dominica, gražus krepšelis
kam naudojate bepanteno tepalą?

QUOTE(rentabili @ 2013 03 04, 22:18)
Papasakokite apie FitME kompaktine ir skysta pydrytes.ir apie rimelio kompaktine,ar neisryskina poru?
FitMe visumoj lyg ir nebloga, gerai maskuoja, graziai dengiasi, veidas visai grazus atrodo, bet man truputi per daug jos 'slapumo', ir ji nesusigeria i oda, o lieka toks kaip sluoksnis ant odos, kuris kazkiek jauciasi. nera ji prasta, bet toj kainu kategorijoj man labiau patinka revlon. FitMe kompaktine, jei naudojama iskart po FitMe skystos uztvirtinimui- gerai sulaiko blizgesi, bet dienos eigoj makiaza su ja galiu max viena karta pasitvarkyti, po antro karto jau darosi labai 'cakey', o dienos pabaigoj sluoksnis skystos ir keli sluoksniai kompaktines susivelia i kazkokius zvynus T zonoj

QUOTE(Karjeriste @ 2013 03 04, 22:18)
kairej 402, desinej 28

QUOTE(style18 @ 2013 03 04, 22:32)
ar jums patinka too faced šešėlių pagrindas?
visumoj patinka, tik apsisoviau truputi pirkdama- nepamaciau, kad cia ne originalus bespalvis pagrindas, o toks truputi auksinis ir svytintis-zerintis

QUOTE(mylimaa @ 2013 03 04, 22:39)
rankas depiliuojuosi su elektriniu epiliatoriumi- po sitos proceduros visada bepantena tepu. dar naudoju nusideginus oda virtuvej- pusles neiskyla ir randu nelieka

Dominica saunus krepselis
Kaip darotes namini citrinu pilinga?

Dominica, labai gražus krepšiukas

aciu, merginos, uz pagyras
ant svaraus veido citrinos skiltele pamozoju, palaikau kokias 10-15min, kol dilgcioja, ir tiek
kosmetologe rekomendavo bent pora kartu per savaite darytis toki pylinga, atseit citrinoj yra kazkokia molekule, kuri vandeni i oda pritraukia
plius pasviesina demeles, paskaistina oda

QUOTE(kucci_kucci @ 2013 03 05, 00:28)
ant svaraus veido citrinos skiltele pamozoju, palaikau kokias 10-15min, kol dilgcioja, ir tiek

Dedu savo... tikriausiai vienas is maziausiu ir paprasciausiu kada cia detu krepseliu
nelabai megeja as kosmetikos, tik butiniausi daiktai visada.. visokiu kasdieniu priemoniu jau nebefotkinau, kaip dezodorantai ir panasiai. Dar kai kas pasibaige,tai laukiu kol atsius, bet pagrindas sitose foto
Dekoratyvine:

Plaukam:laukiu uzsakytu,tai tustoka pokolkas

Kunui:

Kvepalai 2

Dekoratyvine:

Plaukam:laukiu uzsakytu,tai tustoka pokolkas

Kunui:

Kvepalai 2

sauleleee kuris tusas ar loreal ar maxfactor labiau patinka?

QUOTE(Candyfloss @ 2013 03 05, 10:27)
Palyginkite loreal lumi magique, maybelline fit me maskuoklis, collection 2000 maskuoklis? Kuris geriausiai jums maskuoja paakius? Kurį naudojate kitiems blogiams maskuoti?
jau truputi rasiau apie maskuoklius:
del maskuokliu tai net nezinau.. mano pagrindine maskavimo reikalaujanti problema- tamsus paakiai. nei vienas is turimu maskuokliu neduoda man tokio rezultato, kokio noretusi. lumimagique labai paprastas naudotis, pasviesina, paskaistina paakius, nesubega i rauksles, bet per ta svytejimo efekta vis tiek paakiu melynumas persisviecia. benefit erase truputi daugiau maskuoja, maziau skaistina, bet labiau pabalina-pasviesina paakius, bet i rauksle subega po minutes nuo uztepimo collection 2000 naudoju aplink nosi kapiliaram paslept arba kokiam vienam kitam spuogui kartais- tai savo darba atlieka puikiai, labai ilgai issilaiko, lengvai pasiskirsto ant odos ir nenuserpetoja per diena, bet paakiams jis man nelabai, toks per sunkus truputi. tai dar esu gero paakiu maskuoklio paieskose, o visom kitom bedom man collection 2000 pats paciausias
catrice beveik vertas siuksliadezes, laikau tik del to, kad is pirmu triju skirtingu atspalviu galima susimaisyt reikalinga, jeigu jau turimu maskuokliai netinka pagal spalva. pamaskavus koki spuoga ir ant virsaus tepant krempudra (net ir super atsargiai), maskuoklis nusitrina nuo odos. o maskuot jau ant krempudros as nelabai megstu.. paakius maskuojant labai i rauksles subega. zalias maskuoklis apskritai kazkoks nesusipratimas- uztepus krempudra prasisviecia ir paraudimas, kuris buvo bandomas maskuoti, ir dar zalias blynas ant jo
tai nezinau, ar as tiesiog naudotis tais maskuokliais nemoku, ar vis tik jie tokie prasti ..
tai nezinau, ar as tiesiog naudotis tais maskuokliais nemoku, ar vis tik jie tokie prasti ..
zodziu, is turimu paakiams man geriausias lumi magique, kai jie nera super tamsus ir benefit, kai jie tamsesni, betnei vienas nemaskuoja taip, kaip noreciau. spuogeliams, demelems be konkurencijos geriausias collection 2000, manau kad pasibaigus sitam, vel pirksiu

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 03 05, 10:43)
dominica, kokį atspalvį revlon pudros turite? kokia jūsų oda?
revlon colorstay dry/normal 180 sand beige (revlon colorstay combination/oily toks pat numeris siek tiek kitokio atspalvio). kai naudojau pudra, oda buvo misri, T zona riebesne nei dabar- puikiai tiko

QUOTE(egliuchiux @ 2013 03 05, 08:23)
Tiesa pasakius abu

QUOTE(Candyfloss @ 2013 03 05, 08:27)
kaip naudojat, koks poveikis L'oreal studio hot straight?
Pas mane sviesiai sruogelem dazyti plaukai,tai issiplaunu galva ir slapius supurskiu su sia priemone, nezinau kiek ji apsaugo nuo karscio dziovinant, bet man sausus plaukus tikrai padaro slidzius, gerai issisukuoja, palengvina juos kazkiek. Manau tikrai bus kartotinas

Pirma kart kai purskiau plaukus vonioje,tai visos tos purskiklio daleles nusedo ant plyteliu,tai buvo kaip ciuozykla