Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjai ir įtėviai kalba apie viską

QUOTE(Sunute @ 2013 02 10, 14:44)
Niek nevalgau dešros, jei nežinau iš ko, kur ir kaip padaryta smile.gif. Iš apačios ir iš šono taip pat kažkas matosi, ar ne ? smile.gif. Nežinau, su tuo "žiūrėjimu iš viršaus". Kuo toliau, tuo labiau man nebeaišku gyvenime, kur viršus. Formalias struktūras ignoruoju smile.gif.

Būtent kad "kažkas" ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2013 02 10, 16:26)
Būtent kad "kažkas" ir nieko daugiau.

"kažkas" gali buti ir aukščiausia galima siekiamybė smile.gif
Atsakyti
na, Alfija ir Sunute, paskaičius judviejų dialogą, tai man "kasmyčeskyje karably barazdiat" biggrin.gif Kadangi tokio lygio dar nepasiekiau, tai aš kaip visada išsišoksiu ne į temą biggrin.gif Jonė (5) ir mažius (3) vonioje turškiasi drauge. Vakar prieš einant praustis Jonė po namus plika lakstė ir nekreipė dėmesio į mano prašymus apsimauti kelnaites. Bendrai, galvoju, gal jau juos atskirai vonioj mirkyti, bet bus neįdomu ir nelabai įsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti, vargiai ar vienas, kuris nesiturškia vonioj, ramiai reaguotų. Bet vat Jonė tokia užpakalį pastoviai kraipo, kas mane žiauriai erzina. Nors visada sėdžiu vonioj drauge ir knygą skaitau, kai jie maudosi, bet vis reikia duoti pastabas, kad užpakalius tyrinėti pradeda arba viens kito lytinius organus apžiūrinėja. Nekreipti dėmesio ir atsipalaiduoti ar mėginti skirti.
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 02 12, 11:05)
na, Alfija ir Sunute, paskaičius judviejų dialogą, tai man "kasmyčeskyje karably barazdiat" biggrin.gif Kadangi tokio lygio dar nepasiekiau, tai aš kaip visada išsišoksiu ne į temą biggrin.gif Jonė (5) ir mažius (3) vonioje turškiasi drauge. Vakar prieš einant praustis Jonė po namus plika lakstė ir nekreipė dėmesio į mano prašymus apsimauti kelnaites. Bendrai, galvoju, gal jau juos atskirai vonioj mirkyti, bet bus neįdomu ir nelabai įsivaizduoju kaip tai turėtų atrodyti, vargiai ar vienas, kuris nesiturškia vonioj, ramiai reaguotų. Bet vat Jonė tokia užpakalį pastoviai kraipo, kas mane žiauriai erzina. Nors visada sėdžiu vonioj drauge ir knygą skaitau, kai jie maudosi, bet vis reikia duoti pastabas, kad užpakalius tyrinėti pradeda arba viens kito lytinius organus apžiūrinėja. Nekreipti dėmesio ir atsipalaiduoti ar mėginti skirti.

