QUOTE(rimulėėė @ 2013 10 13, 23:06)
nu itariu,kad tas skaudenimas labiau somatinis..
man kad ir kokius stiprius vaistus dueda pradžioj kas mėnesi kepenu tyrimus darė... žiūrėjo kaip kepenys reguoja. tai pasakysiu labai salyginis dalykas, dažniausiai tyrimai būna geri. kart per metus buvo suprastėje tyrimai, tai liepė po kursa kepenis atstatančiu žoliu suvartot. IŠ tikro tai kai skaudėjo ar maudė tyrimai būdavo geri, o parodo pastai kai jautiesi gerai.
dabar retkarčiaiis prisimindama išgeriu tu kpenis atstatančiu žoliu ir tyrimai visad super.
kpenys turi savybe atsistatyt, tik nuvaryt reik.
man kad ir kokius stiprius vaistus dueda pradžioj kas mėnesi kepenu tyrimus darė... žiūrėjo kaip kepenys reguoja. tai pasakysiu labai salyginis dalykas, dažniausiai tyrimai būna geri. kart per metus buvo suprastėje tyrimai, tai liepė po kursa kepenis atstatančiu žoliu suvartot. IŠ tikro tai kai skaudėjo ar maudė tyrimai būdavo geri, o parodo pastai kai jautiesi gerai.
dabar retkarčiaiis prisimindama išgeriu tu kpenis atstatančiu žoliu ir tyrimai visad super.
kpenys turi savybe atsistatyt, tik nuvaryt reik.
O ka jus geret is zoliu ?darysiu tyrimus menesio gale tai bus matyt, siaip as nepernesu situ vaistu , kazkada nuo movalio gerimo,buvo kraujyje ir slapime bilirubino.
Papildyta:
QUOTE(auramba @ 2013 10 13, 20:12)
O jeigu Jums remisija, kodel movali vartojat? Man reumatologe sake movali gerti tik kai skauda, o kadangi neskauda man dabar tai negeriu jo, tik plankvenili. Ar as kazko nezinau ir movali ir kitais tikslais reikia gerti? Ir ta doze 15mg yra maksimali paros doze, galima ir po 7,5mg gerti.
As irgi nelabai suprantu,man nera dideliu skausmu ,netinsta, o liepe gert lornoksikama, ar cia sugert kursa ,kad ta uzdegima ilgiau prislopintu, nesuprantu, plius medroli rase , bet to iskart atsisakiau.