Įkraunama...
Įkraunama...

~*~Nėštukių namučiai~*~

Labas storulytes biggrin.gif ateinu prasinesti vakar buvau pas daktaryte, sake viskas nuostabu, abu sedi ir labai makaluojasi stipriai tai kol pamate kas ten gyvena buvo vargelio biggrin.gif tongue.gif tai va spalvokit mane melynai, bus broliai saunuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 09, 15:02)
Kadangi niekada  nevaikau mados- tai esu nemadinga  lotuliukas.gif , bet LABAI LABAI laiminga. Turiu nuostabius stebukliukus ir tikrai turėsiu dar vieną stebukliuką, kurio net neplanavau ir nesapnavau ir nesvajojau ,kad dar taip atsitiks. Mes saugojomes, bet jis rado matyt klaidelę ar tarpelį  lotuliukas.gif  ir pralindo  lotuliukas.gif . Bet mes su vyru išskiestom rankom priimam šią gyvenimo dovaną, esam dėkingi už tai . ( nors tikrai bijau ir pergyvenu dėl savo sveikatos, jau 36 metai , 2 CP...) bet...čia tik laikina- žinau ,kad bus viskas gerai, nes jau yra gerai thumbup.gif . šiandien tokia superinė nuotaika pas mane, nors sėdžiu darbe ir taaaaip pykina, dabar pats bumas pykinimo doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geros dienikės jums visoms  4u.gif

As net susigraudinau kaip graziai ir nuosirdziai parasyta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olson @ 2013 01 09, 15:40)
Labas storulytes  biggrin.gif ateinu prasinesti vakar buvau pas daktaryte, sake viskas nuostabu, abu sedi ir labai makaluojasi stipriai tai kol pamate kas ten gyvena buvo vargelio  biggrin.gif  tongue.gif tai va spalvokit mane melynai, bus broliai saunuoliai  bigsmile.gif

Kaip faina wub.gif Pipiriukai du wub.gif Vyras tikriausiai ne tai kad 9-am, bet 19-am dangui kaip minimum biggrin.gif

Tani301, nestumas, akivaizdu, tave veikia itin teigiamai thumbup.gif Super jausmas, megaukis juo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 01 09, 13:35)
Nu žinai, nežinau. Žinau, kad skatina ir pan. Bet jei man taip nesakė, tai aš ir nesiprašau. Kažkaip visai aš nesibaidau CP. Kaip sakiau anksčiau - tų gimdymo traumų žymiau labiau bijau. Kaip jau bus taip, viskas Dievulio valioj.

Pumpule, parašei, kad susitiksiu su "mažyte"  biggrin.gif , pas mus gi "mažytis"  rolleyes.gif t.y. bernužėlis.

Pas mane irgi laukia planinis CP-taip pat pasitikiu savo gydytoja ir nedrįstu prieštarauti.Tik datos dar nežinau,bet kažku už 2 savaičių ir man pagaliau jau pabaiga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tani301 @ 2013 01 09, 16:02)
Kadangi niekada  nevaikau mados- tai esu nemadinga  lotuliukas.gif , bet LABAI LABAI laiminga. Turiu nuostabius stebukliukus ir tikrai turėsiu dar vieną stebukliuką, kurio net neplanavau ir nesapnavau ir nesvajojau ,kad dar taip atsitiks. Mes saugojomes, bet jis rado matyt klaidelę ar tarpelį  lotuliukas.gif  ir pralindo  lotuliukas.gif . Bet mes su vyru išskiestom rankom priimam šią gyvenimo dovaną, esam dėkingi už tai . ( nors tikrai bijau ir pergyvenu dėl savo sveikatos, jau 36 metai , 2 CP...) bet...čia tik laikina- žinau ,kad bus viskas gerai, nes jau yra gerai thumbup.gif . šiandien tokia superinė nuotaika pas mane, nors sėdžiu darbe ir taaaaip pykina, dabar pats bumas pykinimo doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Geros dienikės jums visoms  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Olson @ 2013 01 09, 16:40)
Labas storulytes  biggrin.gif ateinu prasinesti vakar buvau pas daktaryte, sake viskas nuostabu, abu sedi ir labai makaluojasi stipriai tai kol pamate kas ten gyvena buvo vargelio  biggrin.gif  tongue.gif tai va spalvokit mane melynai, bus broliai saunuoliai  bigsmile.gif

bigsmile.gif sveikinu su dviem bernuzeliais thumbup.gif

Labas nestukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2013 01 09, 14:38)
visa si menesi  biggrin.gif

o vargeli... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Olson @ 2013 01 09, 14:40)

broliai saunuoliai wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2013 01 09, 13:35)
Nu žinai, nežinau. Žinau, kad skatina ir pan. Bet jei man taip nesakė, tai aš ir nesiprašau. Kažkaip visai aš nesibaidau CP. Kaip sakiau anksčiau - tų gimdymo traumų žymiau labiau bijau. Kaip jau bus taip, viskas Dievulio valioj.

