Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(kavamale @ 2013 02 02, 16:16)
drisciau gincytis su jumis, M dydziui jis nei pro kur, as deviu gryna S, tai man jis kaip tik, jokiu budu mazesnio nenoreciau.

laukiu s,o koki jus virsaus dydi iprastai devite? 36?
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 02, 18:20)
Manau pablukęs ir bus, marškiniai va ryškesni. Aš marškinius turiu šio rašto, man asmeniškai marškiniai gražiau nei megztukas gėlėtas žiūrisi...

jis man ir realiai yra ryskus ir ryskesnis nei internetinej. arba as kitaip isivaizduoju isblukusias spalvas biggrin.gif na as rekianciu spalvu nemegstu, gal todel nuomones issiskiria biggrin.gif
QUOTE(rulezas @ 2013 02 02, 18:50)
laukiu s,o koki jus virsaus dydi iprastai devite? 36?

taip - S(36)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 02 vasario 2013 - 17:01
Merginos, jus cia profai, patarkit gavau tipi in polka dot, melyna, S dydzio laisvokas, bet man kaip ir patinka, bet va apie kakla nepriglude, atsiknoje taip, gal issikabetu ant kuno ar tai reiskia , kad didelis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 02 02, 18:11)
aciu 4u.gif,jauciu didelis, kad ir kaip noreciau save apgaut doh.gif

Man atrodo ir neturi jie buti l aptempti. Pati dar tik laukiu tippi megztuko, bet merginos sake, kad jie po skalbimo pasitraukia kazkiek...
Beje, su kokiais ismatavimais koki dydi emete?
As laukiu S su 90 cm.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2013 02 02, 19:11)
aciu 4u.gif,jauciu didelis, kad ir kaip noreciau save apgaut doh.gif

gal ir nebus, jis man tik tik, truputi, ir jau mazokas butu. rankoves jo siauros, aptempia mano kudenas rankas biggrin.gif
Atsakyti
As tai labai laukiu,kad kas ikeltu kaip kriausinis megztukas atrodo S dydzio su kokiais 89-90cm per krutine,pasiemiau xs ir dabar bijau jog mazokas gali buti,nu nieko pirmadieni bus aisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 02 02, 17:19)
Man atrodo ir neturi jie buti l aptempti. Pati dar tik laukiu tippi megztuko, bet merginos sake, kad jie po skalbimo pasitraukia kazkiek...
Beje, su kokiais ismatavimais koki dydi emete?
As laukiu S su 90 cm.

Irgi S, su paduskom irgi apie 90
viskas butu gerai, tik apie kakla atsokes g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 02 02, 17:16)
drisciau gincytis su jumis, M dydziui jis nei pro kur, as deviu gryna S, tai man jis kaip tik, jokiu budu mazesnio nenoreciau.

na mano mamai su m jis idealiai,o man su s-xs per sonus didelis. O gal zinot ar isskalbus jis traukiasi? Galvoju ar pamazetu vienu dydziu ar ne.
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 02, 16:54)
Didintas sitas tikrai, as siandien gavau xs, nesioju xs-s, tai didokas,sakyciau s-m atitinka, nes per sonus didelis, krutinei b tinka kaip tik.

Merginos lelijėlės, ne tiek didintas jis, kiek modelis toks - per krutine su 88cm idealiai, o ties liemeniu jis laisvas, tokie yra visi tippiai. Vinintelis pamazintas buvo tippis is J.Crew bright dahlia spalvos, xs atitiko labiau xxs.
Atsakyti
QUOTE(melynake28 @ 2013 02 02, 18:23)
As tai labai laukiu,kad kas ikeltu kaip kriausinis megztukas atrodo S dydzio su kokiais 89-90cm per krutine,pasiemiau xs ir dabar bijau jog mazokas gali buti,nu nieko pirmadieni bus aisku doh.gif

SaiMita zadejo , ji turi S, su berods 88 cm smile.gif

As db gailiuosi, kodel nesiunciau uzsakyti 2 dydziu is karto, buciau pasilikusi , kuris geriau tiktu smile.gif

Kadangi Temide rase, jo XS per pazastukus 43 cm, tai man to tikrai turetu uztekti, bedos prasides tada, jei tikrai kas, o po apacia reiks marskinuku, nesinori, kad viskas apispaude labai butu...
Atsakyti

Va taip panasiai atsokes, tik dar labiau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 02, 19:24)
na mano mamai su m jis idealiai,o man su s-xs per sonus didelis. O gal zinot ar isskalbus jis traukiasi? Galvoju ar pamazetu vienu dydziu ar ne.

tai per liemeni jis ir turi buti platus, toks modelis. Matosi foto ir nat manes, kad platu mirksiukas.gif
Atsakyti