Įkeliu savo nagų lakus. Mėgstu lakuotis kartą per savaitę, kelias dienas visada leidžiu nagam pailsėti. Nagai labai greitai auga, todėl ilgiau kaip 5 dienas vienu lakavimu nevaikštau. Esu turėjusi įvairiausiu firmų, nuo Chanel, iki vietinių
no name, visi man jie laiko daugiau mažiau vienodai, todėl nematau prasmės investuoti į brangius lakus.
Golden Rose. Matinis ypač prastai laiko, sekantys 2 mažai pigmentuoti, reikia 3 sluoksnių, dėl to ilgai džiūsta, bet spalvos labai gražios. Miniukai gerai laiko, užtenka 2 sluoksnių, greitai džiūsta.
Nail system. Pirmas iš dešinės tamsiai tamsiai blizgus žalias, labai graži spalva.
Loreal ir
Maybelline. Lorealis prastai lakuojasi ir ilgai džiūsta. Mini Colorama spalvą pati pasidariau su šešėliais

o didžioji Colorama, nors ir labai patinkančios spalvos, bet kažkuo man neįtinka.
Sincero. Holografiniai (ar kaip ten jie vadinasi) laikosi puikiai, dengiasi puikiai, žodžiu, be priekaištų. Magnetinio spalva šiaip sau.
BŪK. Kai tik surandu kokią nuostabią spalvą, tai ji būtinai prastai laikosi, jau taip buvo su 3 šios firmos lakais.

Įvairūs.

Tai tiek. Firmomis visiškai neįspūdinga, bet kaip ir minėjau, man atrodo tuštybės mugė pirkti brangius nagų lakus, kurie, kaip ir pigūs, laiko 3 dienas..

Kolekcija gerokai pravalyta, išmečiau gal 5 Loreal'io, per kuriuos, įtariu, susilpnėjo nagai.