QUOTE(ingridziukas34 @ 2013 10 12, 00:54)
oi kaip suprantu tave
ir as tas pats..kompas-saldytuvas..nervai ir paslije.ypac bunu pikta kai sutinsta keliai..
i savo veida tai isvis negaliu ziuret..siaubingai uztinus kiekviena ryta atsikeliu.ant akiu kaip sakau uzuolaidos uzsideje...neisivaizduoju,kaip man baigti gerti medroli ir ka daryt,nes tik dienele neisgeriu ir kelias sakes..sutinsta,paeit neina.

i savo veida tai isvis negaliu ziuret..siaubingai uztinus kiekviena ryta atsikeliu.ant akiu kaip sakau uzuolaidos uzsideje...neisivaizduoju,kaip man baigti gerti medroli ir ka daryt,nes tik dienele neisgeriu ir kelias sakes..sutinsta,paeit neina.

O kas liečia medroli, tai gerk.... naaš metus grus gėriau paskui nuėmė. Nebandyk likimo neklausydama daktarų, manau pamilk save tokia kokia esi ir viskas.Tiesiog jei tas medrolis neišvengiamas reiškias šiam etape taip ir atrodom. tiesa kodėl sakau kad ne nuo medrolio storėjam.Mano brolis prednezalona geria saujom.....medrolis kaip suprantu tai dar švelnesnis variantas prednezalono. Ir ka nepriaugo svorio nė gramo. tik patinęs toks biški.
šeip kai skauda valerijankos kokios ikalt ir manau mažiau suvalgysim
šeip aš ilgai ruošiausi bet galvoju tiesiog svert maista, ir vakare ar kada laiko turin susiskaičiuot kalorijas. manau žiauriai viršiju, tuo labiau kad man jau viš 40 kažkaip matyt labai apytaka lėtėja, dar plius mažiau judėjimo.
vienu žodžiu siūlau susiimt draugiškai.

Bet man jau egriau enskauda
QUOTE(maža mazgė @ 2013 10 12, 11:55)
*Na bet storėjama bet kokiu atveju ne nuo medrolio, o nuo valgymo... Medrolis tiesiog apetitą paskatina. Mano mama gėrus visokių hormonų, ne dėl sąnarių, bet medroliu gi visos ligos gydomos, tai svoris svyravo nuo... iki..., o ji ir šiaip prie apvalokų. Tai gydytoja kadais liepė kopūstą graužt, jei jau taip valgyt norisi. Ir neaugo svoris nuo kopūsto
**Aš pati buvau priaugusi daug svorio su antidepresantais, ta pati istorija. Nuo 45 iki 58 kg (ūgis 156), atrodžiau kaip kiaulė. Ir oi kaip nenori jis krist vėliau. Dėl svorio aš jaudinuosi, bet mano dozė man ėdimo nesukelia. Ai galu gale ir taip užpakalis po dviejų nėštumu celiulitinis, tai tolkas kad nestora
***Bandau įtikinti save nuo pirmadienio laikytis tos antialerginės dietos, tiesiog neskatinti maistu dar didesnio uždegimo, pažiūrėsiu kaip čia man seksis ir ar bus kokie rezultatai. Man šiuo atveju sunkiausia, kad visiems skirtingai valgyt teks daryt, vyras virtos vištos be druskos tikrai nevalgys, o darželinukė mano be blynų, makaronų ir skanių varškėčių su uogiene irgi negyvens
****Mano dabartinė būsena tokia so-so, paskauda sąnarius, bet labiau net deginimas nei skausmas, o geriu 2 medrolio ir 2 diclaco 75mg per dieną. Po sav. medrolį mažins iki 1,5 tabletės, tai man nusiteikt, kad skaudės dar labiau?
*****Klausykit, jums būna tokių skausmų įdomių? Tarkim kad skaudėtų delno vidury? Tokios lomkės kairiame delne vakarais, bet grynai per delno viduriuką, lyg peilį kas būtų įkišęs ir lėtai sukiotų
******Oi gi dar noriu paklausti, o jūs namie su teliku ir šaldytuvu, nes dirbt negalit ar galit leist sau nedirbt? Rimulė lyg ir rašius kažkada apie tai? Nes aš sau negaliu leisti tokios prabangos (aišku pas mane tik pradžia ligos), bet grindis nori nenori plaut kasdien, nes maži vaikai, valgyt padarai, išskalbi, indus aprenki, vonią išplauni, su vaikais pasitrankai ir nėr dienos. Nu teliko nėr kada žiūrėt. O vėliau darban reiks grįžt, tai laiko iš viso neliks niekam...

**Aš pati buvau priaugusi daug svorio su antidepresantais, ta pati istorija. Nuo 45 iki 58 kg (ūgis 156), atrodžiau kaip kiaulė. Ir oi kaip nenori jis krist vėliau. Dėl svorio aš jaudinuosi, bet mano dozė man ėdimo nesukelia. Ai galu gale ir taip užpakalis po dviejų nėštumu celiulitinis, tai tolkas kad nestora

***Bandau įtikinti save nuo pirmadienio laikytis tos antialerginės dietos, tiesiog neskatinti maistu dar didesnio uždegimo, pažiūrėsiu kaip čia man seksis ir ar bus kokie rezultatai. Man šiuo atveju sunkiausia, kad visiems skirtingai valgyt teks daryt, vyras virtos vištos be druskos tikrai nevalgys, o darželinukė mano be blynų, makaronų ir skanių varškėčių su uogiene irgi negyvens

****Mano dabartinė būsena tokia so-so, paskauda sąnarius, bet labiau net deginimas nei skausmas, o geriu 2 medrolio ir 2 diclaco 75mg per dieną. Po sav. medrolį mažins iki 1,5 tabletės, tai man nusiteikt, kad skaudės dar labiau?

