Įkraunama...
Įkraunama...

Reumatoidinis artritas - V tema

nu joooooooooooooooooo g.gif ir matyt klitaip nebus jau............
Atsakyti
gera naujiena,mergaites ,pasaket del Aravos 4u.gif nu idomiai cia mano reumatologe skele...tipo 180lt menesiui,pasirodo 3 menesiams tokia kaina.o idomu koki ligos koda raso i kompensuojamu knygute?nes metatreksata man kompensuodavo irasius psoriazini artrita.

o as tipo siandien ligoninej guliu,operuojuos...pralaukem iki 14val palatoj,niekas nesiteike ateit net konsultacijai.zinau,kad nuo 14val pats daktaras iseina i poliklika konsultuot.tai gerai,kad ta zinojau,buciau laukus iki dabar.nuejau pasiklaust,akurat,nebeoperuoja siandien,gali vaziuot namo.savo dicke palikau namie nuo mokyklos,kad maziuke saugotu.mama su manim vaziavo,ryt vel ta pati dainele laukia doh.gif

Magnifique 4u.gif
Rimuleee,gaila Jusu ideta nuoroda neatsidaro,paskaitineciau apie tai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridziukas34: 15 gegužės 2013 - 17:54
QUOTE(rimulėėė @ 2013 05 14, 17:07)
Magnifique tipo nežinai,kad prie mūsų viskas kimba

Man pakakdavao žiema nueit i vieša renginį ir apsergi...nors atrodo nesimato snargliuojančių.
Taip kad dabar dabojuos biški............... pav per gripo sezona i poliklinika kojos nekeliu ir šeip i parduotuve karat savaitėj.. ir rytais , kai žmonių mažiau. lotuliukas.gif

tai cia jau prabanga, kad gali sau leisti niekur neiti.. Mnao tai darbas bacilu sukuryje..
Pirksiu eziuoles ir debesylu arbata imunitetui stiprinti.. kitaip bus xana.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 15 gegužės 2013 - 18:43
O as apie toki vaista kaip aravas,net nesu girdejusi,nes daktare nesiule. Man paciai daktarai sake,kad prislopina liga,taciau reikia susigyventi su liga ir tiek. Taciau labai sunku,nes vis yra viltis,pasveikti,nors ir labai mazuti,bet vis tiek viltis. O del skausmu anksciau leisdavausi nuskausminamuosius,kad neskaudetu. Tuo metu sake,jog niekuom negali padeti,tik skirti vis stipresnius nuskausminamuosius. Ziauru. Kartais pagalvoju,jog mums panasiai kaip zmonems,sergantiems veziu. Apmalsina uzdegima,skausma,taciau niekuom daugiau nebegali padeti. Man net gi sake,kad tureciau nusiteikti blogiausiam,vezimelis,operacijos,lova. Taciau nepasiduodu ir isoreje net nesimato,jog sirgciau. Aisku,po 7 metu jau reumatoidinis artritas progresuoja,taciau letai
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 05 15, 17:51)
gera naujiena,mergaites ,pasaket del Aravos 4u.gif nu idomiai cia mano reumatologe skele...tipo 180lt menesiui,pasirodo 3 menesiams tokia kaina.o idomu koki ligos koda raso i kompensuojamu knygute?nes metatreksata man kompensuodavo irasius psoriazini artrita.

o as tipo siandien ligoninej guliu,operuojuos...pralaukem iki 14val palatoj,niekas nesiteike ateit net konsultacijai.zinau,kad nuo 14val pats daktaras iseina i poliklika konsultuot.tai gerai,kad ta zinojau,buciau laukus iki dabar.nuejau pasiklaust,akurat,nebeoperuoja siandien,gali vaziuot namo.savo dicke palikau namie nuo mokyklos,kad maziuke saugotu.mama su manim vaziavo,ryt vel ta pati dainele laukia doh.gif

Magnifique 4u.gif
Rimuleee,gaila Jusu ideta nuoroda neatsidaro,paskaitineciau apie tai ax.gif

Su kompensacija 3mėn. 96Lt kainuoja berods ji. O dėl kodų, reik susižinot prie kurių kompensacija galioja, bet prie Visų M 08 turi galiot, kad ir kokia ten pabaiga kodo.
Siaubas, pamenu mane kai paskutinį kartą operavo, galvojau stogas nučiuoš laukiant, nes paėmė gal 13val. operacinėn tik, užtad dabar, penkt 8val. ims, nes vienas iš ortopedų laiko turi tik iki 10.30
Atsakyti
QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 05 15, 19:51)
*gera naujiena,mergaites ,pasaket del Aravos 4u.gif nu idomiai cia mano reumatologe skele...tipo 180lt menesiui,pasirodo 3 menesiams tokia kaina.o idomu koki ligos koda raso i kompensuojamu knygute?nes metatreksata man kompensuodavo irasius psoriazini artrita.

**o as tipo siandien ligoninej guliu,operuojuos...pralaukem iki 14val palatoj,niekas nesiteike ateit net konsultacijai.zinau,kad nuo 14val pats daktaras iseina i poliklika konsultuot.tai gerai,kad ta zinojau,buciau laukus iki dabar.nuejau pasiklaust,akurat,nebeoperuoja siandien,gali vaziuot namo.savo dicke palikau namie nuo mokyklos,kad maziuke saugotu.mama su manim vaziavo,ryt vel ta pati dainele laukia doh.gif

Magnifique 4u.gif
***Rimuleee,gaila Jusu ideta nuoroda neatsidaro,paskaitineciau apie tai ax.gif

* pažiūrėau knygelėj, tai 3 mėnesiam mokėjau 94.89 už arava, diagnozė RA ligos kodas MO5,80
ir už nuskausminamuosius 44 lt. čia 3 mėnesiams.
** nu kokiam krašte čia taip..........

