Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

QUOTE(Magnifique @ 2013 04 28, 01:12)
Ai nieko,sirguliuoju dabar, baliavoju kiekvieną vakarą  lotuliukas.gif  Reikia tipo sesiją baigtą paminėt, tai siaubas, alko liejas per kraštus doh.gif  Šiaip viskas, jau paskutinis gėrimo vakaras buvo, dabar blaivybė- brolybė  lotuliukas.gif  Pirmadienį praktika, tai ryt tvarkausi, crocs'us išsiplaut reik, aprangą, chalatą išsilygint, šiaip tvarkytis. Kadangi buvo Regitros teorijos egzas pasibaigusio galiojimo jau, tai šian perlaikiau ir išlaikiau  thumbup.gif  Tai va, šiaip nutraukiau amitriptiliną, nes reik prieš anesteziją 10-14d. nutraukt visai, tai biškį iš anksto nuėmiau, miegu prastai visai ir mažai labai, laiko nėr, tai tas, tai kitkas, miegu po 3 val. per  naktį, tik va, šian ilgiau pamiegosiu.... Asmenis frontas, ką žinau, rodos įsimylėjus esu vieną vyrą, vienintelė bėda,kad vyresnis dvigubai už mane doh.gif  ai ir dar palaidūnas  doh.gif  Sekasi man tokius išsirinkt, tai ką žinau, nieko rimto neplanuoju matyt. Nepamenu ar sakiau, kad tatuiruotę pasidariau kovo mėn. darysiuos dar vieną gal kitą sav. ir rudenį didelę aplink šlaunį  wub.gif  wub.gif  Laiko nelieka iš esmės dažniausiai, tik va, dabar, savaitė buvo laisvesnė, bet poilsio neturėjau iš esmės, vis kažkur keltis anksti reikėjo ir pan. Sveikata kaip kada, kartais atrodo nu nesikelčiau iš lovos jei mirtinai nereiktų nors tu ką, bet tenka, sąnariai įvairiai, kartais labai gerai, kartais ne, visko būna... Šiaip planuojuosi kokius čia darbus pasidaryt reik artimiausiu metu, nes iki operacijos liko jau nepilnos 3 sav... unsure.gif  unsure.gif  kažkaip greit laikas eina... tik rodos buvo mėnesio pradžia, kai pasakė, kad vėl operuotis teks, o dabar va, jau gegužė beveik. Šiaušiu dabar indus išsiplaut, nusipraust ir griūsiu į lovą, nes čiut gyva  doh.gif

kam tau ta tatuiruote? Isivaizduok, aki tau bus 50+, pavytusi oda, celiulitas - ir tatuiruote biggrin.gif Kaip pleze pasirodysi? biggrin.gif
Meile - visada gerai, jei protas kazkur salia smile.gif Mylek, tik visada prisimink ir mylimajam primink, kad vyru labai daug aplink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 04 28, 08:34)
kam tau ta tatuiruote? Isivaizduok, aki tau bus 50+, pavytusi oda, celiulitas - ir tatuiruote biggrin.gif Kaip pleze pasirodysi? biggrin.gif
  Meile - visada gerai, jei protas kazkur salia smile.gif Mylek, tik visada prisimink ir mylimajam primink, kad vyru labai daug aplink wink.gif

Duok Dieve arba pavytus labai nebūsiu arba pasinaudoju nuostabiąja plastine chirurgija lotuliukas.gif Patinka tatuiruotė, todėl ir noriu, žiauriai jos man gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2013 04 28, 09:34)

Sveikos.
Sutinku drinks_cheers.gif . Merginoms ypač netinka tatuiruotes... Nebent labai maza ir ten kur nesimato mirksiukas.gif

Pas mus salta, lyja... kada atšils pagaliau???
Atsakyti
QUOTE(Sunrayja @ 2013 04 28, 10:23)
Sveikos.
Sutinku  drinks_cheers.gif . Merginoms ypač netinka tatuiruotes... Nebent labai maza ir ten kur nesimato mirksiukas.gif

Pas mus salta, lyja... kada atšils pagaliau???

