Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Dekoju visoms uz patarymus aciuks.gif Jau geriau ax.gif Atsikele dukra, tai nenoriu jos gasdinti schmoll.gif nes ji visada labai jaudinasi del musu su maziuku rolleyes.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 09, 11:16)

Tai jau laiminga dabar iki debesu  rolleyes.gif

Labas rytas  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Vakar juodas mėnulis , matyt, buvo, aš irgi cray.gif cray.gif cray.gif visą vakarą, šiandien akys užtino. blush2.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 09, 11:16)

Sukatzoliu tinkturos galima.O ko tas MB taip stengias ?  unsure.gif

Mano irgi pasistengė. O ką apkaltinsi daugiau , jei ne MB ? unsure.gif

Sveikutės 4u.gif
Atsakyti
As jum sakau, cia tos kosmines audros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2013 01 09, 10:52)
Geras, jau kaip greitai pamatysi savo mazyle!!! As kaip tik sausio 23 vaziuosiu i pasimatyma pas daktariuka, o tu jau busi su mazyle, turesiu apie ka pagalvoti smile.gif
Lietuva - tau irgi nebe daug beliko visai, susitikti su mazyte, kaip cia visos tuoj pabires smile.gif lauksim susitikimu istoriju... Tik nelabai supratau, jeigu tu gali gimdyti pati, kodel tau numatytas cezaris... Ar kazkokios indikacijos yra? Taip idomiai parasei...

Rota- as ir visai nieko buciau uz dar viena meetuka, ypatingai jei daugiau nestukiu prisijungtu... smile.gif

Nu žinai, nežinau. Žinau, kad skatina ir pan. Bet jei man taip nesakė, tai aš ir nesiprašau. Kažkaip visai aš nesibaidau CP. Kaip sakiau anksčiau - tų gimdymo traumų žymiau labiau bijau. Kaip jau bus taip, viskas Dievulio valioj.

Pumpule, parašei, kad susitiksiu su "mažyte" biggrin.gif , pas mus gi "mažytis" rolleyes.gif t.y. bernužėlis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 09 sausio 2013 - 12:37
QUOTE(Aster @ 2013 01 08, 19:28)
Aš turiu Juršėno mobilų nuo senų laikų  ax.gif Nežinojau, kad reikia...

Tikrai, mažosios nėštuliukės, kodėl jūs meet'uose nenorit dalyvauti? Juk ten taaaip linksma būna, o po to ir kolektyvas vežimėlių grupiniam stumdymui susiformuoja  rolleyes.gif

P.S. Beta, ar tik tau neteks prisiimti atsakomybės už mūsų temą?

As asmeniskai noriu dalyvauti meet'uose, tik, kad si karta net minties apie susitikimus nebuvo, sirgau unsure.gif o siaip kita karta tikrai sudalyvauciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, ir aš jau nebegaliu tylėti biggrin.gif , noriu įsiterpti į jūsų pokalbius. Mes matyt , kur su nedideliais nestuke.gif , dar tylim labiau, o jus jau čia tiek susibendravusios ax.gif .
Aš ,kad ir jau 5 kartą nestuke.gif , bet jau tokia laiminga...kad norisi ir man bendrauti su jumis. Taip buvau pasiilgusi visų pokalbių, čia gi tokią atmosfera wub.gif .
Nespėju visko perskaityti ,nes dar dirbu, darbo daug. Neseniai tik grižau po dekreto , net negrįžau , osusiradau labai fainą ir gerai apmokamą darbą, darbdavys matyt net nesapnavo ,kad suaugusi moteris ,turintį 4 vaikus sugalvos ir pasidarys dar kartą nestuke.gif . Man dar tęsiasi bandomasis, todėl tyliu ,vandens prigėrusi, niekam neišsiduodu darbe, pykina....bet kenčiu . Dar reikia 1 mėn ištempti ir tada pranešiu vadovui. Va tokios naujienos kol kas pas naują nestuke.gif biggrin.gif .
Jus čia rašėt apie ašarytes- tai sutinku, kad juodasis menulis" pakiša mums čia savo spindulių". Bet žinau ,kad jau kai pradedi verkti tai jau labai sunku sustoti. tongue.gif Aš irgi tokia verksnė pasidariau. Na nieko - jau greit pasibaigs tos kosminės audros...bet..ar jautrumas pasibaigs? lotuliukas.gif nebeturėsim ant ko suvaryti kaltės biggrin.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2013 01 08, 19:28)

Tikrai, mažosios nėštuliukės, kodėl jūs meet'uose nenorit dalyvauti? Juk ten taaaip linksma būna, o po to ir kolektyvas vežimėlių grupiniam stumdymui susiformuoja  rolleyes.gif

Taip jau matyt sutapo, kad nemaza dalis naujuju nestuke.gif ne is Vilniaus, nes noro susitikti tikiu, kad pas kiekviena yra biggrin.gif