*****Klausykit, jums būna tokių skausmų įdomių? Tarkim kad skaudėtų delno vidury? Tokios lomkės kairiame delne vakarais, bet grynai per delno viduriuką, lyg peilį kas būtų įkišęs ir lėtai sukiotų

******Oi gi dar noriu paklausti, o jūs namie su teliku ir šaldytuvu, nes dirbt negalit ar galit leist sau nedirbt? Rimulė lyg ir rašius kažkada apie tai? Nes aš sau negaliu leisti tokios prabangos (aišku pas mane tik pradžia ligos), bet grindis nori nenori plaut kasdien, nes maži vaikai, valgyt padarai, išskalbi, indus aprenki, vonią išplauni, su vaikais pasitrankai ir nėr dienos. Nu teliko nėr kada žiūrėt. O vėliau darban reiks grįžt, tai laiko iš viso neliks niekam...
* super patarimas arba dartiktu, jei lendi į šaldytuva ėst, išgert vandens, jei už pusvalandžuio vis dar alkana, tai pavalgai.
** nežinau aš ko gero per tuos 3 sirgimo metus gal ir +15 reiks pasiknist užrašuose. aš šeip stora neatrodau.Esu aukšta ir tasmano 90 kgkažkaip pasiskirsto, prastai tas kad jau visas pusmetis kažkaip riebalai persiskirsto ir ant pilvo sėda viskas. reik susiimt.
*** laikykis, palaikysim už ausų.
svarbiausia negamink pati alkana, nes jei sau ko valgomo neturėsi,o kepsi dukrai blynelius tai prastai baigsis.
šeip nėra sunku daryti valgyt 3 frontais, aš taip darau, mamai atskirai sriubos, košės , vyrui mėsiškai, dukrai sportininkei, pagalkrūvisu, makaronai su mėsom, daržovės, kai turi išeigine blyneliaisi lepinu + pyragus vakaram kepu, nes kitaip ji pas mene kaloriju pritrūksta. Savaitgali dasideda studentu lepinimas + valgyt gaminimas įsidėti.
**** nesitikėk kad ateity neskaudės.Tavo kokteilis geras, dikclakas savaime mažina uždegimą ir skausmą nuima . džiaugsimės jei tau ateis pagerėjimas bet ateis laikas kai vėl pramuš liga.
aš diklaka gėriau 10 metų... daktarai sako kad visa ta laiką ir neišlindo RA nustojau gert ir išlindo.
***** ai man užeina tokie peilio durstymai, bet neperseniausiai prasidėjo. tai i rieša durs tai kur i kluba, anakart į keliena, kadvos neišvirtau iš netikėtumo.
******Dirbu daug, pas mane namie 3 vaikai ir kuriu jau 2 studentauja,tai maisto gaminimas prasideda nuop penktradienio. mažaja norisi palepint kažkuo skaniau.O ir valdiško maisto savaitėsbėgyjetrūkta, tai vis įdedu normalaus maisto. Mes senokai perėje prie natūrinio ūkio. Neperku jokiu pusfabrikačiu, gatavu silkiu ar mišrainiu, nes viskas ant acto daroma. Kita vertus žinau kokia " kokybė" būnatu silkiu, kurios i mišraines keliauja. tai va namie turiu 2 senolius kurie vos kruta, ir 3 vaikus. na jo šiemet liko 1 namie tik.

šeip ir šiendien dukra gryžta iš sostinės internato,pasiilgus draugiu, tai buspižamu vakarėlis manpicu prikept.
Telika žiūriu rytais, kai sastingio laikas būna, kol prasikrutinu.Ir tarpuose kai nuvirstu pailsėt tarp darbu.
na nedirbt buvo mano vyro sprendimas. rašiau apie iškalta mašinos langa....kai iš nuovargio neuždariau mašinos galo ir įvariau į garaža. tiesa po gero pusmečio ligos, perpirma pagerėjima ėjau dirdau. Bet rašyt reikai daug, dirbausporto arenoj, švieslentė mirga,akyse liejasi.salėj man peršalta, pasėdėjau karteli su 2 porom pirštiniu ir kojom isuktom i striuke , ir supratau kad šalta tai man vienai.
žinot pinigai dar neviskas.
maniškiui yra prasčiau,kai reikia mane vežti pas daktarus kelis kart i mėn ir atsiprašinėt iš darbo>Jam geriau kai aš pati nuvažiuoju. O kai pervargstu, persidirbu,man atsisako rankos, nepavairuoju. gaunasi ir i parduotuve nenueinu ir valgyt nepadarau. gaunasi daugiau bėdu nei naudos iš to mano darbo.
tiesa maniškiui gal labai irgi įtakapadarė ta visiškai paraližuota motėris. maniškis man liepiapasidabot, nepersidirbt. kad mažiau skaudėtu. o irpačiai norisi namie naudos atnešt o ne pačiai aptarnavimo reikalaut.
o mano didelis darbas tuo irbaigiasi. patikrinta jau.