Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

sauleleee, mano akimis, krepšiukas normalus, tikrai ne mažas 4u.gif tik pasigedau kremų ir prausiklių, man ten visada smagu akis paganyti biggrin.gif
Atsakyti
Saulelee, jum ež ne per ryža? Šepetuko jai nenorit pasikeist? smile.gif
Koks ten pieštukas? Kaip patinka?
Kur nagų lakai?

Smagu matyt kitokį, sm nesugadintą, krepšą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2013 03 05, 09:23)
mano akimis, krepšiukas normalus, tikrai ne mažas 4u.gif tik pasigedau kremų ir prausiklių, man ten visada smagu akis paganyti biggrin.gif

Krema veidui tai tik viena naudoju Clinique..reikes dar koki nusipirkt, bet kad butu be parabentu man labai svarbu. Prausikliu tai nenaudoju, makiaza nusivalau su nuemeju arba argano aliejum(kuriuo ir galiukus patepu plauku) ir po to su juodu pirties muilu nuprausiu,jis toks svelnus,gerai prausia,man patinka ax.gif arba toniku dar,bet jau pasibaige..

QUOTE(Malena @ 2013 03 05, 10:21)
Saulelee, jum ež ne per ryža? Šepetuko jai nenorit pasikeist? smile.gif
Koks ten pieštukas? Kaip patinka?
Kur nagų lakai?

EZ ryzoka tikrai, sepetuka jau verkiant reikia keist smile.gif
piestukas paprastas, be jokio brand`o,guli nenaudojamas,negrazu man iremint akis,tai naudoju na Lumene natural code juoda spava seseliu,su juo ir paryskinu akiu apacia ir virsu..labai labai man jie super.

Nagu lakai tik keli pas mane, nenaudojami galima sakyt.. nes visada dabar nagus tvarkausi pas manikiuriste ,tai arba geliniu lakavimu arba geliu prancuza visada padaro ax.gif siaip is visu situ tik Loreal nepatiko.Max Factor metu atradimas kaip gerai laikosi, nes jokie man gerai nelaikydavo.

user posted image
Atsakyti
sauleleee puikus krepsiukas,toks neapkrautas ir matos kad viskas isbandyta ir naudojama,o ne dulkes kaupia thumbup.gif
Sakykite,tik kaip jums ta loreal true match pudra,koks jusu odos tipas bei kur pirkote nivea sos balzama lupoms, nes nemaciau tokio lygtais ax.gif ? Ar gerai drekina?
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2013 03 05, 10:45)
Sakykite,tik kaip jums ta loreal true match pudra,koks jusu odos tipas bei kur pirkote nivea sos balzama lupoms, nes nemaciau tokio lygtais  ax.gif ? Ar gerai drekina?

aciu panos 4u.gif as vidada perku,tik kai baigiasi,buna kad netgi pristingu ir begu pirkt biggrin.gif bet nemegstu pirkeliot kosmetikos dulkem rinkt ar tuo labiau sandeliukan pasidet rezervu..

Loreal True match pudra mano NR.1 wub.gif mano oda sausa,serpetojanti sakyciau..Nors T zona tai ne,tai gal i mirsuma daugiau..Loreal sita pudra labai lengvos konsistensijos, tai man labai patinka, bet kur paserpetojusi oda ziema,tai paryskina siek tiek.. bet tai nuo visu pudru taip manau,normalu.. as jau 3 metus tik sita ir perku.. bet sudety yra parabenu, tai dabar ieskau naujos naudojimui, vistiek kasdien beveik tepi.. turiu nusiziurejus nauja pudra tokia:
o.d.a Lietuviska profesionali kosmetika, be parabenu, viena kart pas drauge bandziau ta pudra,tai patiko visai ax.gif

Nivea lupoms pirkau ne Lt siaip,parduotuvej kosmetikos,tai nezinau.. bet turetu manau Droge tikrai but, rodos esu macius g.gif jis toks kaip balzamas ziemai, sudrekina gerai ir uzsaldo lupas, kazkas panasaus gal kaip Cormex tie ax.gif bet skonis tai fe.
Atsakyti
sauleleee_, pasigedau veido priežiūros priemonių 4u.gif
Atsakyti
Dominica - gražus krepšiokas drinks_cheers.gif

