Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

thumbup.gif aciu,merginos,uz patarimus kaip paruost baklazana 4u.gif
MO,aciu del kilimelio nuorodos 4u.gif
Just me,maniskis irgi manekenas,joks maistas jam i kuna neina rolleyes.gif Pavydu baisiniai doh.gif Uztat ir negaliu isplatet-reik prie MB derintis lotuliukas.gif
Sakykit,ar labai didelis blogis saldytos darzoves,ne savo,na tos ''maximines''? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 16:23)
thumbup.gif aciu,merginos,uz patarimus kaip paruost baklazana 4u.gif
MO,aciu del kilimelio nuorodos 4u.gif
Just me,maniskis irgi manekenas,joks maistas jam i kuna neina rolleyes.gif Pavydu baisiniai doh.gif Uztat ir negaliu isplatet-reik prie MB derintis lotuliukas.gif
Sakykit,ar labai didelis blogis saldytos darzoves,ne savo,na tos ''maximines''? ax.gif

4u.gif
kiek girdėjau, jas prieš šaldant apdoroja,per kžk rūgštį perleidžia unsure.gif aš niekad jų neperku.
Išvis, nervina mane šitas pavasarinis laikotarpis, man kasmet ''vaisių-daržovių badas'' pasireiškia, savų nebėr, pirktiniai neaišku, kaip auginti, kuo apipurkšti ir kiek ten naudos...bet vis tiek nusiperku,taip norisi....
Atsakyti
Vicious Vici blink.gif na Jūs ir kieta moteris tada, turbūt realybėj tokia kaip avatare biggrin.gif
Dėl šaldytų daržovių, tai aš nuolat perku. Net nepagalvojau, kad kažkas negerai gali su jom būt. Juk visose pirktinėse tos chemijos privaryta, tik tiek kad šaldytos, sako, geriau nes yra rinktos tuomet kai tarkim prinoksta ir užšaldomos iškart, o ne taip kaip šviežios nuskinamos pusžalės ir prinoksta furose kol atvaziuoja biggrin.gif Kažkur skaičiau, kad kol šviežios daržovės pasiekia mūsų stalus gali praeit savaitė ar dvi.
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 16:38)
Kažkur skaičiau, kad kol šviežios daržovės pasiekia mūsų stalus gali praeit savaitė ar dvi.

o, taip, visiškai sutikčiau....
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 16:23)
: Uztat ir negaliu isplatet-reik prie MB derintis lotuliukas.gif

tiuriu ta pati tiksla drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 11, 18:26)
4u.gif
kiek girdėjau, jas prieš šaldant apdoroja,per kžk rūgštį perleidžia  unsure.gif aš niekad jų neperku.
Išvis, nervina mane šitas pavasarinis laikotarpis, man kasmet ''vaisių-daržovių badas'' pasireiškia, savų nebėr, pirktiniai neaišku, kaip auginti,  kuo apipurkšti ir kiek ten naudos...bet vis tiek nusiperku,taip norisi....

oho,per rugsti?siaubas blink.gif o as perku unsure.gif ir dar dukrom duodu unsure.gif
p.s.puolu jus su klausimu,vel blush2.gif Permeciau akimis J.M BR ir jau tolesnese treniruotese naudojama guma-tampykle(ar kaip ji lietuviskai blush2.gif ).Sakykit,kokia ir kur patartumet pirkti,kad ir nebutu labai prasta,ir kad kaina labai jau nesikandziotu ax.gif dekinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijora: 11 kovo 2013 - 18:19
Mačiau apie kilimėlius diskutavot. Reiktų ir man įsigyti, bet vis pinigų pagailiu. Dabar ant dekučio sportuoju, kad kaulai į grindis nesiremtų, nes skauda ir iškart mėlynės ant kelių unsure.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 15:23)
Just me,maniskis irgi manekenas,joks maistas jam i kuna neina. Pavydu baisiniai
---
Sakykit,ar labai didelis blogis saldytos darzoves,ne savo,na tos ''maximines''?

Kad man taip doh.gif Kiekvienas papildomas kąsnis ant klubų iškart nusėda unsure.gif
---
Aš irgi perku. Sakau gal geriau nei nieko, ypač dabar tokiu laikotarpiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fit Missy @ 2013 03 11, 16:38)
Vicious Vici  blink.gif  na Jūs ir kieta moteris tada, turbūt realybėj tokia kaip avatare  biggrin.gif
Dėl šaldytų daržovių, tai aš nuolat perku. Net nepagalvojau, kad kažkas negerai gali su jom būt. Juk visose pirktinėse tos chemijos privaryta, tik tiek kad šaldytos, sako, geriau nes yra rinktos tuomet kai tarkim prinoksta ir užšaldomos iškart, o ne taip kaip šviežios nuskinamos pusžalės ir prinoksta furose kol atvaziuoja  biggrin.gif Kažkur skaičiau, kad kol šviežios daržovės pasiekia mūsų stalus gali praeit savaitė ar dvi.

Nu stengiuosi, stengiuosi ax.gif biggrin.gif
Aš ir kartais šaldytas perku, nes nu sunku toje Lietuvoje su šiuo reikalu. Kur bepažiūrėsi, tos chemijos neišvengsi doh.gif Uošvis žino kelis ekologiškų ūkių sertifikatus turinčius asmenis, kurie varos trąšas 'kaip reikiant' doh.gif
Papildyta:
QUOTE(immer @ 2013 03 11, 19:01)
Kad man taip doh.gif Kiekvienas papildomas kąsnis ant klubų iškart nusėda unsure.gif
---
Aš irgi perku. Sakau gal geriau nei nieko, ypač dabar tokiu laikotarpiu g.gif

Bet vyrai dėl to irgi pergyvena, nes jie stambesni nori būti. Žodžiu, visi tų problemų turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 11, 18:13)
Sakykit,kokia ir kur patartumet pirkti,kad ir nebutu labai prasta,ir kad kaina labai jau nesikandziotu ax.gif dekinga smile.gif

pirkau, rods, Sportlande, buvo 2 vnt. supakuoti, mokėjau 30 Lt, labai patvarios, esu patenkinta 4u.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 03 11, 19:52)
nu sunku toje Lietuvoje su šiuo reikalu. Kur bepažiūrėsi, tos chemijos neišvengsi doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ką tik po treniruotės. Taip tingėjau šiandien, bet prisiverčiau thumbup.gif Šiandien treniruotė kojoms ir užpakaliui, tai po visko vos nuo žemės pasikėliau biggrin.gif
Dabar dušas ir vakarienė. Nusipelniau cool.gif
Atsakyti
immer, vėlai eini miegot? Aš irgi katik po treniruotės, bet apie maistą pagalvoti negaliu schmoll.gif šiandien buvo tempimo pratimai, dirbau lėtai ir skausmingai biggrin.gif jaučiu, kad turiu kojas, rankas ir užpakalį, tikiuosi juos rytoj išvilksiu iš lovos biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi ko tai po treniruotės kojikės dreba biggrin.gif wacko.gif
Atsakyti