*** nukopijuok mano nuoroda, nutrink WWW ir PDF kur gale ir i google išmeta.. nes ten dokumentas.

QUOTE(dziosefina @ 2013 05 15, 20:44)
O as apie toki vaista kaip aravas,net nesu girdejusi,nes daktare nesiule. Man paciai daktarai sake,kad prislopina liga,taciau reikia susigyventi su liga ir tiek. Taciau labai sunku,nes vis yra viltis,pasveikti,nors ir labai mazuti,bet vis tiek viltis. O del skausmu anksciau leisdavausi nuskausminamuosius,kad neskaudetu. Tuo metu sake,jog niekuom negali padeti,tik skirti vis stipresnius nuskausminamuosius. Ziauru. Kartais pagalvoju,jog mums panasiai kaip zmonems,sergantiems veziu. Apmalsina uzdegima,skausma,taciau niekuom daugiau nebegali padeti. Man net gi sake,kad tureciau nusiteikti blogiausiam,vezimelis,operacijos,lova. Taciau nepasiduodu ir isoreje net nesimato,jog sirgciau. Aisku,po 7 metu jau reumatoidinis artritas progresuoja,taciau letai

nu nesupratau....
tipo kentėt ir laukt galo ant lovos...........

man daktarė kaip tik sakė nekentėt skausmo. gert nuskausminamuosius. Ir vaistukus rinko tol, kol liga prislopo iki tiek, kad faktiškai be nuskausminamųju gyvenu.Nuo skausmo vaistus geriu bet retkarčiais./na taip sakant palei poreiki.

taip seniau vaistu tokių nebuvo.. pati slaugos namuose mačiau keletą 60-65 metų moterų kurios vežimuose nuo Ra sėdi ir viena apie 70 praktiškai gulėjo ... ir i lubas žiūrėjo.Ta paskutinioji gulėjo tetos palatoje.. tai kraupus vaizdas. nuo to karto tetos nelankiau. bijau depresija kokia gaut.
Atsakyti
Rimuleee,
Kauno klinikos...2 paras laukiau,bet va,jau isoperuota.ir jau namie.niekas nelaiko dabar ilgai.o ir nesinori..
nu matai kaip su ta Arava yra..ciudake mano reumatologe.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dziosefina @ 2013 05 15, 20:44)
Taciau nepasiduodu ir isoreje net nesimato,jog sirgciau. Aisku,po 7 metu jau reumatoidinis artritas progresuoja,taciau letai

klausyk o kokie pakitimai per 7 metus. gali vieŠai nerašyt, gal i Až, kad žmonių negazdint.

ingridziukas34 aišku...... nu matai aš gyvenu 60 km nuo laikinos sostinės o važiėnju gyditis į priešinngą pusę mirksiukas.gif kur tokių eilių didelių nėr.. o ir pacientų ne tokios krūvos.........
Atsakyti
Sveikos, na aš jau PO. Jaučiuosi labai blogai, vakar operavo, šian paleido,nes skyrius tas sekmadieniais nedirba. Siaubingai skauda galvą ir nugarą nuo anestezijos,pykina nerealiai,koją skauda, žodžiu,jaučiuos labai prastai.... Jei toliau taip prastai bus-skambinsiu gydytojui matyt...
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 05 18, 10:33)
Sveikos, na aš jau PO. Jaučiuosi labai blogai, vakar operavo, šian paleido,nes skyrius tas sekmadieniais nedirba. Siaubingai skauda galvą ir nugarą nuo anestezijos,pykina nerealiai,koją skauda, žodžiu,jaučiuos labai prastai.... Jei toliau taip prastai bus-skambinsiu gydytojui matyt...

vargsiuke,laikykis,mergyt 4u.gif
as ir 2 paros po operacijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu šiandien ne ką geriau. Parašiau gyd. į el.paštą, nežinau jau ir ką daryt, kojos skausmo nebejaučiu per žiaurų galvos ir nugaros skausmą... verysad.gif verysad.gif geriu ibuprofeną, nimesilį ir dolmeną, visus vienu metu ir tai galvos skausmo nenuima,tik vos vos sumažina,nugaros kiek daugiau sumažėja, žodžiu, nežinau kur dėtis... unsure.gif Praėjusį kartą po spinalo taip nebuvo, gal dėl to,kad normaliai lovoj nesikeldama 2 paras pragulėjau... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2013 05 19, 10:28)
Nu šiandien ne ką geriau. Parašiau gyd. į el.paštą, nežinau jau ir ką daryt, kojos skausmo nebejaučiu per žiaurų galvos ir nugaros skausmą... verysad.gif  verysad.gif geriu ibuprofeną, nimesilį ir dolmeną, visus vienu metu ir tai galvos skausmo nenuima,tik vos vos sumažina,nugaros kiek daugiau sumažėja, žodžiu, nežinau kur dėtis... unsure.gif  Praėjusį kartą po spinalo taip nebuvo, gal dėl to,kad normaliai lovoj nesikeldama 2 paras pragulėjau... unsure.gif

jei turi mobilu gydytojo,skambink kuo greiciau jam.arba vaziuok i priemima.gal koks nervas uzsispaude epiduro metu g.gif jei jau net kruva vaistu nepadeda..man po operacijos liepe nekelt galvos ir gulet tol,kol atitirps kojos,paskui jau viskas buvo galima,tik nevaiksciot dar ta diena.
cia zinok kiaulystes desnis..nes medikams dazniausiai viskas buna su visokiais bajeriais..zinau is savo patirties..
glebys sveikatytes tau 4u.gif
Atsakyti