Saulele - dailus, minimalistinis krepšiukas, o šiaip nesigilinkit ar daug ar mažai pas jus, juk naudojat tiek, kiek jums reikia, viena perka tik tai ka naudoja, kita perka dar ir dulkems kaupt ar sandėliuot hihihi.gif Kiekvienos poreikis, pomegis ir požiūris skirtingas...
Aš irgi noriu pereit prie to, kad turėt tik tai, ką tikrai pajudinu nuo lentynos bent kartą per savaitę ir jokių "sandėliukų" ne pokaris gi... Bet kad manija turiu kosmetikos pirkimui, tai labai sunkiai einu ta linkme, bet manau su laiku pasieksiu savo tikslo flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Champagne Diamond @ 2013 03 05, 12:08)
pasigedau veido priežiūros priemonių  4u.gif

pas mane veido oda ne problemine,be spuogu, nieko nenaudoju,nematau tam poreikio blush2.gif nuprausiu ir kremu patepu,viskas..kart nuo karto is kavos tirsciu sveitikli pasidarau..

valymui toki naudojau
user posted image

QUOTE(NORIKA @ 2013 03 05, 13:18)

drinks_cheers.gif visi mes su skirtingais poreikiais, as kitokius daiktus perku,kuriuos megstu pasandeliuot,pvz kokius batus, o kosmetikos tik tiek kiek reikia..
Atsakyti
Įkeliu savo nagų lakus. Mėgstu lakuotis kartą per savaitę, kelias dienas visada leidžiu nagam pailsėti. Nagai labai greitai auga, todėl ilgiau kaip 5 dienas vienu lakavimu nevaikštau. Esu turėjusi įvairiausiu firmų, nuo Chanel, iki vietinių no name, visi man jie laiko daugiau mažiau vienodai, todėl nematau prasmės investuoti į brangius lakus.
Golden Rose. Matinis ypač prastai laiko, sekantys 2 mažai pigmentuoti, reikia 3 sluoksnių, dėl to ilgai džiūsta, bet spalvos labai gražios. Miniukai gerai laiko, užtenka 2 sluoksnių, greitai džiūsta.
user posted image
Nail system. Pirmas iš dešinės tamsiai tamsiai blizgus žalias, labai graži spalva.
user posted image
Loreal ir Maybelline. Lorealis prastai lakuojasi ir ilgai džiūsta. Mini Colorama spalvą pati pasidariau su šešėliais biggrin.gif o didžioji Colorama, nors ir labai patinkančios spalvos, bet kažkuo man neįtinka.
user posted image
Sincero. Holografiniai (ar kaip ten jie vadinasi) laikosi puikiai, dengiasi puikiai, žodžiu, be priekaištų. Magnetinio spalva šiaip sau.
user posted image
BŪK. Kai tik surandu kokią nuostabią spalvą, tai ji būtinai prastai laikosi, jau taip buvo su 3 šios firmos lakais.
user posted image
Įvairūs.
user posted image
Tai tiek. Firmomis visiškai neįspūdinga, bet kaip ir minėjau, man atrodo tuštybės mugė pirkti brangius nagų lakus, kurie, kaip ir pigūs, laiko 3 dienas.. smile.gif
Kolekcija gerokai pravalyta, išmečiau gal 5 Loreal'io, per kuriuos, įtariu, susilpnėjo nagai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twiggy: 05 kovo 2013 - 22:12
Kodel manot kad nuo lorealio nagai suprastejo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 03 05, 22:53)
Kodel manot kad nuo lorealio nagai suprastejo? smile.gif

nes vien jais lakavau gal 2 mėnesius, džiaugiausi, kad ilgai laikosi, lengvai lakuojasi, greitai džiūsta, labai patiko spalvos. Bet pastebėjau, kad nagai pradėjos sluoksniuotis, pasidarė minkštesni, susilpnėjo. Kadangi niekas kitas gyvenime nepasikeitė, apkaltinau Lorealį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 03 05, 22:55)
man atrodo tuštybės mugė pirkti brangius nagų lakus, kurie, kaip ir pigūs, laiko 3 dienas.. smile.gif

Ne vien lako laikyme yra esme.... Man irgi visi lakai daugiau maziau laikosi 3-4dienas, ir nesvarbu pigutis jis ar brangus, brendinis. Bet man dar neteko rast pigaus, kuris normaliai, graziai ir lengvai lakuotu, dengtu doh.gif
Kiek pirkau golden rouzu, essencu, avonu, orifleimu ir kt prekybcentriniu, tai baisiau nei baisu, tas pats kas tuos 5-7lt i siuksline tekst doh.gif
Lakuojant druzinasi, velasi, arba buna per skysti ir tuoj subegineja i odeles, teptukai tragiskos kokybes, isizerge kazkokie, spalva dengiasi netolygiai, sunkiai dziuna ir t.t., vienzo.... schmoll.gif
Atsakyti