Pumpule, parašei, kad susitiksiu su "mažyte"  biggrin.gif , pas mus gi "mažytis"  rolleyes.gif t.y. bernužėlis.

Ui suklydau, jau cia nestukines smegeneles zinok, taip buvau isistikinus, kad tu berniuka turi ir mergytes laukiesi, nors gi viska kuo puikiausiai zinau smile.gif juk tik ka matemes ir apie vardus kalbejom smile.gif cia tas pats kaip cukru idedu i saldytuva jau nebe pirma kart, ar sviesta i duonos lentyna : D

Sveikinam nusispalvinus melynai !!! Du draugeliai bus - nerealiai!!!

Tani - sveika prisijungusi smile.gif kokia grazi seimnele, saunuoliai !!!
Atsakyti
QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 09, 13:54)
Sveikinu visas su geromis TA 4u.gif
O as tik spejusi pasidziaugti gera sveikata, gavau temperaturos doze. Vakar ryte suliko angina su 38 temperatura, visa diena ir nakti prasikankinau  doh.gif  Visa laime, kad  siandien jau geriau, tikiuos-nebloges  smile.gif

na laikykis ziurek sveik.

QUOTE(Olson @ 2013 01 09, 14:40)

kaip faina ,du bernuzeliai,turiu kriksto vaika viena is dvyniu,tai kaip jie vienas uz kita eina,jiems net draugu nereikia,jie kartu visur.
As ir noreciau daugiau vaikuciu,bet kad va taip isejo tai dziaugsime vienu spinduliu

Na del susitikimu as ir noreciau jei buciau arciau jusu.
O as ir kakaip keistai ajuciuosi,tai man pilvukas per mazas,tai dar koks biesas mane aplanko,mintys negeros Ryt einu i TA tai taip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prince: 09 sausio 2013 - 19:34
Tani301, sveikinu su grazia seimynele 4u.gif
Vilciuk, nepasiduok ligoms schmoll.gif 4u.gif
Olson, su melyna spalvyte tave wub.gif wub.gif

As siandien po TA, po genetikes. Maziukas pasirode visam grazume, todel spalvinkit mane MELYNAI wub.gif Viskas gerai, tik mes paejom kelias dienas i prieki smile.gif Siandien lygiai 18 savaiciu wub.gif Isgirdom pirma karta savo mazucio sirdutes plakima... wub.gif
Sake, gimda susitraukus, tai liepe gerti magni. Stai kodel man kiekviena diena skauda pilva ir kieteja apacia...Tikiuosi pageres smile.gif
Atsakyti

sveikinu su nuostabia zinia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2013 01 09, 20:37)
Tani301, sveikinu su grazia seimynele 4u.gif
Vilciuk, nepasiduok ligoms schmoll.gif  4u.gif
Olson, su melyna spalvyte tave wub.gif  wub.gif

As siandien po TA, po genetikes. Maziukas pasirode visam grazume, todel spalvinkit mane MELYNAI wub.gif  Viskas gerai, tik mes paejom kelias dienas i prieki smile.gif Siandien lygiai 18 savaiciu wub.gif Isgirdom pirma karta savo mazucio sirdutes plakima... wub.gif
Sake, gimda susitraukus, tai liepe gerti magni. Stai kodel man kiekviena diena skauda pilva ir kieteja apacia...Tikiuosi pageres smile.gif

o berniukas thumbup.gif
Atsakyti
laba,
QUOTE(Mergyte_82 @ 2013 01 09, 00:00)
A, aisku tuomet smile.gif
Savijauta, net baisu ir girtis, skausmeliu mazeja  biggrin.gif Gal del to, kad mama pas mus namie, tai ilsuosi kaip karaliene  biggrin.gif
Cezaris man 23 d suplanuotas, 22 d.reiketu i AK gultis, darys tyrimus... Dar 2 sav turiu smile.gif Bet daktariukassake, jei ka, jam skambinti diena-nakti, tai ir ziuriu, kaip toliau bus...

o kokius daro tyrimus? man ir isvakaro sake atvykt

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 09, 11:16)
Aij, tiesa, kadangi visa savaite labai buvau isejus is konteksto, o dar tas pilvas pradejo nykti,tai vakar bandem su MB pagaut sirdele su dopleriu.Ir radom  bigsmile.gif Tai jau laiminga dabar iki debesu  rolleyes.gif

wub.gif

QUOTE(vilciukas11 @ 2013 01 09, 14:54)
O as tik spejusi pasidziaugti gera sveikata, gavau temperaturos doze. Vakar ryte suliko angina su 38 temperatura, visa diena ir nakti prasikankinau  doh.gif  Visa laime, kad  siandien jau geriau, tikiuos-nebloges  smile.gif

sveikatytes 4u.gif 4u.gif

Olson ir cukryte sveikinimai su sautuvukais wub.gif wub.gif gun_smilie.gif gun_smilie.gif
Atsakyti