Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(mumrikas @ 2013 03 09, 19:25)
cinde, greit pasigirk ką nusipirkai - kaip tik prie vartų prasilenkėm - pamačiau tik tavo mašinos "nosį"  biggrin.gif

heheheee...labai skubejau pas vaikus, tai nepastebejau 4u.gif
o as broliuka purple martin'a prigriebiau, tada phalenopsiu jura biggrin.gif Phal violacea "Indigo Red", Phal. Cassandra, Phal I-Hsin Salmon "Copper Star" , Phal. manii Black x bellina Blue
Atsakyti
Labai norejau Phal I-Hsin Salmon "Copper Star", nespejau uzsisakyti. Ar labai grazus??? blush2.gif

Niekur nerandu kuo skiriasi Dtps. Purple Martin x tetraspis C1 nuo Dtps. Purple Martin, vienodai isrodo visose foto. unsure.gif
Atsakyti
Kai pagalvoju, kai mes visos pradesim ziedais girtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 09, 22:48)
Labai norejau Phal I-Hsin Salmon "Copper Star", nespejau uzsisakyti. Ar labai grazus???  blush2.gif

tikrai labai, as ji buvau uzsisakinus is anksto wub.gif
Atsakyti
Prasom nuotraukyciu ikelt.
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2013 03 09, 20:25)
Uranija, susipažink, tavo gėliukai  thumbup.gif

Mumrikai, ačiū 4u.gif. Reiks man dabar sugalvoti būdą kaip juos pasiimti greičiau nei po 3 savaičių rolleyes.gif taip jau man norisi šitų gražuolių biggrin.gif

Kokie lapai Phal. deliciosa thumbup.gif pirmą kartą tokį matau ir Phal. schilleriana labai graži thumbup.gif

QUOTE(Tina* @ 2013 03 09, 20:32)
Stai mano grauolis, tik fotikas iedeliu rudumo nepaima.

Ech, kokiu geru dienu kartais buna  thumbup.gif

thumbup.gif
Labai įdomus hibridas.
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2013 03 09, 23:48)
Labai norejau Phal I-Hsin Salmon "Copper Star", nespejau uzsisakyti. Ar labai grazus???  blush2.gif

Čia iš serijos "na vkus i cviet tovariščej niet" mirksiukas.gif Jei jums gražus, vadinasi labai gražus mirksiukas.gif Aš į jį internete vis pažiūrinėdavau, o gyvai pamačiusi ir susilaikiau - pats augaliukas super gražiai nuaugęs, žiedynas ilgas, žiedais apsipylęs, bet kažkaip šiuo kartu atsirado labiau sužavėjusių ir širdin kritusių egzempliorių biggrin.gif

Tiesiog nebuvo kažkas toooooookio kaip įsivaizdavau - gal labiau morkinio, kažko nematyto tikėjaus g.gif Bet čia jau mano išlepimas pasireiškė - ieškau augalų, kuriuos pamačiusi galėčiau pasakyt "noooooooooooriu čia ir dabar " biggrin.gif
Atsakyti
oij kiek įdomių hibridų blink.gif
Atsakyti
Orchis simia
Monkey orchids (Orchis simia). The species' range is Europe, the Mediterranean, Russia, Asia Minor and Iran.

user posted image

biggrin.gif
Atsakyti
galvoju, kad Phal. Cassandra irgi bus prie mano paieskomu....turetu buti grazus vaizdelis jam prazydus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2013 03 10, 09:01)
Orchis simia
Monkey orchids (Orchis simia). The species' range is Europe, the Mediterranean, Russia, Asia Minor and Iran.

ogo, kokią įdomybę auginate bigsmile.gif aukštas pilotažas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 03 10, 10:37)
ogo, kokią įdomybę auginate  bigsmile.gif aukštas pilotažas  wub.gif

Aš kaip supratau šios įdomybės foto iš interneto kaip ir anksčiau kažkieno rodyta "antinė" orchidėja mirksiukas.gif
Atsakyti