Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 30

QUOTE(cushy @ 2013 02 26, 19:29)
Nebijot čiurnų išsisukiot basom šuoliuodamos  blink.gif ?  Aš tai nerizikuoju... Kur be šuoliukų, tai taip, dar galima be sportbačių. Bet ir tai, darant įtupstus visokius koja stabiliai turi stovėt.

Aš namie niekad nesportuoju su sporbačiais. Dėl stabilumo, tai ir su sporbačiais galima susižalot.
Kažkada pasitempus buvau raiščius paprasčiausiais skubant gatve, o sportuojant nesu jokių traumų patyrus. (Tik mėlynių, bet jos ant ledo, tai kaip ir nesiskaito biggrin.gif )
Atsakyti
Siandien po testo pirma treniruote buvo. Ar imanoma islaikyti ju tempa per visa treniruote? blink.gif Man kol kas toks tempas nesisviecia biggrin.gif Padariau visa, bet gerokai suletinta varianta unsure.gif Ryt itariu bus smagu kai reiks is lovos lipt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 26, 23:13)
Siandien po testo pirma treniruote buvo. Ar imanoma islaikyti ju tempa per visa treniruote?  blink.gif Man kol kas toks tempas nesisviecia  biggrin.gif  Padariau visa, bet gerokai suletinta varianta  unsure.gif Ryt itariu bus smagu kai reiks is lovos lipt  lotuliukas.gif

man pirma savaitė "smagi" buvo, iš lovos lipdavau kaip išprievartauta lotuliukas.gif su tempais aišku persistengti nereikia, prasitampysi ir spėsi, aš pradėjau spėti gal antros savaitės gale, gal trečią savaitę g.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 27 vasario 2013 - 08:13
Siuo metu man atrodo, kad pradesiu speti antrais, o gal treciais metais lotuliukas.gif Tie suoliukai nuolatiniai ir dar tokiais greiciais doh.gif Siandien vel jauciu, kad turiu ir kojas, ir sedyne lotuliukas.gif
Paskutini pusmeti as visa laika kaip naujoke - tai step aerobika pradejau - pamaude, tai viena programa uzgriebiu - paskauda, tai kita programa ir vel is naujo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 02 27, 01:13)
Siandien po testo pirma treniruote buvo. Ar imanoma islaikyti ju tempa per visa treniruote?  blink.gif Man kol kas toks tempas nesisviecia  biggrin.gif  Padariau visa, bet gerokai suletinta varianta  unsure.gif Ryt itariu bus smagu kai reiks is lovos lipt  lotuliukas.gif

sveikos 4u.gif
apie kokius jus testus kalbat?gal nuoroda galit imest? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 02 27, 09:50)
sveikos 4u.gif
apie kokius jus testus kalbat?gal nuoroda galit imest? ax.gif

čia Insanity programos dalis - Fit test, pasitikrini savo "pajėgumą" http://www.youtube.c...h?v=PhWDMzaWNlQ o paskui dirbi pagal kitus video pagal tvarkaraštį. Kas kelias savaites yra įdėtas ir fit test kur gali pamatyti kiek padidėjo ištvermė ir greitis smile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės,

o aš va preitais metais prisižaidžiau basom be apšilimo šokinėdama per virvutę sad.gif Tiesiog per laidos pertraukas buvau sumąsčius po šimtą šuoliukų padaryti, tai įtariu, kad prisidirbau ir patyriau pėdos bei blauzdos stresinį kaulo lūžį. Mėnesį laiko negalėjau normaliai be skaumo padėti pėdos tiek vaikštant namie su ir be tapkių, tiek vaiktant su batais. O blauzdos kaulo skaumas jautėsi dar porą savaičių, kai bent trumpam reikdavo pabėgti (pvz per gatvę blush2.gif )
Taip kad pasimokiau. Jei šokinėjat basom, tai darykit tai ant minkštesnio paviršiaus, pvz ant kilimo.
Tuo metu pas mane buvo labai didelis entuziazmas sportuoti, bet priverstinė pertrauka davė savo ir niekaip neina prisiversti vėl sportuoti. sad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristute97: 27 vasario 2013 - 11:18
QUOTE(vasara_ @ 2013 02 27, 12:10)
čia Insanity programos dalis - Fit test, pasitikrini savo "pajėgumą" http://www.youtube.c...h?v=PhWDMzaWNlQ o paskui dirbi pagal kitus video pagal tvarkaraštį. Kas kelias savaites yra įdėtas ir fit test kur gali pamatyti kiek padidėjo ištvermė ir greitis smile.gif