Kada atšils- vienas Dievas težino turbūt doh.gif doh.gif Aš jau tikėjausi nebeapsirgt šį pavasarį, bet dabar visai sh man jau, kosčiu, sloguoju, gerklė, žodžiu kaka... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,o kaip jums su skrandziu del vaistu vartojimo? Neskauda? As tai geriu,bet paskutiniu metu jau nepadeda,atrodo visa pilva skauda ir sonus. Buvau pas gydytoja,tai patikrino echoskopu,nieko nerado,o ryti zarnos nebenoriu. Pries pora metu nustate man medikamentine erozija. Geriu Plaquenili,nes turiu svajone pastoti,tik dakatrai nelabai nori,nes bijo del sugriztanncio po gimdymo reumatoidinio artrito
Atsakyti
Skrandį paskauda kartkartėm ir stemplę. Pas mane refliuksinis ezofagitas yra. Man dažniau skauda tulžies pūslę, tiksliau latakus jos, nes ten lėtinis uždegimas.
Nu, pagaliau pasigirsiu jau, išsilaikiau teises šiandien regitroje!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Patenkinta savim nerealiai esu, turint omeny,kad po savaitės su kapeikėlėm koją operuos ir po to nebūčiau tikrai laikius egzo kurį laiką... cool.gif
Atsakyti
Sveikinimai didziausi
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 05 08, 15:38)
Nu, pagaliau pasigirsiu jau, išsilaikiau teises šiandien regitroje!!!!! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Patenkinta savim nerealiai esu, turint omeny,kad po savaitės su kapeikėlėm koją operuos ir po to nebūčiau tikrai laikius egzo kurį laiką... cool.gif

sveikinimai didziuliai 4u.gif saunuole!

o man itariu vel netinka nauji vaistai doh.gif sulfasalazinas...kai tik emiau gerti po 2 tabletes ryte-vakare,taip atsirado pykinimas,galvos didziulis skausmas..sumazinau iki 1 tabletes,lyg ir nieko.jau nebezinau nei ka daryt,ar likti prie vienos tabletes,ar dar bandyti gert po 2..
Atsakyti
ingridziukas34 as esu vartojusi sulfasalazina,tai po 2 men liepe nutraukti,nes pradejo nykti raudonieji kraujo kuneliai kraujyje. Siaip galiu pasakyti,jog daug kam pasireiskia vienokios ar kitokios reakcijos nuo siu vaistu. Jau geriau pasikonsultuoti su gydytoja gal pgales pakeisti vaistus
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 05 10, 21:11)
ingridziukas34 as esu vartojusi sulfasalazina,tai po 2 men liepe nutraukti,nes pradejo nykti raudonieji kraujo kuneliai kraujyje. Siaip galiu pasakyti,jog daug kam pasireiskia vienokios ar kitokios reakcijos nuo siu vaistu. Jau geriau pasikonsultuoti su gydytoja gal pgales pakeisti vaistus

doh.gif o siaube..pakolkas gersiu,bet ne istisai,nes kt savaite operacija kelio,tai kokiai savaitelei pertrauka padarysiu.o paskui jei kas,reikes vel keisti vaistus.mano daktare primygtinai man biologine terapija siulo,atsisakiau birzeliui,tai dabar rugpjucio menesiui uzrase..bet gerai pamascius,net jei ji padetu,juk visa gyvenima jos neskirs...
Atsakyti
Siaip biologine terapija yra mano svajone,nes tikiu,kad po jos galeciau tapti sveika visam gyvenimui
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 05 11, 22:15)
Siaip biologine terapija yra mano svajone,nes tikiu,kad po jos galeciau tapti sveika visam gyvenimui

Nepažįstu nei vieno žmogaus, kuriam būtų likęs ilgalaikis poveikis po biologinės terapijos vartojimo. Realiai nustoja vartot, 3-6mėn. ir vėl tas pats sh. Pristabdo viską tik tol, kol vartoji, kaip ir visi kiti vaistai.
Atsakyti