Šiuo metu mus skiria didžiulis atstumas ir mes nesimatome jau beveik 5 menesius, bet visą tą laiką kasdien girdėjau žodelius aš tave myliu. Nebuvo tokio emailo, sms ar skambučio, kuriame nebūto žodelio myliu. Ir aš jam tai sakau. Man patinka tai girdėti ir sakyti. Tada aš jaučiuosi rami ir saugi, žinau, kad niekas nepakito tarp mūsų. O kai būname kartu, tai kiekvieną rytą prieš išeidamas į darbą jis mane pabučiuoja ir pasako, kad labai myli ir galvos visą dieną apie mane. Man tai labai patinka
Mano vyras irgi dažnai kartoja, kad myli mane. Pradžioje ir mane tai trikdė, galvojau kaip ir Ugniaplaukė, kaip taip galima švaistytis tais žodžiais, esu net su juo apie tai kalbėjusis, jis man atsakė maždaug taip: o ką man daryti, jei tave labai myliu ir noriu tau tai pasakyti? Dabar jau pripratau ir džiaugiuosi, kad tie žodžiai kaskart ištariami prasmingai, o ne taip kaip laba diena, klausau ar viso gero.
o as manau kad tai itakoja ir kursto tai kad jus skiria atstumas ir kad zinote kad pasimatysite negreit... tada visos spalvos buna tirstesnes...
man nepatinka tuos zodzius girdeti daznai...... nemegstu kai jais svaistomasi... visiskai pritariu nuomonei kad meile galima parodyti ir jausti be zodziu ...
man nepatinka tuos zodzius girdeti daznai...... nemegstu kai jais svaistomasi... visiskai pritariu nuomonei kad meile galima parodyti ir jausti be zodziu ...
Manasis "myliu" sako kasdien, bet visada kaip nors netikėtai
O šiaip jis gana uždaro charakterio, nemėgsta švaistytis žodžiais ir ypač prie pašalinių. Bet aš tai vertinu, nes žinau, kad viskas, ką man sako, yra tikra
Man aplamai nesakė myliu, bet tai parodo žvilgsnis, noras paliesti tave, apsaugoti nuo pavojų.Meilė turi daug išraiškų.
Mes taip pat nuolat vienas kitam kartojam kad mylim. Todel kad mylim
oi man taip gera apsikabint stipriai stipriai pabuciuot i zanduka ir pasakyt kad myliu myliu..
Nesuprantu kodel netureciau taip daryti. O jis irgi taip pat
Siaip tai vienas is ankstesniu mano vaikinu irgi laaabai retai ta zodi sakydavo.. ir kazkaip mane vos ne kalta versdavo jaustis "tu per daznai kartoja, tai nebetures reiksmes" ir t.t. nesamone
Kad myliu sakiau tik trims vyrams sitam pasauly, kuriuos tikrai mylejau. O koks skirtumas KIEK kartu jiems tai kartojau? Kazkaip mano akyse (ausyse?
) sitas zodis net ir kasdien kartojamas grozio nepratanda..
Gal kažkam keista pasirodys, bet mes su brangiausiuoju ne tik kad kasdien sakom "myliu" vienas kitam, bet apie 5-8 kartus per dieną. Tą sakome kai atsisveikiname ryte eidami į darbą, kalbėdami telefonu per pietus (mes per kiekvienus pietus plepam telefonu, nes pasiilgstam), paskui namie kai susitinkam po darbo ir paskui likusią dieną- visą laiką. Ir taip jau nuo beveik pat draugystės pradžios. Drauhaujam 3,6 metų, gyvenam kartu 6 mėnesius, bet nieko nesikeičia, tas "MYLIU" mums yra tarsi dopingas, energijos, gyvenimo eleksyras, be kurio, kaip be oro, neįmanoma būtų gyventi
Man irgi patinka, kai man sako myliu. Ir pačiai patinka kartoti. Nu man meilės niekad nėra per daug. Noriu girdėti ausimis, jausti širdimi.
na as labai dziaugiuos tuo kad zodis myliu musu gyvenime nera tabu.jau greit bus penki metai kai kartu gyvenam bet kasdien neuztektu rankos pirstu,kad suskaiciuot kiek kartu buvo istartas sis malonus zodis ,ar kiek kartu buvau pabuciuota mylimo zmogaus.o dar smagiau,kad meile irodoma ne tik zodziais,bet ir veiksmais,darbais ir viskuo kuo tik imanoma.tikiuos kad ir toliau taip gyvensim
QUOTE(akse @ 2006 06 02, 20:41)
na as labai dziaugiuos tuo kad zodis myliu musu gyvenime nera tabu.jau greit bus penki metai kai kartu gyvenam bet kasdien neuztektu rankos pirstu,kad suskaiciuot kiek kartu buvo istartas sis malonus zodis ,ar kiek kartu buvau pabuciuota mylimo zmogaus.o dar smagiau,kad meile irodoma ne tik zodziais,bet ir veiksmais,darbais ir viskuo kuo tik imanoma.tikiuos kad ir toliau taip gyvensim