Sveikos, lieknėjančios.
Noriu ir vėl prie jūsų jungtis.
Laikiausi šios dietos kartu su jumis gal prieš metus, gal seniau....tiksliai nebepasakysiu, ir mečiau- nebepamenu tiksliai dėl ko....Buvau numetusi apie 9 kg rodos

visą tą laiką kovojau su savimi, su svoriu, aiškinausi priežastis, kodėl neturiu jėgų, energijos, ir svoris vis auga ir auga...Pagaliau pavyko su privačių gydytojų pagalba ( "valdiškai" nieko nematė, nerado) sužinoti,- kad skydliaukės veikla lygi beveik nuliui, ko pasekoje nesiseka mesti svorio.
Taigi, dabar geriu vaistus, ir lygiagrečiai noriu vėl gryžti prie šios dietos.....Man ji tiko ir patiko. Nereikia daug galvoti, ką valgyti pasigaminti, nėra daug įvairių įmantrių patiekalų. Dabar vasarą beveik kasdien lankau baseiną- plaukioju. Gal čia užsiskaitytų kaip gulėjimas vonioje ( nes vasarą nepakenčiu vonių, pripažįstu tik dušą).
Taigi, jei priimate į savo gretas- siunčiu nurodytu adresu savo startinius duomenis. šiandien ryte pasisvėriau, išsimatavau, ir jau maitinuosi, kaip reikia.
Mano foto irgi turėtų būti albume, nors gal jau pašalino, kai trynė iš sąrašų. Naują foto galiu vėl atsiųsti