Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

QUOTE(emile_respect @ 2013 03 12, 12:14)
O man žinokit pradėjo lysti žemuogės, citrininė katžolė, ir vienmetė paprika viena išlindo  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Dabar tik mėtos nesimato dar  smile.gif

Su mėtų sėklom ir man nelabai kas gavosi pernai. Gal kas nors pavasarį pasidalintų mėtų kereliu? Ne už dyką aišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 03 12, 14:19)
Su mėtų sėklom ir man nelabai kas gavosi pernai. Gal kas nors pavasarį pasidalintų mėtų kereliu? Ne už dyką aišku  ax.gif

Jeigu tik kas išlys pasidalinsiu, laikykim kumsčius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 12, 13:26)
Jeigu tik kas išlys pasidalinsiu, laikykim kumsčius  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
mėtos labai ilgai lenda, ir kai išlindo miniatiūriniai taškiukai, daugiau nei mėnuo nejuda, vakar jau buvo kiek didesni keliais mm. tai su antakių pešiokliu išretinau ten jas, nes kitaip tai miškas buvo, tai dabar gal laisviau augs.
kantrybės reikia.

Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 12, 11:14)
O man žinokit pradėjo lysti žemuogės, citrininė katžolė, ir vienmetė paprika viena išlindo  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  Dabar tik mėtos nesimato dar  smile.gif

Mano jau išlindo mėtų taškiukai mirksiukas.gif
QUOTE(grange @ 2013 03 12, 14:11)
mėtos labai ilgai lenda, ir kai išlindo miniatiūriniai taškiukai, daugiau nei mėnuo nejuda, vakar jau buvo kiek didesni keliais mm. tai su antakių pešiokliu išretinau ten jas, nes kitaip tai miškas buvo, tai dabar gal laisviau augs.
kantrybės reikia.

Gal galima būtų foto pamatyti, kiek maždaug palikti, nes ir man reikės pešioti su pincetu doh.gif
Atsakyti
Tai kazin kada pradesim siais metais balkono sezona...???? Ar pagaliau pasibaigs tie salciai??
Jau man pomidorus reiks greit i didesnius vazonus sodinti tai kazin kaip reiks sutilpt namie doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Montera, gražus darželis, ir pomidorai jau kokie dideli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 03 12, 13:38)
Gal galima būtų foto pamatyti, kiek maždaug palikti, nes ir man reikės pešioti su pincetu  doh.gif

aš jau čia turiu foto kai jau išretinta.. nebepadariau kai buvo miškas, nu buvo tikrai pilna, žalia visur, nes aš taip bėriau negailėdama, nes sakau tokios kruopos gal neišaugs.ir dabar nežinau ar ne per tankiai kaip jos suaugs, nes kai kurias didesnes perkėliau į šoną kur kruopytės buvo, tai gal net neprigs.

gal matos, nuotrauka iš telefono, fotiko neturiu šiuo metu..

user posted image

prie to pačio parodysiu kaip pomidorai paaugo
user posted image

ir mano žirniai

user posted image

-inau žinau, kad per tankiai, bet galvojau visi nesudygs, o čia visi... tai žėsiu kaip augs, gal nieko sudėsiu šakutes kad būtų kur raitytis.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 13, 12:23)
Tai kazin kada pradesim siais metais balkono sezona...???? Ar pagaliau pasibaigs tie salciai??
Jau man pomidorus reiks greit i didesnius vazonus sodinti tai kazin kaip reiks sutilpt namie doh.gif

user posted image

user posted image

oho kokie dičkiai jau jūsų pomodorai thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniuke33: 13 kovo 2013 - 13:42
QUOTE(grange @ 2013 03 13, 14:25)
aš jau čia turiu foto kai jau išretinta.. nebepadariau kai buvo miškas, nu buvo tikrai pilna, žalia visur, nes aš taip bėriau negailėdama, nes sakau tokios kruopos gal neišaugs.ir dabar nežinau ar ne per tankiai kaip jos suaugs, nes kai kurias didesnes perkėliau į šoną kur kruopytės buvo, tai gal net neprigs.

gal matos, nuotrauka iš telefono, fotiko neturiu šiuo metu..

prie to pačio parodysiu kaip pomidorai paaugo

ir mano žirniai

-inau žinau, kad per tankiai, bet galvojau visi nesudygs, o čia visi... tai žėsiu kaip augs, gal nieko sudėsiu šakutes kad būtų kur raitytis.

thumbup.gif grazus daigai

nu vis girdziu apie zirnius ir as noriu bet jau atidesiu kitiems metams lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, daržininkės, prašausi į jūsų būrį. smile.gif Labai mėgstu prieskoninius augalus, jei sąlygas turėčiau, auginčiausi ir pomidorus, ir salotas. Deja, neturim balkono.

Ir iš karto su klausimu puolu - turiu čiobrelį, nežinau, kur jam geriausia. Buvo ant saulėtos palangės, tai pastoviai nugeibęs atrodydavo. Atsinešiau ir pasistačiau virtuvėj ant stalo, virtuvė gi vakarų pusėj. Tai ištyso visas, pastoviai šakelės linksta šviesos link. Tai ir nežinau, kaip man jį kambario sąlygom išsaugot.

Kitas klausimas - noriu persisodinti rozmariną. Tiksliau, dabar jis lovely, gal kokie aštuoni ūgliukai. Kiek vienetų man sodinti į vazoną, kad susidarytų gražus krūmeliukas?

Būčiau dėkinga patarusioms.

Tiesa, giriu visų, kurių mačiau augaliukus ir ,,mini darželius" biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 13 kovo 2013 - 14:01
Sveiki.Pirma karta sodinu bazilikus,manau per tankiai susodinau g.gif .Juos reikia retint ar viskas ok? g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rionka: 13 kovo 2013 - 14:04