Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

Kai iš tiesų myli, jokių žodžių nereik, nes ir taip juntama. Todėl tas miauksėjimas kas 5 minutes labai įtartinai kvepia, ir tikrai ne tikra meile... Gal susižavėjimu, aistra, gal bandymu užmaskuot kompleksus, įtikint, manipuliuot...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 09, 16:09)
Kai iš tiesų myli, jokių žodžių nereik, nes ir taip juntama. Todėl tas miauksėjimas kas 5 minutes labai įtartinai kvepia, ir tikrai ne tikra meile... Gal susižavėjimu, aistra, gal bandymu užmaskuot kompleksus, įtikint, manipuliuot...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 06 09, 16:09)

Sutinku, kad visa tai ne tiek iš meilės, bet labiau gal iš baimės ... prarasti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 birželio 2011 - 21:27
O bendrai tai, gal meile ir yra vadinama baimė prarasti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 06 10, 22:22)
Sutinku, kad visa tai ne tiek iš meilės, bet labiau gal iš baimės ... prarasti.  g.gif

ar nekartoji savo vaikui dešimt kartų per dieną, kaip jį myli?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 10, 22:43)
ar nekartoji savo vaikui dešimt kartų per dieną, kaip jį myli?

Žinoma, kad kartoju... gal net daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 birželio 2011 - 21:47
QUOTE(juzė @ 2011 06 10, 22:45)
Žinoma, kad kartoju... gal net dažniau.

vadinasi,mylimukės mintys nėra tikslios? O tik viena iš gaLimybių. smile.gif Kai iš tiesų myli, jokių žodžių nereik, nes ir taip juntama. Todėl tas miauksėjimas kas 5 minutes labai įtartinai kvepia, ir tikrai ne tikra meile... Gal susižavėjimu, aistra, gal bandymu užmaskuot kompleksus, įtikint, manipuliuot

NESUPRASTI VISKO TIESIOGIAI.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 10, 22:47)
vadinasi,mylimukės mintys nėra tikslios? O tik viena iš gaLimybių.  smile.gif  Kai iš tiesų myli, jokių žodžių nereik, nes ir taip juntama. Todėl tas miauksėjimas kas 5 minutes labai įtartinai kvepia, ir tikrai ne tikra meile... Gal susižavėjimu, aistra, gal bandymu užmaskuot kompleksus, įtikint, manipuliuot

NESUPRASTI VISKO TIESIOGIAI.

Žinoma, tu viską labai teisingai pastebėjai.
Tik tiek, kad nuo mylimukės mano mintys nuklydo šiek tiek kitur...

...aš kartoju, bet kartu ir be galo bijau jį prarasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 birželio 2011 - 21:51
o argi meilė ir nėra tokia-neatsiejama nuo baimės prarasti? Parodykit man tokią meilę, ir aš ja nepatikėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 10, 22:53)
o argi meilė ir nėra tokia-neatsiejama nuo baimės prarasti? Parodykit man tokią meilę, ir aš ja nepatikėsiu.

Gal ir taip, bet kažkodėl tai meilė pirmiausia asocijuojasi su atvirumu ir drąsa prisiduoti bei priimti, tuo ji ir yra priešinga baimei...

Žodžiu, šiai dienai jau susipainiojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 birželio 2011 - 22:01
QUOTE(juzė @ 2011 06 10, 22:56)
Gal ir taip, bet kažkodėl tai meilė pirmiausia asocijuojasi su drąsa, ir kaip emocija - ji man atrodo, kad yra priešinga baimei...
Žodžiu, šiai dienai jau susipainiojau biggrin.gif

drąsa...
...........taip, kad atrodo mirtum praradusi. Koks tai jausmas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 06 10, 22:58)
drąsa...
...........taip, kad atrodo mirtum praradusi. Koks tai jausmas?

Nežinau. Nei dėl vieno vyro praradimo dar mirt nesinorėjo.
O jei kalbėt apie vaikus, tai ta linkme man sunkiai galvojasi, o tuo labiau kalbasi.
Tik tiek, kad žmonės ir tai kažkaip išgyvena... vadinasi meilė gyvenimui - nugali (nors čia jokios rungtynės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 10 birželio 2011 - 22:14