Sveikinu visas su geromis TA 4u.gif

O as tik spejusi pasidziaugti gera sveikata, gavau temperaturos doze. Vakar ryte suliko angina su 38 temperatura, visa diena ir nakti prasikankinau doh.gif Visa laime, kad siandien jau geriau, tikiuos-nebloges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 09, 15:45)
Sveikutės, ir aš jau nebegaliu tylėti  biggrin.gif , noriu įsiterpti į jūsų pokalbius. Mes matyt , kur su nedideliais  nestuke.gif , dar tylim labiau, o jus jau čia tiek susibendravusios  ax.gif .
Aš ,kad ir jau 5 kartą  nestuke.gif , bet jau tokia laiminga...kad norisi ir man bendrauti su jumis. Taip buvau pasiilgusi visų pokalbių, čia gi tokią atmosfera  wub.gif .
Nespėju visko perskaityti ,nes dar dirbu, darbo daug. Neseniai tik grižau po dekreto , net negrįžau , osusiradau labai fainą ir gerai apmokamą darbą, darbdavys matyt net nesapnavo ,kad suaugusi moteris ,turintį 4 vaikus sugalvos ir pasidarys dar kartą  nestuke.gif . Man dar tęsiasi bandomasis, todėl tyliu ,vandens prigėrusi, niekam neišsiduodu darbe, pykina....bet kenčiu . Dar reikia 1 mėn ištempti ir tada  pranešiu vadovui. Va tokios naujienos kol kas pas naują  nestuke.gif  biggrin.gif .
Jus čia rašėt apie ašarytes- tai sutinku, kad juodasis menulis" pakiša mums čia savo spindulių". Bet žinau ,kad jau kai pradedi verkti tai jau labai sunku sustoti.  tongue.gif  Aš irgi tokia verksnė pasidariau. Na nieko - jau greit pasibaigs tos kosminės audros...bet..ar jautrumas pasibaigs?  lotuliukas.gif  nebeturėsim ant ko suvaryti kaltės  biggrin.gif ..

kaip nuostabu, sveikinu. Žinau pas mus visuomenėje nemadinga daug vaikų turėti - o man tai nuostabus dalykas. Lenkiu galvą prieš tokias mamas kaip tamstelė.
super, sveikinu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 09, 11:13)
As jum sakau, cia tos kosmines audros  biggrin.gif

kas per kosmines audros, kada jos baigsis? g.gif
bo zliumbiu zliumbiu as...
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 01 09, 14:55)
kaip nuostabu, sveikinu. Žinau pas mus visuomenėje nemadinga daug vaikų turėti - o man tai nuostabus dalykas. Lenkiu galvą prieš tokias mamas kaip tamstelė.
super, sveikinu  wub.gif

Kadangi niekada nevaikau mados- tai esu nemadinga lotuliukas.gif , bet LABAI LABAI laiminga. Turiu nuostabius stebukliukus ir tikrai turėsiu dar vieną stebukliuką, kurio net neplanavau ir nesapnavau ir nesvajojau ,kad dar taip atsitiks. Mes saugojomes, bet jis rado matyt klaidelę ar tarpelį lotuliukas.gif ir pralindo lotuliukas.gif . Bet mes su vyru išskiestom rankom priimam šią gyvenimo dovaną, esam dėkingi už tai . ( nors tikrai bijau ir pergyvenu dėl savo sveikatos, jau 36 metai , 2 CP...) bet...čia tik laikina- žinau ,kad bus viskas gerai, nes jau yra gerai thumbup.gif . šiandien tokia superinė nuotaika pas mane, nors sėdžiu darbe ir taaaaip pykina, dabar pats bumas pykinimo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Geros dienikės jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 09, 13:45)
Sveikutės, ir aš jau nebegaliu tylėti  biggrin.gif , noriu įsiterpti į jūsų pokalbius. Mes matyt , kur su nedideliais  nestuke.gif , dar tylim labiau, o jus jau čia tiek susibendravusios  ax.gif .
Aš ,kad ir jau 5 kartą  nestuke.gif , bet jau tokia laiminga...kad norisi ir man bendrauti su jumis. Taip buvau pasiilgusi visų pokalbių, čia gi tokią atmosfera  wub.gif .
Nespėju visko perskaityti ,nes dar dirbu, darbo daug. Neseniai tik grižau po dekreto , net negrįžau , osusiradau labai fainą ir gerai apmokamą darbą, darbdavys matyt net nesapnavo ,kad suaugusi moteris ,turintį 4 vaikus sugalvos ir pasidarys dar kartą  nestuke.gif . Man dar tęsiasi bandomasis, todėl tyliu ,vandens prigėrusi, niekam neišsiduodu darbe, pykina....bet kenčiu . Dar reikia 1 mėn ištempti ir tada  pranešiu vadovui. Va tokios naujienos kol kas pas naują  nestuke.gif  biggrin.gif .
Jus čia rašėt apie ašarytes- tai sutinku, kad juodasis menulis" pakiša mums čia savo spindulių". Bet žinau ,kad jau kai pradedi verkti tai jau labai sunku sustoti.  tongue.gif  Aš irgi tokia verksnė pasidariau. Na nieko - jau greit pasibaigs tos kosminės audros...bet..ar jautrumas pasibaigs?  lotuliukas.gif  nebeturėsim ant ko suvaryti kaltės  biggrin.gif ..

nuosirdziausiai sveikinu wub.gif grazi didziule seimyna!
Atsakyti
QUOTE(am* @ 2013 01 09, 15:02)
kas per kosmines audros, kada jos baigsis?  g.gif
bo zliumbiu zliumbiu as...

visa si menesi biggrin.gif
Atsakyti