Magnifique 6aunuol4... sveikinimai
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 05 10, 19:47)
o man itariu vel netinka nauji vaistai

sulfasalazinas...kai tik emiau gerti po 2 tabletes ryte-vakare,taip atsirado pykinimas,galvos didziulis skausmas..sumazinau iki 1 tabletes,lyg ir nieko.jau nebezinau nei ka daryt,ar likti prie vienos tabletes,ar dar bandyti gert po 2..
Nepyk, o tu garantuota,kad tau tas blogumas ne psichologinis............ man tai buvo... taip bijojau šalutinio poveikio ,kad net vaidensi,kad bloga... o paskui karta pažystama gydytoja pasijuokė iš mano geremos dozės. Pašnekėjom... ir kažkaip dingo mano šalutinis poveikis.
nuo to laiko neskaitau lapelių.. nu kam, jei ligai reik ir be veistu bus tik blogiau vistiek teks juos gert...........
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 05 11, 00:24)

o siaube..pakolkas gersiu,bet ne istisai,nes kt savaite operacija kelio,tai kokiai savaitelei pertrauka padarysiu.o paskui jei kas,reikes vel keisti vaistus.mano daktare primygtinai man biologine terapija siulo,atsisakiau birzeliui,tai dabar rugpjucio menesiui uzrase..bet gerai pamascius,net jei ji padetu,juk visa gyvenima jos neskirs...
nu tu nedurnavok o su daktaru tarkis.
o ko tau aravos neprirašo. Man sulfazaminas visai neveiksmingas buvo, paskui gėriau metrodeksata. paskui arava. va sakė jei arava nepadės tai jau bioterapija.
ko būtinai biologine.
pritariu Magnifique biologinė veikia, kol vartoji
mano broliui pablogėjimas atėjo bevartojant ir daktarai vargo, turėjo kita biopreparata pritaikyti....
kita vertus matau kaip jis atrodo, nuo tos biop... aš gal pabandysiu dar iki jos nedaeit.