Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

Sveikos,
Ojjj Jillian kaip man patiko wub.gif Superinės treniruotės, aišku kokią pirmą savaitę prasimuliuodavau kokius kelis pratimus, bet kuo tolyn, tuo geryn buvo smile.gif
Tik sportavau vasarą, kai žiauriai karšta buvo kambary, tai doh.gif Prakaitas upeliais tekėjo, po treniruotės į ledinį vandenį norėdavosi nert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 02 27, 15:36)
Labu,
Po antro gimdymo visai isplerau  blush2.gif  Sedziu su vaiku namie ir priaugti kg niekaip netirpsta.. Tas vaizdas veidrody pagaliau daede..Siandien einu i pirma ZUMBa treniruote  wub.gif Bet kad ji bus  tik 1 karta savaitei, mazai...  todel susidomejau tuo  Jillian 30days shred .. kaip suprantu, ten 3 lygiai ir kiekvienam skiriama po 10 dienu..sportuojant kasdien.. Klausimas: ar nesigauna per didelis kruvis, jei taip nuo 0 prie kasdienio sporto is karto? g.gif bijau, kad is padu neisvirsciau vidury treniruotes  biggrin.gif

Sveika,
as pradejau kazkada seniai seniai su 8min youtube vaizdeliais.paskui dariau aerobika tokia nelabai sunkia dabartinemis mano akimis ziurint(tiksliau lengva su dabar palyginus).Paskui buvo pertrauka ilgoka be sportu(apie gerus metus).Tada grizau i sportus su begiojimu ir JM.Tai JM sunku buvo tiktai ispradziu.atrode zudikiu zudike.Bet per tas desimt dienu visai normaliai prisitaikai prie kruvio ir tas lygis visai iveikiamas atrodo jau po penkiu kokiu dienu sporto.Siaip as nedarydavau 10 dienu vieno lygio,nes nusibosdavo tas pats.plius kaitaliojau su begiojimu.tai man isvis butu ilgai uzsitese tas desimt dienu.o ir pertrauka darydavau viena per savaite nuo sportu,kad pailsetu ir atsigautu organizmas.as lygi keisdavau turbut 7 JM dienas atsportavusi.Jausdavausi jau sustiprejusi ir keisdavau.Siaip nemazai jos programu esu dariusi.visos labai fainos.ir visos pradzioj atrodo sunkokos.nors gal po metu sporto nuolatinio kazka naujo jm jei pradedavau,tai i antra lygi iskart eidavau,nes pirmas lengvas atrodydavo:)
Svarbu pasiryzimas ir didelis noras:) Sekmes:)
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 27, 15:23)
sveika.as jau antram lygyje,pradzia sunki buvo,nes sportinis pasirengimas silpnooooookas doh.gif Bet...pradejau,puskavau,keliskart miriau doh.gif ...niu bet,jei noras yra didelis,imanoma viskas thumbup.gif

speju mirsiu ir as, bet siandien dar didesnes motyvacijos igavau, kai nulekiau i parduotuve pirkti sportines liemeneles... dieve, kai pamaciau save vidrodyje blink.gif kunas suglebes, ispleres, lasiniais ir rinkem apejes, fui....nennoriu daugiau tokia vaikscioti, vaikui jau gerokai virs metu, kiek galima tuos lasinius vis del nestuke.gif pateisinti .. dugiau nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 02 27, 18:33)
speju mirsiu ir as, bet siandien dar didesnes motyvacijos igavau, kai nulekiau i parduotuve pirkti sportines liemeneles... dieve, kai pamaciau save vidrodyje  blink.gif  kunas suglebes, ispleres, lasiniais ir rinkem apejes,  fui....nennoriu daugiau tokia vaikscioti, vaikui jau gerokai virs metu, kiek galima  tuos lasinius vis del  nestuke.gif  pateisinti .. dugiau nenoriu  schmoll.gif

thumbup.gif geras nusiteikimas thumbup.gif
Mano pasiteisinimas buvo toks,kad nemegau sporto NIEKAD schmoll.gif Man jau budavo geriau griebtis kokios dietos,kad tik nesportuot,bet laikui begant supratau,kad kuno nesustangrins ir nesutvirtins jokia dieta ax.gif Taip kad beliko SPORTAS biggrin.gif Kitas pasiteisinmas-sportuot reikia eit i sporto kluba.Kodel cia man taip buvo ''susviete'',nezinau.Tada prasidejo,neturiu aprangos,neturiu to,ano,niekas su manim neina ir pan. doh.gif Bet viena karta,kita paskaiciau sm tema sportas namuose ir pagalvojau,o kam dar pinigus leist sporto klubui,kuomet namie kuo puikiausiai galima sportuot ax.gif Kolkas puskuoju,tikiuosi,kad po poros men.bus matyt bent koks rezultatas bigsmile.gif
reiktu ir man pasiieskot sportines liemeneles blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 27 vasario 2013 - 16:53
QUOTE(Vijora @ 2013 02 27, 16:46)
  Man jau budavo geriau griebtis kokios dietos,kad tik nesportuot,bet laikui begant supratau,kad kuno nesustangrins ir nesutvirtins jokia dieta ax.gif

