Įkraunama...
Įkraunama...

JCrew

QUOTE(kavamale @ 2013 02 02, 18:35)
tai per liemeni jis ir turi buti platus, toks modelis. Matosi foto ir nat manes, kad platu mirksiukas.gif

o traukiasi po skalbimo nezinot:)?
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 02, 20:06)
o traukiasi po skalbimo nezinot:)?

na kadangi cia 100poc merinas, tai taip, kiek girdejau, traukias mirksiukas.gif bet kad visu dydziu, tai drysciau abejot
Atsakyti
As nepasakyciau, kad traukiasi g.gif Matuot nepermatavau, bet ant kuno nejauciu, kad butu kazkas sumazeje ax.gif Skalbiu saltam vandeny, rankom, dziovinu irgi senu patikimu budu- ranksluostyje is pradziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 02, 19:17)
As nepasakyciau, kad traukiasi g.gif Matuot nepermatavau, bet ant kuno nejauciu, kad butu kazkas sumazeje ax.gif Skalbiu saltam vandeny, rankom, dziovinu irgi senu patikimu budu- ranksluostyje is pradziu ax.gif

matyt dar ir nuo skalbimo budo priklauso.
Papildyta:
Merginos,kazkuri dar raset,kad turit geletus marskinukus,norejau paklaust kaip dydis? Ar atitinka?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 02, 20:17)

tai del to ir nesitraukia, kad plaunat siltam vandeny. Bet wetriukes tikslas ji sumazinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 02 02, 18:28)
matyt dar ir nuo skalbimo budo priklauso.
Papildyta:
Merginos,kazkuri dar raset,kad turit geletus marskinukus,norejau paklaust kaip dydis? Ar atitinka?

Atitinka, na bet jie neliemenuoti, nebus siauri. Jeigu pečiai siauri galit imti ir mažesnį dydį
Atsakyti
nelabai fotogeniškas blush2.gif
S dydis su 87cm krūtine. Vietos dar yra ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2013 02 02, 18:29)
tai del to ir nesitraukia, kad plaunat siltam vandeny. Bet wetriukes tikslas ji sumazinti biggrin.gif

Aš kažkada netyčia juodą merinuką sudėjau su juodais skalbiniais. Nors skalbimas buvo ir 30 laipsnių, bet medvilnei skirtas. Megztukas sumažėjo 3 dydžiais tai tikrai, išmečiau biggrin.gif rankos į rankovę aplamai neįkišau, toks kaip susivėlęs buvo, storas pasidarė
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 18:39)
nelabai fotogeniškas  blush2.gif
S dydis su 87cm krūtine. Vietos dar yra  ax.gif

O kaip jo rankovės? Siauros, ar kūdom rankom gerai būtų S? Šiaip gražiai žiūrisi, nors ir sakot nefotogeniškas smile.gif Nėra aptemptas, bet man gražiau toks, jeigu dar marškinukai po apačia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 02 vasario 2013 - 18:43
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 02, 19:43)
O kaip jo rankovės? Siauros, ar kūdom rankom gerai būtų S? Šiaip gražiai žiūrisi, nors ir sakot nefotogeniškas  smile.gif  Nėra aptemptas, bet man gražiau toks, jeigu dar marškinukai po apačia  thumbup.gif

[QUOTE]
Normalios rankovės, tikrai nėra siauros 4u.gif
Į mane "tu" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 19:39)
user posted image

va ant manes taip apkrites tas geletas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2013 02 02, 19:39)

man tokio plocio megztukas gerai ziurisi ant marskinuku, jei nesioti tik viena pati, tai noretusi ciut siauresnio smile.gif
O kaip Jums paciai, SaiMita, sitas dydis?

Ir kaip Jums, ar kanda ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 02 vasario 2013 - 18:50
QUOTE(Dideja @ 2013 02 02, 19:49)
O kaip Jums paciai, SaiMita, sitas dydis?

man labai gerai, nemėgstu labai aptemptų drabužių biggrin.gif plius, aš gi ranką pakėlus, tai ir tų klosčių daugiau, nei realiai 4u.gif
Lyginant su tippiu, šis "kanda" ax.gif nestipriai ir tik pirmom minutėm, bet jautruolėms gali kliudyt g.gif 4u.gif
Atsakyti