QUOTE(Magnifique @ 2013 04 28, 01:12)
Ai nieko,sirguliuoju dabar, baliavoju kiekvieną vakarą
Reikia tipo sesiją baigtą paminėt, tai siaubas, alko liejas per kraštus
Šiaip viskas, jau paskutinis gėrimo vakaras buvo, dabar blaivybė- brolybė
Pirmadienį praktika, tai ryt tvarkausi, crocs'us išsiplaut reik, aprangą, chalatą išsilygint, šiaip tvarkytis. Kadangi buvo Regitros teorijos egzas pasibaigusio galiojimo jau, tai šian perlaikiau ir išlaikiau
Tai va, šiaip nutraukiau amitriptiliną, nes reik prieš anesteziją 10-14d. nutraukt visai, tai biškį iš anksto nuėmiau, miegu prastai visai ir mažai labai, laiko nėr, tai tas, tai kitkas, miegu po 3 val. per naktį, tik va, šian ilgiau pamiegosiu.... Asmenis frontas, ką žinau, rodos įsimylėjus esu vieną vyrą, vienintelė bėda,kad vyresnis dvigubai už mane
ai ir dar palaidūnas
Sekasi man tokius išsirinkt, tai ką žinau, nieko rimto neplanuoju matyt. Nepamenu ar sakiau, kad tatuiruotę pasidariau kovo mėn. darysiuos dar vieną gal kitą sav. ir rudenį didelę aplink šlaunį
Laiko nelieka iš esmės dažniausiai, tik va, dabar, savaitė buvo laisvesnė, bet poilsio neturėjau iš esmės, vis kažkur keltis anksti reikėjo ir pan. Sveikata kaip kada, kartais atrodo nu nesikelčiau iš lovos jei mirtinai nereiktų nors tu ką, bet tenka, sąnariai įvairiai, kartais labai gerai, kartais ne, visko būna... Šiaip planuojuosi kokius čia darbus pasidaryt reik artimiausiu metu, nes iki operacijos liko jau nepilnos 3 sav...
kažkaip greit laikas eina... tik rodos buvo mėnesio pradžia, kai pasakė, kad vėl operuotis teks, o dabar va, jau gegužė beveik. Šiaušiu dabar indus išsiplaut, nusipraust ir griūsiu į lovą, nes čiut gyva 

kam tau ta tatuiruote? Isivaizduok, aki tau bus 50+, pavytusi oda, celiulitas - ir tatuiruote

Meile - visada gerai, jei protas kazkur salia