Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetinės turtai

QUOTE(Twiggy @ 2013 03 05, 21:55)
Firmomis visiškai neįspūdinga, bet kaip ir minėjau, man atrodo tuštybės mugė pirkti brangius nagų lakus, kurie, kaip ir pigūs, laiko 3 dienas.. smile.gif

Abejoju, kad brangesni lakai perkami del laikymo...is patirties galiu pasakyti, kad jie visiskai kitaip dengia, lengviau, graziau, patogiau ir t.t. Be to ir spalvose esme, kur ne visada galima rasti tokia pacia spalva, nes pvz. man nepatinka lakai su perlamutru, su blizguciais ir t.t. Kazkaip dar neteko atrasti pigaus, man patinkancios spalvos lako, kuriuo graziai ir patogiai, greitai, be jokiu dryziu ir pan. nusilakuociau g.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 03 05, 23:38)
Ne vien lako laikyme yra esme....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 03 05, 19:55)

oho kiek nagu laku bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(NORIKA @ 2013 03 05, 21:38)
Bet man dar neteko rast pigaus, kuris normaliai, graziai ir lengvai lakuotu, dengtu  doh.gif

Man vieninteliai Max Factor nagu lakai nustebino,laiko tikrai neblogai, apie 5 dienas tikrai,kai tuo tarpu visi kiti, pradedant esencce,loreal,orly ir t.t. tiek nelaikydavo,max 2-3dienas,isplauni pora puodeliu be pirstiniu ir galiukai jau sviecia.
Atsakyti
Vakar truputį išprotėjau ir nufotografavau savo kosmetikos krepšelį smile.gif
Nuotraukos didokos, bet nemoku sumažint, tai dedu tokias. Na ir sukėlusi nuotraukas supratau, kad reikėjo vienu kartu fotografuoti daugiau priemonių, nes dabar gavosi milijonas nuotraukų po kelis buteliukus.

Veido valymas:
user posted image

Paakių ir veido kremai:
user posted image

Plaukams:
user posted image

Šukuosenos formavimui:
user posted image

Kūno priežiūrai:
user posted image

Kūno priežiūrai, kol kas neprisiruošiu reguliariai naudoti:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 06 kovo 2013 - 10:34
Antakių ir blakstienų kosmetika:
user posted image

Akių pieštukai, pravedimai ir šešėlių pagrindas:
user posted image

Mineraliniai šešėliai ir ColorTatto
user posted image

MUA šešėlių paletės, viršutinė dešinė - NYX:
user posted image

Makiažo pagrindai, fiksuojantis purškalas ir maskuokliai:
user posted image

Pudros, bronzinės pudros ir mineralinės kosmetikos priemonės (maskuoklis, pagrindai, pudros):
user posted image

Skaistalai ir pasiklydusi Gosh kompaktinė:
user posted image
Papildyta:
Lūpdažiai:
user posted image

Blizgesiai:
user posted image

Šepetėliai, purvini ir apsitrynę net gėda dėti blush2.gif
user posted image

Retai naudojami nagų lakai:
user posted image

Ir galiausiai karsta.gif kvepalai. Senukai Morgan nepatinkantys, retai naudojami, DKNY teko nuimti kamštelius, nes fotografuojant kaip veidrody atsispindėjo fotoaparatas:
user posted image
Atsakyti
Oho, kaip užderėjo visko bigsmile.gif

Tutti, Mane domina, kuris rankų kremas patinka labiau?
Kaip patinka OŠ kaukė plaukams?
Ar mineralinės pudros, šešėliai yra EM?
Kokias funkcijas atlieka skirtingos mineralinės pudros? Kurias verta turėti, o kurių ne?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2013 03 06, 10:41)
Oho, kaip užderėjo visko  bigsmile.gif

Tutti, Mane domina, kuris rankų kremas patinka labiau?
Kaip patinka OŠ kaukė plaukams?
Ar mineralinės pudros, šešėliai yra EM?
Kokias funkcijas atlieka skirtingos mineralinės pudros? Kurias verta turėti, o kurių ne?

