QUOTE(moocho @ 2013 03 06, 10:51)
Tutti
Kaip patinka Nyx tušai ir Mua antakių rinkinukas?
Kaip Nyx ir Mua lūpažiai, nesausina?
Ar Mua primer'is ir fiksatorius atlieka savo darbą?
Kuris concealer'is labiau patinka paakiam?
Nyx tušai labai patinka, mano blakstienos labai ilgos, tai sunku atsirinkti tušą, kuris jas gražiai iššukuotų. Na, Doll eyes nesigauna

bet man tokių ir nereikia. Gražiai iššukuoja, atskiria blakstienas, nesuklijuoja. Labiau patinka tankinantis, jis toks sausesnis. Su ilginančiu stipriau užsimerkus blakstienos lyg limpa, nežinau net kaip paaiškint. Abu tušai netrupa.
Nyx lūpdažiai patinka, jie tokie riebūs, gerai tepasi. Bet jie labai skirtingi, vienas su perlamutru permatomas kaip blizgesys, kitas matinis labai pigmentuotas. O MUA tai kažkoks nesusipratimas, negražiai tepasi ant lūpų, bandysiu dar su blizgesiu naudoti, jei nieko nesigaus, keliaus į šiukšlinę. Bet dar neradau nei vienos nude lūpdažio, kuris gražiai atrodytų ant lūpų
Mua primeris labai patiko. Jo konsistencija labai panaši į Smashbox photready primerio - tokia silikoninė. Pudra ant viršaus tepasi lygiau, oda švelnutė, poros užmaskuotos. Tik matiškumo tikrai neišlaiko. Man MUA primeris geresnis nei Clarins.
O MUA fiksatorių bandžiau tik kelis kartus, tai nelabai supratau ar jis daro kokį poveikį makiažo išsilaikymui ar ne. Bet kuriuo atveju stebuklų nepadarė
Paakių praktiškai nemaskuoju. Šiaip kaip maskuoklis labiau patinka HardCandy . Nyx labai prastai maskuoja