QUOTE(kice @ 2013 06 05, 10:26)
Mano seimos gydytoja fainiausia - nieko cia tau ner.. ir nykstys nesutines visai, siaip skausmeliai, nu gal cia klimaksas prasidejo ir todel skauda.. Sveika, vienu zodziu..
Tipo priezasties niekas jokios neranda.. Ziuresiu, kas cia toliau darysis.. Nes nykstys ir toliau sutines ir skauda, gerai, kad nors keliu sanariai siuo metu neskauda..
Tipo priezasties niekas jokios neranda.. Ziuresiu, kas cia toliau darysis.. Nes nykstys ir toliau sutines ir skauda, gerai, kad nors keliu sanariai siuo metu neskauda..
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 06 05, 16:31)
Sveikos,
Tik neurologė įtarė Laimo ligą ir pasiuntė pas infektologę.
Žinau, kad Laimo liga palieka padarinių.
Dar - mano bendri kraujo tyrimai blogi, rodo per didelį kiekį leukocitų. Šeimos gydytojas nusiuntė pas hematologą, po kraujo tyrimų likau kaip įtariamoji dėl leukemijos. Pasakė, ateisi tada, jei kils leukocitai.Kai paklausiau jos, ar gali būti organizme kokia infekcija, ji patvirtino, kad gali. Tai dabar pradėjau infekcijos paieškas. Jau buvau pas LOR dėl gerklės ir slogos. Pūliuojančios anginos nerado. Dėl slogos nusiuntė pas alergologą, ryt jau einu.
Gal man paprašyti siuntimo pas reumatologą?
Ar jūsų bendrame kraujo tyrime būna padidėjęs leukocitų skaičius?
Tik neurologė įtarė Laimo ligą ir pasiuntė pas infektologę.
Žinau, kad Laimo liga palieka padarinių.
Dar - mano bendri kraujo tyrimai blogi, rodo per didelį kiekį leukocitų. Šeimos gydytojas nusiuntė pas hematologą, po kraujo tyrimų likau kaip įtariamoji dėl leukemijos. Pasakė, ateisi tada, jei kils leukocitai.Kai paklausiau jos, ar gali būti organizme kokia infekcija, ji patvirtino, kad gali. Tai dabar pradėjau infekcijos paieškas. Jau buvau pas LOR dėl gerklės ir slogos. Pūliuojančios anginos nerado. Dėl slogos nusiuntė pas alergologą, ryt jau einu.
Gal man paprašyti siuntimo pas reumatologą?
Ar jūsų bendrame kraujo tyrime būna padidėjęs leukocitų skaičius?
QUOTE(Nijolė46 @ 2013 06 05, 20:07)
Jau aišku, kad pas gydytoją dėl sąnarių reikia - pastebėjau ant dešinio kelio kaip guziukas išsišovęs, tai gal mazgelis. Ir dešinę koją labiau skauda ir anapus kelio labiau patinę, toks kaip maišiukas 

Tau reik mokamų tyrimu endemik centre, ten jie visokius brūdus nustato.Visgi turi tu ta kokia infekcija ar ne. nes sanarių skausmai gali būti sukelti infekcijos. Bet jei laimo ligą išgydė, tai kaip ir turėjo baigtis sanarių skausmai.Viena moteri pažystu,kuriai nuo laimo taip buvo.Tai kai rado infekcija išgydė,kartojo tyrimus neberado ir baigėsi skausmai.Aišku pažeidimai sanarių liko tiek kiek spėjo pasukti... bet jau 10 metų jai neskauda ir toliau nesuka. maudosi vasara ežere ir gerai jaučiasi
Anapus kelio, tai čia pakinklis. Jei ten gūzelis tai gali būti Breikelio cista.......... traumatologo reik. RA guzeliai taip greit nesusidaro.