Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas-17

Butinai pasidalink ispudziais 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 18, 21:37)
Butinai pasidalink ispudziais 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O as dabar pagalvojau-kmynus butinai is rudens reikia seti? g.gif Ar galiu ir pavasari?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 18, 21:51)
O as dabar pagalvojau-kmynus butinai is rudens reikia seti? g.gif  Ar galiu ir pavasari?

Galima ir pavasarį, aš nepastebėjau skirtumo tarp rudeninių ir pavasarinukų. Pirmais metais žiedynų nebus, tai aš papildomai rudenį, tarp pirmamečių kmynų, pabarstau dar sėklų, kad žydėjimas vyktų pastoviai ateinančiais metais. O antrais kai bus, tiesiog renkant prisibarsto pakankamai ir vėl ciklas užsidaro.
Atsakyti
O kazi pievoje paprastai pasejus augtu? g.gif Pamenu pas mociute kieme augo ax.gif
Atsakyti
kmynų ir aš norėčiau. Labai mėgstu juos wub.gif
Ar tiks parduotuviniai kmynai sėjai? Lyg ir nekepinti ar dar kažkaip neapdirbti atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 02 18, 21:03)
kmynų ir aš norėčiau. Labai mėgstu juos  wub.gif
Ar tiks parduotuviniai kmynai sėjai? Lyg ir nekepinti ar dar kažkaip neapdirbti atrodo  g.gif

Aš pabandymui daiginu ( drėgnoj kempinėlėj maišely prie radiatoriaus ) parduotuvinių kmynų ir linų sėklas. Linų sėklos per 2 -3 dienas puikiai sudygo, o kmynų dar neaišku schmoll.gif ...
Atsakyti
Anksčiau pievose tų kmynų buvo sočiai, ir augo. Galima būtų bandyti sėti pievoje, svarbu, kad sėkla patektų į žemę...
Saintlina, aš savuosius sėjau iš Saldvos prieskonių pakelio (30 ar 35 g)- sudygo puikiai. Dabar jau prisisėja panašiai kaip piktžolės biggrin.gif
Dėl visa ko- patikrinkite dabar daigumą, ką juos gali žinoti, gal kmynai kaip ir kokie juodųjų pipirų grūdeliai ar gvazdikėliai dar nuo sovietinių laikų...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 02 18, 23:00)
O kazi pievoje paprastai pasejus augtu? g.gif  Pamenu pas mociute kieme augo ax.gif

Laukinėse pievose ir dabar kaime auga jeigu niekas nenušienauja. Bet ar nenušienausit mirksiukas.gif . Kmynai, jei atmintis nešlubuoja, tai atrodo yra dvimečiai, teisingai? pataisykit jeigu klystu blush2.gif
Atsakyti
O su kuo kmynai draugauja? Pvz su žemuogėmis draugautų?
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2013 02 18, 23:21)
O su kuo kmynai draugauja? Pvz su žemuogėmis draugautų?

Kažin ar kur nors galima rasti tokios informacijos, čia jau bandymais reikėtų užsiimti. Reikia pažiūrėti su kuo kmynai draugauja natūralioje aplinkoje. Logiškai pamąsčius, tai saulutės žemuogėm neužstotų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 vasario 2013 - 21:27
Para, teisingai, kmynai dvimečiai. Svarbu nenušienauti- tad pievutė kažkur prie namų netiks.
Profit, dėl kmynų draugystės nieko negaliu patarti- maniškiai turi melisas, mėtas ir levandas už draugus smile.gif
Atsakyti