Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Labas rytas 4u.gif

na man jis nelabai labas, savaite zalia, o pokycio 0, gal gerai, kad ne + nes jis visa sav atsirado is kazkur doh.gif

birzelio 14 iseinu i stbilizacija, nes atostogos prasideda tai neiseis visko tiksliai laikytis, o raudonuot nebenoriu, gal pavyks dar nors 2 kg pamest, nors laaaabai abejoju, su tokiu tempu savo 3 kg ir iki rudens mesti galiu doh.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
savaitė žalia, numesti 2 kg 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
savaitė žalia, bet tik -500 gr. Po darzovienes ir kruopu sestadienio svoris pakilo ir baisiai letai kito.. tiksliau beveik nekrito tik varskiadienis numuse. verysad.gif
Atsakyti
labas rytas;) savaite zalia -0,9kg biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Savaitė žalia , rezultatas -0,4 kg.

Viliana, gal ir teisingai darai. Fiksuok svorį toks koks yra. Ir bandyk stabilizacijoje jį išlaikyti. Nes šitaip stersuodama tikrai nepasieksi. Nors stabilizacijoje stresas didesnis bus. Laikykis.
Atsakyti
Labas rytas,

Savaite raudona atejo pms tai nukrypau truputi nuo dietos, pora kartu uzkandziavau. sia savaite +800g, bet tikiuosi dienos praeis ir to +800g kaip nebuta.

Saunuoles visos zaliuojat o man va geda blush2.gif
Prisisjungsiu prie jusu kita savaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gero artejancio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
PENKTADIENIO ŠVIESOFORAS

user posted image

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif ŠAUNUOLĖSclap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Viliana, Indrepac, Losera, Gute444, tik as

verysad.gif verysad.gif verysad.gif SUSIIMAM verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Ryte1980
Atsakyti
user posted image
user posted image

Merginos, gal yra savanorių perrimti lentelę? Užimtas laikas labai, tikrai bijau kad deramai neatliksiu šių pareigų, va, jau ir dabar vėluodama padariau.
Atsakyti
Sveikos, lieknėjančios.
Noriu ir vėl prie jūsų jungtis.
Laikiausi šios dietos kartu su jumis gal prieš metus, gal seniau....tiksliai nebepasakysiu, ir mečiau- nebepamenu tiksliai dėl ko....Buvau numetusi apie 9 kg rodos smile.gif

visą tą laiką kovojau su savimi, su svoriu, aiškinausi priežastis, kodėl neturiu jėgų, energijos, ir svoris vis auga ir auga...Pagaliau pavyko su privačių gydytojų pagalba ( "valdiškai" nieko nematė, nerado) sužinoti,- kad skydliaukės veikla lygi beveik nuliui, ko pasekoje nesiseka mesti svorio.

Taigi, dabar geriu vaistus, ir lygiagrečiai noriu vėl gryžti prie šios dietos.....Man ji tiko ir patiko. Nereikia daug galvoti, ką valgyti pasigaminti, nėra daug įvairių įmantrių patiekalų. Dabar vasarą beveik kasdien lankau baseiną- plaukioju. Gal čia užsiskaitytų kaip gulėjimas vonioje ( nes vasarą nepakenčiu vonių, pripažįstu tik dušą).

Taigi, jei priimate į savo gretas- siunčiu nurodytu adresu savo startinius duomenis. šiandien ryte pasisvėriau, išsimatavau, ir jau maitinuosi, kaip reikia.
Mano foto irgi turėtų būti albume, nors gal jau pašalino, kai trynė iš sąrašų. Naują foto galiu vėl atsiųsti smile.gif
Atsakyti
Labas Dinka,
parašyk savo duomenis man į a.ž. įtrauksiu į lentelę.
Atsakyti
Sveikos,
kadangi šiandien ketvirtadienis, prisiduodu nuo ryto:

Nukračiau 1 kg.
savaitė geltona, nes kartą pamiršau pasimasažuoti ( neįprantu dar), ir vietoj gulėjimo vonioje- buvo 3 plaukiojimai baseine po 15-20 min, ir pagulėjimai sūkurinėje vonioje po 10-15 min.
Atsakyti
Labas rytas,
savaitė raudona ko pasekoje -200 gr. Kas mano isitikinimu net nėra minusas. Kažkokia dietos krizė... nesusitariu su savimi.
Paraso net nekeiciu ta proga, bus paskata pagalvoti.
Atsakyti