maudymosi kelnaites apmauk ir tiek. Tegu turškiasi sau abu.
Atsakyti
šeimos kakle, jei pas mane gyventu mergaite ir berniukas tokio amziaus kaip pas tave, tikrai neleisciau kartu nuogiems maudytis! Man tai grieztai nesuprantamas dalykas. Tuo labiau jeigu tave tai erzina, jie juk suprantas kas yra mergaite, o kas berniukas, tai kam leisti maudytis? Uzdek maudimkes ir lai turskiasi wink.gif
Atsakyti
Mano berniukas, 4 metai, vis norejo pamatyti kas ten pas mane yra...
Paemiau zmogaus anatomija, pasodinau vaika ir pradejome studijuoti, kas yra pas vyrus ir pas moteris. Tai paaiskino poto jisai man, kad pas vyrus didele, o pas moteris maza...
Dar buvome sanatorijoje, tai mums su vyru buvo vienas laikas skirtingu proceduru, tai as vaika paemiau su savim (purvo procedura, savitarna). Tai reikejo apsinuogusiai eiti i kabina su vaiku. Stebejau jo reakcija, bet nieko tokio, jam idomiau buvo mane purvu tepti smile.gif
Atsakyti
Ačiū, man, aišku, smegenys taip nesudirbo, kad susiprotėti dėl maudymosi kelnaičių biggrin.gif
Dėl mažiaus, tai kažkaip nelabai nerimauju, Jonė tokia labiau smalsi ir jai labai įdomu. Kai mažius ar Jonė kausia kas kur, tai ir atsakau, visos kūno vietos turi savo realius pavadinimus. Nors iš esmės, tai labai nenusaugosi. Jonei dabar tas amžius, kai "gydytojus" norisi žaisti, pamenu ir save, kai laiptinėjsu draugais žaidėm.
Buvome savaitgalį svečiuose, tai su didesne (8 metų) mergaite, pasirodo, užsidariusios užpakalius viena kitai rodė. Didesnė daugiau košės galvoj turi, tai tylėjo kaip partizanė, o Jonė atėjo man ir sako, kad didesnė mergaitė pati parodė ir jos paprašė, tai ir ana parodė. Aš tik paklausiau ar jau labai įdomu ir gražu žiūrėti ir rodyti užpakalį kitam, koks jau ten įdomumas. Tai taip pirmoji anatomijos pamoka ir baigėsi.
Atsakyti
Nepastebėjau daktariškų žaidimų.bet pas trynukus gėdos,ar drovumo tuo klausimu nelabai...Po kelių griežtų subarimų Vyšnia išmoko nedefiliuot nuogu užpakaliu.Žirnis pasiima iš tamsaus kambarėlio pampersą ir ateina mautis visos šeimos akivaizdoj.Mažiukė tai ir pasižargstyt gali - jai visai natūralu.Jau perku sauskelnes kelnaites,kad nereikėtų man ar tėvui užseginėt,bet randa kitų priežasčių apsinuogint.Ir ne tai,kad demonstratyviai -tiesiog užsimiršta ir nejaučia.Bet čia išaugamas dalykas.O va ką su prakaitavimu daryt?Gal yr kokių liaudiškų priemonių?Pažastys ir kojos rimta problema
Atsakyti
Mano 2m berniukas ir 4m mergaitė maudosi kartu, nuogi. Kol kas nėra bėdos dėl to. vakare kai prausiu po dušu dažniausiai irgi abu būna vonioje ir laukia vienas kito. Gal todėl, kad nuo pirmų dienų vienas kitą mato nuogu užpakaliu tai ir nebekelia to susidomėjimo. nes ir sysiot, kakot dažniausiai eina kartu, nes ten dar nusineša žaislų, į tualetą. Kai gimė mažasis, sesei buvo susidomėjimas kas ten pas brolį kitaip, nes ir maudydavom kartu abi mažąjį ir pampersus keisdavom. manau viskas čia normalu, visi mes tą praėję, bet jau tokius kiek paaugusius tai ir aš maudysiu atskirai arba su kelnaitėm.

Vaikams jei prakaituoja delniukai ar padukai gydytojai sako, kad vit D trūksta, arba (čia aš manau) dėl nervų sistemos. O šiaip ant savęs esu pastebėjusi - ką valgau tuo ir kvepiu. Vasarą praktiškai nevalgom mėsos ir nesmirdi taip prakaitas kaip kad žiemą, kai valgom nemažai mėsytės.
Atsakyti
Germine, nuo prakaitavimo man patiko alūno akmenėlis: http://aromata.lt/ko...aluno-akmenelis, reguliariai tepant tikrai padeda,bent jau mums..
Atsakyti
Man gydytoja paaiškino, kad stiprus vaiko galūnių prakaitavimas rodo infekcinę ligą (būna ir po jos) arba nervų sistemos problemas (padidėjusį jautrumą ar net rimtesnes problemas).
Atsakyti
Pas juos genetiškai paveldėtas tas prakaitavimas.Motina ir močiutė turėjo problemų nuo mažumės.Dar delniukai ne tokie šlapi,bet jau kojos ir pažastys doh.gif
Atsakyti