Jo man priėmimas irgi labiausiai pasiteisina. per valanda ir krauja ir šlapima padaro dar chirurgas išmaigo ir jei reik vidaus budintis. Super gerai kai skauda ir nežinai nuo ko.
Sveikutes
Sianakt man iskilo dilema. Nuo vakar maudeno kojos peda (ar ciurna, nesuprantu tiksliai kur tas skausmas, visa peda skauda), tai isgeriau diena movalio. Nakti skausmelis tapo nerealus, pamiegot nejo, gele siaubingai. Bet movalio poveikis kaip ir tebeturejo buti, kitos tabletes negalejau gerti dar (nebuvo praejusi para). Tai ka tokiu atveju daryti? Kesti skausma ar galima isgerti kokia kita tablete nuo skausmo?

QUOTE(auramba @ 2013 11 10, 11:07)
Sveikutes
Sianakt man iskilo dilema. Nuo vakar maudeno kojos peda (ar ciurna, nesuprantu tiksliai kur tas skausmas, visa peda skauda), tai isgeriau diena movalio. Nakti skausmelis tapo nerealus, pamiegot nejo, gele siaubingai. Bet movalio poveikis kaip ir tebeturejo buti, kitos tabletes negalejau gerti dar (nebuvo praejusi para). Tai ka tokiu atveju daryti? Kesti skausma ar galima isgerti kokia kita tablete nuo skausmo?

Gerti dar pusę,arba 1 movalį. Mano artrito sunkiais laikas gėriau po 3 movalio tab. per dieną (15mg)
QUOTE(auramba @ 2013 11 10, 11:07)
Sveikutes

Man aciu Dievui skauda nelabai , bet movalis nepadeda.
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2013 11 10, 11:16)
Gerti dar pusę,arba 1 movalį. Mano artrito sunkiais laikas gėriau po 3 movalio tab. per dieną (15mg)
O tai tokiu atveju neliepdavao isgert kazka kito viena tablete , bet stipresne?

QUOTE(liutuke05 @ 2013 11 10, 12:03)
Man irgi taip atrodo, kad movalis nepadeda. Vat kai dar nebuvo RA nustatytas susileisdavau diklofenako ampule - kaip ranka nuimdavo visus skausmus. Vat ir siryt isgeriau movalio, bet koja skauda tikrai nemazai.
Kokius vaistus dar galima gerti nuo skausmo ir ar kompensuoja kuriuos nors?
QUOTE(auramba @ 2013 11 10, 12:30)
Man irgi taip atrodo, kad movalis nepadeda. Vat kai dar nebuvo RA nustatytas susileisdavau diklofenako ampule - kaip ranka nuimdavo visus skausmus. Vat ir siryt isgeriau movalio, bet koja skauda tikrai nemazai.
Daug yra ir kitu kompensuojamu,man buvo parase lornoksikamo, bet nuo jo tulzis net burnoj jautes, bet norskai taip skauda kazka stipresnio isgert gal visgi vertetu.
QUOTE(auramba @ 2013 11 10, 12:30)
Visus kompensuoja iš esmės: diklaką, meloksikamą, nabumetoną, piroksikamą (nedaug kompensuoja), lornoksikamas.
Papildyta:
QUOTE(liutuke05 @ 2013 11 10, 12:03)
Man aciu Dievui skauda nelabai , bet movalis nepadeda.
Papildyta:
Papildyta:

Ne, sakė gerti didesnę movalio dozę, padėdavo, kai daugiau išgerdavau, po to teko keist. Šiaip labai neblogai veikia prailginto veikimo diklako TABLETĖS.Būtent tabletės, ne kapsulės.
Sveikutes,senai buvau cia,nes ryt jau laukia kruties operacija. Aisku,man kaip ir daugumai nepaliaujami sanariu skausmai,tai isgeriu ibuprofeno 800mg,patepu kremais kojas,tai kazkiek padeda. Tik gaila,jog prasidejo nugaros skausmas,einantis i koja,tai sunkoka vaikscioti. Tikiuosi,atsibudusi po narkozes atsikelsiu greitai. Kas liecia skausmus,tai man padedavo,bent nakciai,paprasciausiai degtine,kuria tepdavau skaudamas vietas ir laikydavau siltai ir nuo skausmo vaistai,bet tokio movalio as nedidindavau dozes,nes bijojau. Kazkaip nesiulydavo del skrandzio eroziju.Auramba,gali pabandyti,jei turi namie,kad ir medicininio spirito,patepti skaudama vieta. Nepakenks. Bent siek tiek karsti istrauks ir uzdegima sumazins. As naudoju jau apie 7 metus ir kazkiek numalsina skausma. Tik butinai reikia laikyti siltai po patepimo.
dziosefina, linkiu sėkmingos operacijos ir lengvai atsigauti po jos

Dziozefina sekmes ir sveikatos po operacijos

QUOTE(dziosefina @ 2013 11 14, 16:54)
Ir butinai,kai geriat vaistus nuo artrito,gerkit po valgio. Butent taip ir sugadinau sau skrandi su plakveniliu,nes ne visad noredavau maisto,tai nevalgius vartodavau vaistus
Sveikateles, tikiuosi operacija sekminga:)
Ikisiol vartojau tik medroli, dazniausiai iskart po pietu isgerdavau ir sausainiuku uzkasdavau

O dar niekur nerandu, kaip vartoti folio rugsti milteliais. Gydytoja israse isgerti kita diena po methotrexato vartojimo, bet nepaklausiau nei kada (po-pries valgi), nei kaip - istirpinti vandeny ar susiberti i burna ir uzgerti... Smulkmenos, bet su vaistais juk nejuokaujama. Gal kas vartojat, patarkit
Aciu visoms. Tik siandiena galejau prisijungti. Pirma diena kaip ir neiko buvo,taciau nakti buvau nualpusi. Is pradziu nesuprato kodel,taciau atsigavusi pasakiau,jog sergu umiu gastritu ir kad reikia kazko uzvalgyti arba gerti vandens. Tai po gliukozes pagerejo ir po siek tiek maisto. Vakar jau buvo atsistate,taciau atsikelus ir vel pasidare bloga,greit nuvede i lova ir prisake,kad priziureciau save. Paprasciausiai,narkoze paastrino gastrita arba skrandzio erozijas. Tiesiog jau beveik 3 metus nesityriau skrandzio. Jau netgi bijau,kad nebutu dar rimciau. Todel visoms patariu kuo labiau rupintis skrandziu,nes paskui gali buti dar blogiau. As pati ne visad ir ne viska galiu valgyti,nes nesuprantu ko ta diena skrandis nori virskinti,o ko ne. Nevisad padeda ir vaistai nuo skrandzio. Ir butinai,kai geriat vaistus nuo artrito,gerkit po valgio. Butent taip ir sugadinau sau skrandi su plakveniliu,nes ne visad noredavau maisto,tai nevalgius vartodavau.