QUOTE(liutuke05 @ 2013 10 30, 09:10)
Ar jus diclaka geriat ,todel kad baisiai skauda, ar tiesiok skausma butu galima pakest, bet tam kad uzdegima paciuose sanariuose nuslopint.Nes man juos raso,bet as nesuprantu, ar juos gert pastoviai ar tada kai skauda?
Neskauda man baisiai, kai pradėjau gerti hormonus, ir ne visą laiką, bet skausmas toks geliantis, tai vienam sąnary, tai kitam.. Vieną dieną skaudą kelį, kitą petį, neatseku jokių dėsningumų. O gerti taip gyd. sakė, dabar jam geriu 6mg Medrolio ir Diclac vieną (70). T.y. po mėnesio sumažino man hormoną, o diclacą sakė vakare gert jei labiau skauda, palikt tik rytinį. Aš irgi suprantu, kad jis nuo uždegimo, ne tik nuo skausmo.
O dėl alkoholio.. Man nepriimtinas bet kokių vaistų ir alkoholio derinys. O ir šiaip prie bet kokios rūšies artritų alkoholio nepataria. Aš jo nevartoju, tai nedidelis praradimas
Sakyk man tu, jokia aš "jūs"
rimulėėė, tai tos babulencijos tavo sutiktos kokio amžiaus?
Šiame forume iš tiesų gana tamsiom spalvom nusipiešia viskas, nors, pvz. rusiškuose pasiskaitinėjau, tai gyvena mergaitės su remisijom po 8, 12 metų, BE vaistų, tik žolės, tai nustebau

Atrodo tokia baisi nepagydoma sekinanti išsukanti liga, o žmonės geba prisitaikyti ir gyventi lyg ir nesirgdami. Tai dar viena priežastis, kodėl bijau vaistų. Jei imunitetas išprotėjo, tai aš tikiu, kad yra atgal kelias, kaip sustatyti į vėžes viską, tik aš jo dar nežinau. O su vaistais, kurie slopina imunitetą, pakeičia organizmo hormonų foną ir t.t. ar tik neušrotės jis dar labiau?
Aš kadangi po pirmo karto turėjau kelis mėn. be jokių skausmų, ir sportavau aktyviai namuose, ir vėliau visą nėštumą atvaikščiojau lyg niekur nieko, tai čia remisija buvo gaunasi, be jokių skausmų, vaistų ir nepatogumų. Nesinori prarast vilties, kad dar kartelį gali taip pasisekti...