Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Labuka nestuke.gif
Kaip besilaikote? Truputi permeciau akimis apie diskusijas blush2.gif

PUMPULE, ir man tas daktariukstis thumbup.gif Budejo jis siandien gal?
BETA, ar skambinaisi O.K? Kaip suprantu jausena jau geresne?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 08, 23:39)
Labuka nestuke.gif
Kaip besilaikote? Truputi permeciau akimis apie diskusijas  blush2.gif

PUMPULE, ir man tas daktariukstis  thumbup.gif  Budejo jis siandien gal?

Daktariukas siandien tik iki pietu buvo, zinau kad tikrai budes jis pirmadieni...
Kaip tavo savijauta? Kokiu nauju skausmeliu atsirado? Kada tau planuojamas cezaris?
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 08, 23:55)
Daktariukas siandien tik iki pietu buvo, zinau kad tikrai budes jis pirmadieni...
Kaip tavo savijauta? Kokiu nauju skausmeliu atsirado? Kada tau planuojamas cezaris?

A, aisku tuomet smile.gif
Savijauta, net baisu ir girtis, skausmeliu mazeja biggrin.gif Gal del to, kad mama pas mus namie, tai ilsuosi kaip karaliene biggrin.gif
Cezaris man 23 d suplanuotas, 22 d.reiketu i AK gultis, darys tyrimus... Dar 2 sav turiu smile.gif Bet daktariukassake, jei ka, jam skambinti diena-nakti, tai ir ziuriu, kaip toliau bus...

O kaip tu jautiesi? Dar kieteja pilvelis? Magni dar geri, ar jau nebe?
Atsakyti
Aš po apžiūros. Tai viskas gerai - vandenų norma, vaikeliui viskas gerai. Jau sveria apie 3 kg. Sakė gims virš 3 kg. šiek tiek, bet nebus labia didelis. O tai labai gerai. Nes ir dukriukas gimė 3 kg. 150 g.
Tai dabar kitas vizitas po savaitės. Sausio 15 d. jei nebus jokių artėjančių gimdymo požymių, tada sausio 21 d. Cezaris.
Bet žinant, kad man su pirma, gimdymo veikla normaliai pati prasidėjo ir jau buvo 6 cm. atsivėrimas kai veikla sustojo ir teko daryti CP, tai sakė, daug šansų, kad ir dabar gimdymas pats natūraliai prasidės ir gimdysiu pati. na o jei visgi ne, kaip sakiau irgi jau numatytas CP sausio 21 d.
Neturiu nei menkiausio noro prie6tarauti, nes visi6kai pasitikiu savo daktare.
jau net pačiai graudu, kad taip greitai nebūsiu nestuke.gif , o kartu jau taip norisi greičiau išvysti savo sūnelio mėlynas akutes
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Visoms negaluojancioms ir kankinamoms ivairiu skausmeliu - daug daug sveikatos ir kantrybes 4u.gif Viskas bus gerai! mirksiukas.gif
As vakar buvau TA, tai kol kas ramu, mazius niekur neskuba, tai manau ramiai islauksim termino - 01.20d. ax.gif Pas O.K. buvau paskutini karta, db jau eisiu i AK pas daktariuka. Pasimatymas 01.14d. biggrin.gif
Taigi, 01.14d. busiu Vln, vaziuosiu daktariukui "prisiduoti", dar siokiu tokiu reikaliu susitvarkyti ir nuo 18 val. galiu vel meetintis biggrin.gif
Kol dar as 2in1, tai man visai smagu butu vel pasimeetinti! ax.gif Itariu paskui jau sunkiai su dviem pypliais gausis... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 09, 00:00)
A, aisku tuomet smile.gif
Savijauta, net baisu ir girtis, skausmeliu mazeja  biggrin.gif Gal del to, kad mama pas mus namie, tai ilsuosi kaip karaliene  biggrin.gif
Cezaris man 23 d suplanuotas, 22 d.reiketu i AK gultis, darys tyrimus... Dar 2 sav turiu smile.gif Bet daktariukassake, jei ka, jam skambinti diena-nakti, tai ir ziuriu, kaip toliau bus...

O kaip tu jautiesi? Dar kieteja pilvelis? Magni dar geri, ar jau nebe?

Geras, jau kaip greitai pamatysi savo mazyle!!! As kaip tik sausio 23 vaziuosiu i pasimatyma pas daktariuka, o tu jau busi su mazyle, turesiu apie ka pagalvoti smile.gif

Lietuva - tau irgi nebe daug beliko visai, susitikti su mazyte, kaip cia visos tuoj pabires smile.gif lauksim susitikimu istoriju... Tik nelabai supratau, jeigu tu gali gimdyti pati, kodel tau numatytas cezaris... Ar kazkokios indikacijos yra? Taip idomiai parasei...

Rota- as ir visai nieko buciau uz dar viena meetuka, ypatingai jei daugiau nestukiu prisijungtu... smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
smagu skaityti apie pasirengimus byrejimui wub.gif
as nesenai irgi buvau TA, tai vaikutis dar sedi, ziuresime, ar apsivers, o vasari jau reiks derinti susitikima su daktariuku, kuris pries tai dare CP, kad ivertintu, kaip reiktu daryt si karta, bet nusiteikus bet kokiam variantui ax.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif
GAl zinote ar mums galima kokiu raminanciu unsure.gif nes MB " pasistenge " visa ryta verkiu, negaliu nusiraminti, viska suprantu.... bet negaliu .....
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 01 09, 09:57)
Labas rytas  nestuke.gif
GAl zinote ar mums galima kokiu raminanciu  unsure.gif  nes MB " pasistenge " visa ryta verkiu, negaliu nusiraminti, viska suprantu.... bet negaliu .....

Sedatif pc unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2013 01 09, 11:05)
Sedatif pc  unsure.gif

Aciukas, atrodo turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte.lt @ 2013 01 09, 10:57)
Labas rytas  nestuke.gif
GAl zinote ar mums galima kokiu raminanciu  unsure.gif  nes MB " pasistenge " visa ryta verkiu, negaliu nusiraminti, viska suprantu.... bet negaliu .....

Sukatzoles tinktura 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 08, 23:39)

Kazkaip vakar darkaip dauzta vaiksciojau, siandien jau visai nieko bigsmile.gif Manau gyvensiu.

QUOTE(rota @ 2013 01 09, 00:32)
Taigi, 01.14d. busiu Vln, vaziuosiu daktariukui "prisiduoti", dar siokiu tokiu reikaliu susitvarkyti ir nuo 18 val. galiu vel meetintis biggrin.gif

QUOTE(Pumpule @ 2013 01 09, 09:52)
Rota- as ir visai nieko buciau uz dar viena meetuka, ypatingai jei daugiau nestukiu prisijungtu... smile.gif

vadinas darom antra dubli cool.gif si karta bandom gausesni tongue.gif

QUOTE(mamyte.lt @ 2013 01 09, 10:57)
Labas rytas  nestuke.gif

Sukatzoliu tinkturos galima.O ko tas MB taip stengias ? unsure.gif

Aij, tiesa, kadangi visa savaite labai buvau isejus is konteksto, o dar tas pilvas pradejo nykti,tai vakar bandem su MB pagaut sirdele su dopleriu.Ir radom bigsmile.gif Tai jau laiminga dabar iki debesu rolleyes.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 09 sausio 2013 - 10:18