aciu,vasara 4u.gif
kristute,niu tikrai nekas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2013 02 27, 11:16)
Labas mergaitės,

o aš va preitais metais prisižaidžiau basom be apšilimo šokinėdama per virvutę sad.gif Tiesiog per laidos pertraukas buvau sumąsčius po šimtą šuoliukų padaryti, tai įtariu, kad prisidirbau ir patyriau pėdos bei blauzdos stresinį kaulo lūžį. Mėnesį laiko negalėjau normaliai be skaumo padėti pėdos tiek vaikštant namie su ir be tapkių, tiek vaiktant su batais. O blauzdos kaulo skaumas jautėsi dar porą savaičių, kai bent trumpam reikdavo pabėgti (pvz per gatvę  blush2.gif )
Taip kad pasimokiau. Jei šokinėjat basom, tai darykit tai ant minkštesnio paviršiaus, pvz ant kilimo.
Tuo metu pas mane buvo labai didelis entuziazmas sportuoti, bet priverstinė pertrauka davė savo ir niekaip neina prisiversti vėl sportuoti. sad.gif doh.gif

O gal taip atsitiko, nes būtent šokinėjot be apšilimo. Gal tai visai ne dėl to, kad basa šokinėjai, o dėl to, kad be apšilimo. Iš kart pradėt nuo šuoliukių nelabai koks pasirinkimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristute97 @ 2013 02 27, 11:16)
Labas mergaitės,

o aš va preitais metais prisižaidžiau basom be apšilimo šokinėdama per virvutę sad.gif Tiesiog per laidos pertraukas buvau sumąsčius po šimtą šuoliukų padaryti, tai įtariu, kad prisidirbau ir patyriau pėdos bei blauzdos stresinį kaulo lūžį. Mėnesį laiko negalėjau normaliai be skaumo padėti pėdos tiek vaikštant namie su ir be tapkių, tiek vaiktant su batais. O blauzdos kaulo skaumas jautėsi dar porą savaičių, kai bent trumpam reikdavo pabėgti (pvz per gatvę  blush2.gif )

Kai aš susitrankiau, tai man sakė, kad jei būtų lūžis ir leisčiau sugyti savaime, tai greičiausiai sugytų blogai ir ateityje būtų problemos. Tikiuosi, kad tu tinkamai susigydei? unsure.gif
Atsakyti
Labu,
Po antro gimdymo visai isplerau blush2.gif Sedziu su vaiku namie ir priaugti kg niekaip netirpsta.. Tas vaizdas veidrody pagaliau daede..Siandien einu i pirma ZUMBa treniruote wub.gif Bet kad ji bus tik 1 karta savaitei, mazai... todel susidomejau tuo Jillian 30days shred .. kaip suprantu, ten 3 lygiai ir kiekvienam skiriama po 10 dienu..sportuojant kasdien.. Klausimas: ar nesigauna per didelis kruvis, jei taip nuo 0 prie kasdienio sporto is karto? g.gif bijau, kad is padu neisvirsciau vidury treniruotes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Just_Me @ 2013 02 27, 16:36)
Labu,
Po antro gimdymo visai isplerau  blush2.gif  Sedziu su vaiku namie ir priaugti kg niekaip netirpsta.. Tas vaizdas veidrody pagaliau daede..Siandien einu i pirma ZUMBa treniruote  wub.gif Bet kad ji bus  tik 1 karta savaitei, mazai...  todel susidomejau tuo  Jillian 30days shred .. kaip suprantu, ten 3 lygiai ir kiekvienam skiriama po 10 dienu..sportuojant kasdien.. Klausimas: ar nesigauna per didelis kruvis, jei taip nuo 0 prie kasdienio sporto is karto? g.gif bijau, kad is padu neisvirsciau vidury treniruotes  biggrin.gif

sveika.as jau antram lygyje,pradzia sunki buvo,nes sportinis pasirengimas silpnooooookas doh.gif Bet...pradejau,puskavau,keliskart miriau doh.gif ...niu bet,jei noras yra didelis,imanoma viskas thumbup.gif
Atsakyti