Tikiu kad islietas prakaitas nebus veltui ir kad rezultatai bus tikrai pastebimii 4u.gif

Ir mano beda, geriau nevalgysiu, nei sportu lasinius mesiu... tik va kad paskui gryzta viskas su kaupu Nebenoriu dietu, tiesiog stengiuosi nebeprisiesti vakarais ir laikas isjudinti lasinukus.. Siandien buvoj ZUMBOJ...tikejausi geriau unsure.gif Kiek skaiciau, tai nuo treneres daug kas priklauso, tai va to galbut ir truko, uzsidegimo..viskas taip sausa ir motoniska pasirode...Bet,aij, bele prakaitas pyle, nuvare nuo koju thumbup.gif o dar ir veidrodziai aplinkui, tai atsiziurejau i save iki soties! tik va kad vaizdas nedziugino.. Tokia boba atrodau unsure.gif Va ka daro papildomi kg... Taip kad lankysiu Zumba ir toliau, o kitom dienom sportuosiu namie..labai laukiu kada atsils oras ir galesiu lipti ant dviracio..o ryt einu i "pasimatyma su Jillian" bigsmile.gif pradesiu 30 days shred triniti.gif Padek dieve lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgita-d @ 2013 02 27, 15:39)
.o ir pertrauka darydavau viena per savaite nuo sportu,kad pailsetu ir atsigautu organizmas.
Svarbu pasiryzimas ir didelis noras:) Sekmes:)

aciu 4u.gif as galvoju sekmadieni leisti sau pailseti.. Vis gi sventa diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Man sekmadienis išvis niekam tikusi poilsiui diena, aš jėgas atgaunu šeštadienį, o sekmadienį ir namus tvarkausi ir valgyt daugiau kažką darau ir šiaip darbingiausia diena biggrin.gif
Labas rytas, aš vakar palikau be sporto rolleyes.gif
Prakalbot apie dietas... Aš jų niekada nesilaikiau, bet minties apie sportą irgi nebuvo. Atrodė kančia nepakeliama, o dieta - blogis organizmui, išvada - ir toliau likti tokiai kokia buvau. Ir taip tęsėsi metai iš metų, bet šiemet atėjo protui nušvitimas matyt, kad tikrai NORIU, ne dėl to, kad reikia. Ne dėl kažko, o sau ir dėl savęs. Kol kiekvienas galvos kad to reikia kažkam, tai tas sportas malonumo neteiks 4u.gif
Šiandien jokių nukrypimų pioneer.gif
Atsakyti
laba ryteli 4u.gif
vakar dukart J.M antra lygi dariau ax.gif Gal ne per daug buvo g.gif rolleyes.gif
Vasara,teisingai sakot,kad del saves reikia stengtis ir sau patikt thumbup.gif Ne vardan kitu cool.gif
o man snd truputi liudna verysad.gif KG kyla g.gif ,cm nesikeicia blink.gif Zodziu,per 16dienu saziningo sporto + mitybos pakeistos tik 3cm nuo talijos,daugiau visur 0 doh.gif Gal eisiu nusipirkti nauju element,turiu itarimu,kad ''issikvepe'' elementai,del to blogai rodo g.gif Nnenoriu tiket,kad turiu +3kg blink.gif blink.gif
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 28, 08:40)
sekmadienį ir namus tvarkausi ir valgyt daugiau kažką darau ir šiaip darbingiausia diena

buna ir pas mane taip.. bet jei sekmadieni sportuosiu, mergos lips man ant galvos wub.gif , nes jau vakar kai isijungiau jillian ir pabandziau pastrapalioti, tuoj mano du zvirbliai i kompanija pripuole biggrin.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 09:19)

vakar dukart J.M antra lygi dariau
o man snd truputi liudna KG kyla
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele?

Vijora, visu pirma as TU mirksiukas.gif o antra, tai TAAAAIP!!!! bigsmile.gif jau po mankstos, po duso, su kava sedziu.. nu zudike ji zudike , bet kaip sakoma kencianciam-dangus rolleyes.gif
del papildomu kg... zinok raumenukai sunkesni uz lasinukus 4u.gif o gal ir mmm arteja blush2.gif bent jau man tai labai itakoja ir savijauta ir svori, dienos pries mmm ir per smile.gif svarbiausia nenukabinti nosies!!! is vis, atlaikei dvigaba antro lygio trenituote thumbup.gif saunuole! man tai is vis atrodo is fantastikos srities bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 09:19)
laba ryteli 4u.gif
vakar dukart J.M antra lygi dariau ax.gif Gal ne per daug buvo g.gif  rolleyes.gif
Vasara,teisingai sakot,kad del saves reikia stengtis ir sau patikt thumbup.gif Ne vardan kitu cool.gif 
o man snd truputi liudna verysad.gif KG kyla g.gif ,cm nesikeicia blink.gif Zodziu,per 16dienu saziningo sporto + mitybos pakeistos tik 3cm nuo talijos,daugiau visur 0 doh.gif Gal eisiu nusipirkti nauju element,turiu itarimu,kad ''issikvepe'' elementai,del to blogai rodo g.gif Nnenoriu tiket,kad turiu +3kg blink.gif  blink.gif
Just_me,ar jau isbandet siryt mankstele? ax.gif

