mes kasdienpo n kartu pasakom,kad mylim vienas kita ir nematau tame nieko blogo
kaip tik labai malonu zinoti,kad kazkam tu labai labai rupi ir tas kazkas nuolat apie tave galvoja
Aš, ka supratau, kad tą žmogutį tikrai myliu, tai ir pasakaiu. Žinojau, kad jis nesakys tol, kol nebus tikras 150 proc. Ir sulaukiau. O dabar tai vis dažniau. Beveik kasdien
ir nematau tame nieko blogo. Žinau, kad jei nenorėtų, nesakytų...
o as mokausi, jau 6 kartus pasakiau 
net juokemes, nes as paaiskinau, kad neipratusi...uztai prizadejau, kad kiekviena karta jam sedant ant motociklo jis paskambins ir as tai pasakysiu
dabar vis nusesdineja ir uzsesdineja
ir skambina vis....
provokuoja...
net juokemes, nes as paaiskinau, kad neipratusi...uztai prizadejau, kad kiekviena karta jam sedant ant motociklo jis paskambins ir as tai pasakysiu
man tai svarbiausia, kad jis pirmas pasake
cia gal po 2 savaiciu draugystes buvo ir man buvo labai netiketa...
( na jis toks, emocijom nesimeto..) mes su drauge stostogavom Graikijoj, ejom vakarieniaut, o jis man zinute parase, kazka apie ora, o as jam sakau, tai ka dar pasakysi? atrase, kad MYLIU tave!
o taip!
Pas mus nėra nei dienos nei valandos (nu valanda gal ir yra)...kai nepasakom vienas kitam MYLIU
ir taip jau trys metai...tikiu kad taip bus ir toliau...nes mylim vienas kitą be proto...ir ne tik žodžiais...stengiamės neskaudint vienas kito ir gerbt...saugot tai kas yra tarp mūsų....Meilė labai nuostabus jausmas....myli vadinasi esi laimingas/a...o jei tokia/s esi gali tai išsakyti žodžiais "Myliu" "Myliu be proto" "Myliu ir mylėsiu iki gyvenimo galo" ....
Mes net sms kai rašom tai net ir ten "myliu" pasisakom
O šiandien mes susižadėjom...apvainikavom mūsų meilę tuom....Po metelių, kitų ir viešai prisieksim meilę vienas kitam
Mes net sms kai rašom tai net ir ten "myliu" pasisakom
O šiandien mes susižadėjom...apvainikavom mūsų meilę tuom....Po metelių, kitų ir viešai prisieksim meilę vienas kitam
jei nepasako, tai parodo
beveik kasdien
jei nepasako parodo...kol kas 4 metai niekas nesikeicia siuo atzvilgiu
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 17, 17:42)
na cia dar sunkiau
uzjauciu ir suprantu, nes mes neismatem 3 savaites o jau abu sienom lipam zinodami, kad dar 2,5 men reikia prakentet, kol galesim buti kartu
...bendraujam visai neatsargiai
ir del visko viskas aisku...
tiesiog as kartais nejaukiai jauciuosi, kad jis man visalaik sako "myliu tave" o as nors ir ta jausdama negaliu daznai to sakyti, na niekaip nepersilauziu
iprociai...
Druskute, kodel tau tai nekelia pasitikejimo? netiki juo?
tiesiog as kartais nejaukiai jauciuosi, kad jis man visalaik sako "myliu tave" o as nors ir ta jausdama negaliu daznai to sakyti, na niekaip nepersilauziu
iprociai...
Druskute, kodel tau tai nekelia pasitikejimo? netiki juo?
Ugniaplauke, o gal tu tiesiog pasąmonėje jauti falšą? Žinoma labai malonu kai tau sako myliu ir jei žmogus myli iš tikrųjų ,tų žodžių perdaug nebus manau.
QUOTE(tavi @ 2006 06 18, 08:50)
Ugniaplauke, o gal tu tiesiog pasąmonėje jauti falšą? Žinoma labai malonu kai tau sako myliu ir jei žmogus myli iš tikrųjų ,tų žodžių perdaug nebus manau.
hmmm...manau tai labiau itakojama mano nepasitikejimo vyrais
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2006 05 17, 12:57)
sitiems zodziams as suteikiu didele reiksme ir niekad nesimeciau jais, pati juos labai sunkiai istariau, gal todel man taip neiprasta...
Manai jis mėtosi?