QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 03 12, 00:22)
Ne, į paodį. Kalcio preparatų yra visokių. Man davė tokį, kurį reikia leisti į paodį. Švirkštas didelis, skyčio daug, kalei yra šiek tiek nepatogumo, susidaro guzas, bet po kurio laiko jis rezorbuojasi.
Jūsų ironija čia ne vietoje. Ne pati tai sugalvojau, klausau profesionalų. O turbūt sutiksite, kad Laurusevičius šioje srityje- geriausias?
As tikrai be ironijos, labai atsiprasau jei taip pasirode

Lauruseviciu gerbiu, net neabejoju, kad jis pats geriausias ginekologas, buvau jo paskaitoj pernai Kaune, tikrai labai daug visko naudingo suzinojau, bet apie kalco preparatus leidziamus ne i vena, nezinojau,

tada buvo kalbama tik apie ta , kad po gimdymo leidziamas kalcis tik i vena ir tik veto, tarp kitko jis tada labai priesiskai buvo nusistates pries saviveikla su oksitocinu.
Aplamai man su tuo kalciu kuo toliau tuo neaiskiau darosi. Pries 10m. vetai liepe butinai ji duot, dabar sako, kad negalima. Vieno gimdymo metu girdziau skysta kalci, vete sake, kad jis suaktyvina gimdyma, kitas vetas sako, kad tai visiskas briedas, tai va ir suprask. Manau darysiu visada taip kaip darydavau - busiu konservatore.
Kas niekad neturejo suns, tas nezino ka reiskia but is tikro mylimam (Arturas Sopenhaueris)
Tie, kurie tvirtina, kad laimes nenusipirksi, niekad nepirko suniuko (Džina Hill)
http://www.zwerg-westy.com