Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(emberta @ 2013 03 09, 16:16)
Sveika, mano žemuogės sėtos pirmomis vasario dienomis. Dabar jau tokios  ax.gif Pikiavau su dantų krapštuku  doh.gif
Tad manau tau dar teks kantriai palūkėti...  4u.gif

user posted image

as panasaus dydzio pavasari sodinau jua i dirva, puikiai prigijo? As buvau sejusi balandzio menesi jas.
Atsakyti
Sveikutes

Jei kam reikia kibiru sodinimui tai maximoj 40proc akcija vienos firmos plastmasei ir turi 10l kibiru 5,99-40proc tai pasiemiau vakar dar 4 lotuliukas.gif
jau anais metais ju buvo pigiai tik salotiniai o siais kakaviniai.

Iki ermitazo nedavaziavau paziuret braskiu ar yra musu kaime.... o kituose tai tik geliu daigu yra sad.gif

Pomidorai tai jauciu griet ziedu tures lotuliukas.gif

Jau as ir baisiai silumos laukiu nes nezinau kaip cia reiks talpintis...

Svogunu i buteli prisisodinau tai jau laisku prilindo nemazai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos daržininkės smile.gif
kabu po Jūsų tema jau treti metai smile.gif tik nedrįstu galvos į viešumą iškišti.
Aš balkona uzurpavus su daržovėm jau 3 metai. Visko auginau biggrin.gif ir agurkų šiltnaminių (labai geras derlius buvo) ir pomidorų, ir čilių, paprikų, ir krapų, ir morkų ir kitų smulkmių.
Dabar susidūriau su problemėle... Kaune niekur nerandu to mini šiltnamiuko 3 aukštų pirkti sad.gif visus prekybcentrius ištikrinau... gal galite pasidalinti kur Jūs pirkote? mirtinai reikia biggrin.gif palangė nebeatlaiko sodinukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2013 03 11, 14:38)
sveikos daržininkės smile.gif
kabu po Jūsų tema jau treti metai smile.gif tik nedrįstu galvos į viešumą iškišti.
Aš balkona uzurpavus su daržovėm jau 3 metai. Visko auginau biggrin.gif ir agurkų šiltnaminių (labai geras derlius buvo) ir pomidorų, ir čilių, paprikų, ir krapų, ir morkų ir kitų smulkmių.
Dabar susidūriau su problemėle... Kaune niekur nerandu to mini šiltnamiuko 3 aukštų pirkti sad.gif visus prekybcentrius ištikrinau... gal galite pasidalinti kur Jūs pirkote? mirtinai reikia biggrin.gif palangė nebeatlaiko sodinukų biggrin.gif

Sveika,

Mes dauguma pirkom tai ermitaze. Praeitais metais dar tomas philips klausiau tai jie sake kad tures kai lauko prekyba prasides bet taip ir nemaciau kokie pas juos buna, nes butent ermitaze gavau.
Atsakyti
O kaip atrodo tie mini ssiltnamiukai ? Sudomino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 11, 19:43)
O kaip atrodo tie mini ssiltnamiukai ? Sudomino 4u.gif

user posted image

tik pas mane maziukas dvieju lentynu.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 11, 19:46)
tik pas mane maziukas dvieju lentynu.

Pas mane irgi dvejų lentynų ax.gif Paskaičiavau doh.gif doh.gif doh.gif Vien pomidorų 38 gražūs, puslitriniuose bokaliukuose pasodinti, jau su normaliais lapiukais drūti daigai blink.gif kur aš tiek sutalpinsiu doh.gif Taip ir būna kai nepaskaičiuoji dorai, o tai dabar sustačiau prie palanges ir kažkaip galvoju nu atrodo tiek daug, kažkaip nieks netelpa doh.gif O realiai reiktų turbūt pusės tiek lotuliukas.gif Vadinasi sugalvojau daržininkaut, ech tas nepatyrimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 11, 19:33)
Sveika,

Mes dauguma pirkom tai ermitaze. Praeitais metais dar tomas philips klausiau tai jie sake kad tures kai lauko prekyba prasides bet taip ir nemaciau kokie pas juos buna, nes butent ermitaze gavau.

beda, kad Kaune kolkas nei Rimi, ni Norfoj, nei Thomas Philips, nei Jysk, nei Kauno ermitaze nera. bet gal dar anksti? tik kad mano zirniai ir pomidorai palanges lauzo biggrin.gif doh.gif kasmet sita balkonininkystes liga vis labiau progresuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2013 03 11, 20:07)
beda, kad Kaune kolkas nei Rimi, ni Norfoj, nei Thomas Philips, nei Jysk, nei Kauno ermitaze nera. bet gal dar anksti? tik kad mano zirniai ir pomidorai palanges lauzo biggrin.gif  doh.gif kasmet sita balkonininkystes liga vis labiau progresuoja lotuliukas.gif

uzuojauta as irgi stumdau is vienos vietos i kita. Nu bent ant zemes daug vietos kai nera palangiu tai gerai bent tas.
bet jau siltnami pilnai uzpildziau vienintele virtuves palange jau uzpildyta ir jau pradejau miegamajam ant zemes deliot...
Atsakyti
Ir kiek tokie šiltnamiukai kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 12, 11:46)
Ir kiek tokie šiltnamiukai kainuoja?  smile.gif

as jau tiksliai nepamenu gal koks 30 ar 40lt. Gal kitos geriau pamena.
Papildyta:
QUOTE(Eiryn @ 2013 03 11, 20:00)
Pas mane irgi dvejų lentynų  ax.gif Paskaičiavau  doh.gif  doh.gif  doh.gif Vien pomidorų 38 gražūs, puslitriniuose bokaliukuose pasodinti, jau su normaliais lapiukais drūti daigai blink.gif kur aš tiek sutalpinsiu  doh.gif Taip ir būna kai nepaskaičiuoji dorai, o tai dabar sustačiau prie palanges ir kažkaip galvoju nu atrodo tiek daug, kažkaip nieks netelpa  doh.gif O realiai reiktų turbūt pusės tiek lotuliukas.gif Vadinasi sugalvojau daržininkaut, ech tas nepatyrimas  lotuliukas.gif

as siais metais nusprendziau pirmenybe teikti paprikom ir ciliukam. Pomidoru is didesniu krumeliu pasiliksiu kokius 4 kiti pas mane bus tie maziliukai krumeliai. Agurku sakiau irgi tik po viena daiga abieju rusiu pasodinsiu. Su ciliais paprikom pagrindinis pliusas kad ju nepuola visokie kenkejai. Maziau vargo nei su pomidorais.
Atsakyti
O man žinokit pradėjo lysti žemuogės, citrininė katžolė, ir vienmetė paprika viena išlindo drinks_cheers.gif thumbup.gif Dabar tik mėtos nesimato dar smile.gif
Atsakyti