Laba,
tai kaip ir norma, kol kas dar lašinukai virsta raumenimis, o raumuo sunkesnis. Vėliau laikantis nuoseklumo lašinys tirps. Tik dažnai tirpsta etapais, nuo viršaus žemyn ir tų nutirpimų apačioje ilgiausiai laukiama (arba individualiai, pagal genetiką). Man turbūt sunkiausiai ir paskiausiai nuo pilvo krenta g.gif

Iš viso pats svoris kaip svoris yra gerai, o svarbu galiausiai vaizdas veidrodyje. Manau, kad nei viena vidutinio ar pan. ūgio nenorite sverti 40 kg ir būti vienu pirštu kieno nors nustūmamos žmonių spūsty, konflikto atveju ar pan. Norite būti stiprios, bet lieknos. Tai ir duos sportas, o žmogaus stiprumo kg yra labai gerai. Pažiūrėk į kiečiausius vyrus sportininkus. Jie raumeningi, liekni, bet svoris apie 90 kg, kai tuo tarpu panašus nesportuojantis bus max. 80 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 28 vasario 2013 - 09:39
saunuole TU ,JUST_ME thumbup.gif
As dar nesportavus,lauksiu kada dicke is mokyklos pareis,tada ji su maziuke pabus thumbup.gif Tuomet galiu ramiau pasportuot,kitaip ir ji man i kompanija ateina biggrin.gif
Viciuos-kad raumenukai sunkesni uz lasinukus tai taip,bet sunku patiket,kad per 16dienu NET 3kg sunkesne as blink.gif Na,butu koks 1 ar 1.5kg,o db... blink.gif
Bet kitas pliusas tas,kad praejo nedaug laiko,bet jauciu,kad kunas pastangrejes thumbup.gif Ypac matosi skirtumas ant pilvuko srities bigsmile.gif
Atsakyti
Hey. Netapkit paranojikem su svoriu ir svarstyklem. Paprasciausiai yra taip, kad svoris svyruoja. Sakykim jei bunat daugiau pavalge, isgere vandens ir panasiai. Vien jei pasisversit ryte ir veliau vakare skirtumas matysis. Pvz., nesenai smarkiai persales buvau ir pasveikes pasisveriau, tai svoris buvo 91 kg, o po keliu dienu grizo i normalu apie 95 kg. Paprasciausiai buvau prarades daug skysciu, maziau pavalgydavau. Geriausia savo pokycius ziureti su fotografijomis (pvz., kas menesi), apimciu matavimu bei stebejimu veidrodyje.
Apskritai jei reguliariai sportuosit, pakankamai tvarkingai maitinsites tai ir figura grazes, ir nereikia jokiu svarstykliu ar liniuociu.
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 28, 10:16)
saunuole TU ,JUST_ME thumbup.gif
As dar nesportavus,lauksiu kada dicke is mokyklos pareis,tada ji su maziuke pabus thumbup.gif Tuomet galiu ramiau pasportuot,kitaip ir ji man i kompanija ateina biggrin.gif
Viciuos-kad raumenukai sunkesni uz lasinukus tai taip,bet sunku patiket,kad per 16dienu NET 3kg sunkesne as blink.gif Na,butu koks 1 ar 1.5kg,o db... blink.gif
Bet kitas pliusas tas,kad praejo nedaug laiko,bet jauciu,kad kunas pastangrejes thumbup.gif Ypac matosi skirtumas ant pilvuko srities bigsmile.gif

nu kas gali buti geriau biggrin.gif ziuriu tavo merginos beveik tokio paties amziaus, kaip maniskes..mano dicke 2006 gimimo, o mazoji irgi 2011 biggrin.gif dicke irgi su sese uzsiima, kai namuose darbeliu turiu,bet kas sporta liecia, tai liptu ant galvos jauciu ne ka maziau nei sese lotuliukas.gif vis klausia, mamyte, kada manksta darysim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gytis` @ 2013 02 28, 10:32)
Hey. Netapkit paranojikem su svoriu ir svarstyklem.

nu va, atejo vyrukas, tare zodi ir vsio.... ka cia mes moterys bepasigincysim tongue.gif
Atsakyti