Geresnis Organic Babassu, riebesnis. Bet antrą kartą nepirkčiau nei vieno.
Kaukę dar tik kartą naudojau. Plaukai jautėsi slidesni, bet neapsunkinti, sakyčiau lengva kaukė, labai didelio poveikio nepadarė.
EM šešėliai gerai tepasi, sklaidosi, gražiai atrodo, ypač su šešėlių pagrindu, bet labai subėga į raukšles. Nepadeda nei šešėlių pagrindas.
O pudros man patiko, išskyrus original glo formulę, šita man buvo per blizi, oda baisiai riebalavosi su ja smile.gif Man labiausiai patiko matte formulė, neblogai maskavo ir neblizgėjo. Semi matte per mažai maskavimo ir per daug blizgesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 06 kovo 2013 - 10:53
Tutti thumbup.gif

Kaip patinka Nyx tušai ir Mua antakių rinkinukas?
Kaip Nyx ir Mua lūpažiai, nesausina? g.gif
Ar Mua primer'is ir fiksatorius atlieka savo darbą?
Kuris concealer'is labiau patinka paakiam?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2013 03 06, 10:51)
Tutti thumbup.gif

Kaip patinka Nyx tušai ir Mua antakių rinkinukas?
Kaip Nyx ir Mua lūpažiai, nesausina? g.gif
Ar Mua primer'is ir fiksatorius atlieka savo darbą?
Kuris concealer'is labiau patinka paakiam?
4u.gif

Nyx tušai labai patinka, mano blakstienos labai ilgos, tai sunku atsirinkti tušą, kuris jas gražiai iššukuotų. Na, Doll eyes nesigauna biggrin.gif bet man tokių ir nereikia. Gražiai iššukuoja, atskiria blakstienas, nesuklijuoja. Labiau patinka tankinantis, jis toks sausesnis. Su ilginančiu stipriau užsimerkus blakstienos lyg limpa, nežinau net kaip paaiškint. Abu tušai netrupa.

Nyx lūpdažiai patinka, jie tokie riebūs, gerai tepasi. Bet jie labai skirtingi, vienas su perlamutru permatomas kaip blizgesys, kitas matinis labai pigmentuotas. O MUA tai kažkoks nesusipratimas, negražiai tepasi ant lūpų, bandysiu dar su blizgesiu naudoti, jei nieko nesigaus, keliaus į šiukšlinę. Bet dar neradau nei vienos nude lūpdažio, kuris gražiai atrodytų ant lūpų unsure.gif

Mua primeris labai patiko. Jo konsistencija labai panaši į Smashbox photready primerio - tokia silikoninė. Pudra ant viršaus tepasi lygiau, oda švelnutė, poros užmaskuotos. Tik matiškumo tikrai neišlaiko. Man MUA primeris geresnis nei Clarins.
O MUA fiksatorių bandžiau tik kelis kartus, tai nelabai supratau ar jis daro kokį poveikį makiažo išsilaikymui ar ne. Bet kuriuo atveju stebuklų nepadarė smile.gif

Paakių praktiškai nemaskuoju. Šiaip kaip maskuoklis labiau patinka HardCandy . Nyx labai prastai maskuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 06 kovo 2013 - 11:07
Tutti, koks ten aliejus veidui, kaip naudojat? 4u.gif (neimatau gerai uzraso, per telefona ziuriu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Intelektuale @ 2013 03 06, 11:08)
Tutti, koks ten aliejus veidui, kaip naudojat? 4u.gif (neimatau gerai uzraso, per telefona ziuriu blush2.gif )

Abrikosų kauliukų, aš juo valau akių makiažą smile.gif
Atsakyti
Geriau jau daugiau nuotraukų, nei kai būna sunku įžiūrėti ką nors smile.gif fainas krepšiukas 4u.gif
Atsakyti
tutti, kur perkat la roche-posay? domina atsiliepimai apie NYX seseliu baze, Glamoflauge maskuokli, clarins instant smooth 4u.gif
Atsakyti