Įkraunama...
Įkraunama...

Kai per dažnai sako "myliu" ....

rami rami biggrin.gif tik va 7 metus is vieno neisgirdau nei karto, o cia kiekviena diena...
Atsakyti
Kasdien tai sakome vienas kitam. Net pradedu galvoti, kad tie zodziai taps banalybe, nebeisreiks tikru jausmu.
Atsakyti
Maniskis irgi gana daznai sako, kad myli, bet nejauciu, kad per daug. Uztat kartais pagalvoju, kad jis apskritai per daug graziu zodziu kalba: spinduliuk, zvaigzdute, snauigute ir t.t. Kartais labai faina,o kartais nesinori tokiu mazybiniu pavadinimu, butu geriau, jei tiesiog vardu kreiptusi. Bet apie tai pasakyti nedristu kazkaip, atrodo, zmogus visa sirdi ideda, o leptelsi, kad man nepatinka... nzn net.
Atsakyti
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 06 21, 13:08)
rami rami biggrin.gif tik va 7 metus is vieno neisgirdau nei karto, o cia kiekviena diena...

Suprantama, kad keistoka. bet juk dabar fainiau a? Na, prisipažink mirksiukas.gif
Atsakyti
na o kuri prisipazins, kad ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif silta malonu pasidaro..
Atsakyti
Mes su vyru kasdien pasakom vienas kitam 'myliu' - šie žodžiai niekada man netsibos, niekada netaps banalūs schmoll.gif , aš jauciu pastovų dėmesį iš vyro wub.gif Man visa tai kaip oras, kaip vanduo, negaleciau be to gyventi wub.gif Būna, kad kurią dieną dėl daugybės rūpesčių neišgirstu verysad.gif , tada aš jau pradedu liūdėti ir pykti mirksiukas.gif ....kad tik neprisišnekėjus.... ax.gif
Atsakyti
Na ne kasdien, bet gal kas antra diena blush2.gif Tiesiog kartais tam tikrose situacijose - abiem reikia šios trumpos, bet daug ka pasakancios frazes wub.gif
Atsakyti
manasis sakydavo aš tave myliu ant kiekvieno kampo...man tai jau ir reikšmę prarado.. tai aš jam viena gražią dieną ir pasakiau, "nebeturi man tai kažkokios pramės".. tai nuo tada savo tuos tokius didelius jausmus, pasakymus, apribojo ...
Atsakyti
Man kai sako, kad myli, tai kartais net atsibosta ir kažkaip nuvalkiota atrodo, o kai neišgirstu kelias dienas, tai vėl negerai - tada galvoju: nu gal jau nebemyli??? unsure.gif
Atsakyti
Man patinka, kai sako "myliu" ypatingu momentu (tada, kada reikia taip sakant) arba kai issprusta netycia... ir kai tikrai jauciasi... labiau patinka, kai meile rodo kitaip ir naudoja kitus meilius zodzius... man zodis "myliu" labai reiksmingas ir pati ji daznai nevartoju...
Atsakyti
Myliu Tave... noriu isgirsti tik tada kai mes dviese, kai jaukioj aplinkoj arba kai toli vienas nuo kito esam arba kai savaime gaunasi, juk jauti !!
o ne kai nori kur islekt su draugais ar parduotuvej mesa jo megstamiem kotletam perkam schmoll.gif
Nors maniskis labai megsta klausti ar myliu ji?
Nesmagu, kai sitie zodziai tariami bet kur ir prie bet kokiu aplinkybiu. Viskas tada pasidaro netikra....
Atsakyti
Man retai, bet pasako taip netikėtai, kad myli. šnekant kokia nors rimta tema įterpia "myliu tave" smile.gif arba darbo metu, prieš pietus parašo...man gal mažoka, nes prieš tai draugas, kurį turėjo dažnai sakydavo, įpratau matyt, o dabar... pati turiu traukti. aš jam dažnai sakau, nes tokia jau esu, lipšni, meili. man gera prisiglausti ir pasakyti ir nematau nieko blogo. kai kartą jam papriekaištavau, kad man jis nepasako, jog myli, tai jis atsakė, kad jei jis nesako, kad myli, tai dar nereiškia,kad taip nėra. vat, nedemonstruoja jis labai jausmų ir mažybiniais žodžiais nesimėto. aišku, norėčiau, kad jis būtų truputį meilesnis, bet yra taip kaip yra... juk nepakeisiu jo... o gal? g.gif o kas svarbiausia, jam tai labai patinka, kai aš jį bučiuoju ir sakau, kad myliu, tai kodėl pats to nesako dažniau?
Atsakyti