 cm. Siaip zavi labai, spalvike daili, tokia gana arti sios veisles tikrosios. Isivaizduoju, kaip dailiai atrodys medelis , kai gausiau zydes... Tiesa, pirmiau reikia islaikyti per ziema. doh.gif

Tikrai taip, pritariu del Orangy ir as - grazus ilgi oranziniai ziedai. Buvo tik vienas ziedas, jau galvojau, kad daugiau ir nespes uzaugint, bet spejo - ant dienu turetu issikleisti keli is karto, tik baisu, kad salnas zada - teks nestis namo... Dar idomu atvesus orams ar nepasikeis ziedo spalva, kartais juk taip buna g.gif. Kol kas manoji Orangy auga kaip medelis, isleido dvi atzalas, tai viena jau isiusta naujai seimininkei, o kita irgi pazadejau...
Atsakyti
QUOTE(silke:) @ 2013 09 24, 16:02)

Oho, neblogas "žiedelis" bigsmile.gif Turėtų atrodyti įspūdingai thumbup.gif
Atsakyti
jediara, jei sekmingai sulauks rytojaus pabandysiu nufotkinti. Pas mus tokie vejai, kad baugu ir ziuret, kas lauke daros, drasko viska... nakti parverte mano viena is didziuju, tai iverte i tvora ir sakas taip nutarkavo, kad kai kur iki serdies... nezinau, kaip bepavyks uzgydyti. Gal kuo uztepti butu galima? Kokiu sodo tepalu? Kaip manote?
Atsakyti
Sodo tepalas neturėtų pakenti, o grybai ir kenkėjai neprasibraus.
Atsakyti
Vakar, kai išgirdau per radiją, kad praneša šalnas iki -5, tai grįžusi po darbo visas mažesnes brugmansijas parnešiau namo, o dideles šešias palikau lauke, bet tokia galinga šalna praėjo, kad nežinau kas bus ir su didžiosiom. Ryte dar visos normaliai atrodo, bet kai atsileis šalna, tada ir matysis padaryta žala. Jurginai suledėję, skyniau ryte vaikui į mokyklą, tai kažin ar nepajuoduos.
Atsakyti
QUOTE(Astaite1 @ 2013 09 26, 07:24)
Vakar, kai išgirdau per radiją, kad praneša šalnas iki -5, tai grįžusi po darbo visas mažesnes brugmansijas parnešiau namo, o dideles šešias palikau lauke, bet tokia galinga šalna praėjo, kad nežinau kas bus ir su didžiosiom. Ryte dar visos normaliai atrodo, bet kai atsileis šalna, tada ir matysis padaryta žala. Jurginai suledėję, skyniau ryte vaikui į mokyklą, tai kažin ar nepajuoduos.

Manyčiau, kad negalėjo ši šalna pakenkti, nes paprastai brugmansijos -5 laipsnius atlaiko. Manosios ryte atrodė neblogai, bet išėjau į darbą ir tik vakare pamatysiu ar atsilaikė. Būtų gaila jei dabar nušaltų, nes pilnos pumpurų, laukiu dar vieno gausaus žydėjimo smile.gif
Atsakyti