Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose - 31

Na, istesejau ir as savo pazada. Susipazinkim gathering.gif
Atsakyti
niu,visi,kas mate,sako ko cia susiraukus sedi? lotuliukas.gif tai perspeju,kad nepikta biggrin.gif
aciu,malonu ir man susipazint 4u.gif sestadieni visu ugiu pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 21:20)
Na, istesejau ir as savo pazada. Susipazinkim gathering.gif

malonu susipažinti drinks_cheers.gif
ar man atrodo, ar labai jauna esi blush2.gif

oho, kiek šiandien naujų pažinčių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MO @ 2013 03 13, 23:22)
malonu susipažinti  drinks_cheers.gif
ar man atrodo, ar labai jauna esi  blush2.gif

oho, kiek šiandien naujų pažinčių  lotuliukas.gif

Kita menesi bus 27 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 21:21)
niu,visi,kas mate,sako ko cia susiraukus sedi? lotuliukas.gif tai perspeju,kad nepikta biggrin.gif
aciu,malonu ir man susipazint 4u.gif sestadieni visu ugiu pasirodysiu 4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 21:23)
Kita menesi bus 27 smile.gif

aišku 4u.gif kai veidas beveik uždengtas, nelabai matosi blush2.gif
Atsakyti
va va,db visos prisipazistam,kiek metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jugile,labas 4u.gif
Atsakyti
Ikeliau specialiai viena, kur vien veidas lotuliukas.gif
Na, tai kaip minejau, man 26, kita menesi bus 27 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 21:28)
va va,db visos prisipazistam,kiek metu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Jugile,labas 4u.gif

Aš forume nesiviešinu biggrin.gif visa info prie albumo yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviem @ 2013 03 13, 20:26)
gal kartais ne viena esi? nestuke.gif 
p.s. aciu vasara uz prisijungimo duomenis mirksiukas.gif

Hm, neturėčiau, bet ką čia gali žinoti g.gif ai, ne gal, atmetu tokią galimybę g.gif
į sveikatą 4u.gif

QUOTE(MO @ 2013 03 13, 20:30)
Nu va, prikėliau dar bele kokių foto. Aš nemėgstu fotografuotis, tai nieko gero ir neturiu  blush2.gif
jeeetau, ne taip parašiau tampau beveik du metus kasdien  thumbup.gif žinok, galvoju,jau reiktų užsipirkt, bet kol šita gera, vis pagailiu pinigų  blush2.gif
o mėsa gal sena buvo, būna, kai kuilį kokį įkiša, tai smirda ta mėsa virdama  doh.gif

ohoho jau kai prikėlei tai prikėlei thumbup.gif
aš dar pagalvojau, kad jeigu būčiau pirkusi iš parduotuvės tai velniai žino kokią arklieną įkiša kad smirdi, o čia iš uošvienės, jau kelis mėnesius traukiu iš šaldiklio. Su kitais gabaliukais nebuvo nieko panašaus. Bet gal šiaip susimaišė keli skoniai, kaip sakiau dariau kažkokį gogol mogol biggrin.gif
Dėl tos liemenėlės tai būtų gerai įsigyti, gaila ir man pinigų, bet reikia. Į š kišti pinigus irgi neverta ax.gif Gal susigalvosi duok žinot tada arba išduok kas užsako, gal ten norinčių atsirastų blush2.gif

nu apžiūrėjau visas, visos dailios, su visom taip smagu susimatyti, dar lauksim papildymo 4u.gif eisiu ir aš porą įmesiu kur veidas matosi ax.gif

o aš šiandien vaikščiojantis nesusipratimas. įsijungiu savo insanity, pagal tvarkaraštį Max Interval Plyo, nu greit susijungiu, padarau pirmą grupę pratimų, kaip ir apšilau...Prasitampymas, tada pertraukėlė atsigerti. Ir anas sako "this is your recovery week..." mano akys tik blink blink.gif kokia dar recovery week, aš ją praeitą savaitę dariau blink.gif Ir pasižiūriu kad tikrai ne tą treniruotę įsijungusi lotuliukas.gif Ar nedarysiu iš naujo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jugile @ 2013 03 13, 21:01)
Zinok as tai nuo vaikystes nesu mesos megeja. O paskutiniu metu tai isvis  man ji kazkaip smirdet pradejo... doh.gif 

Man tas pats, dar ir dėl to mečiau, kad smirda unsure.gif
Atsakyti
Malonu susipažinti, visos puikiai atrodot thumbup.gif
Aš ką tik po treniruotės. Ryt jaučiu rankų nepakelsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 16:48)
erikae,cia tu?

lotuliukas.gif As kukliau biggrin.gif Nuo 68 iki 53 biggrin.gif Per 6 men ax.gif

QUOTE(Vijora @ 2013 03 13, 21:45)
thumbup.gif
paslapciu nera,sportas ir sveika mityba
sakykit,panos,ar vartojat kokius vitaminus,papildus ar siaip kokius kokteilius geriat gal
ai va,dar norejau pasakyt,kiek laiko zmogus tures su mumis intensyviai bendraut,kad gaut prisijungima?Kazkaip nenoreciau,kad visiem butu dalijama lengva ranka,kaip sakant

tai prasibasuojam startininkes kiek turi pabendrauti kad igyt musu pasitikejima.. Visgi +- tokios nuotraukos ne visam svietui biggrin.gif
Nors savo svieto dar neikeliau .. Zazadu penktadieni vakare pasitaisysu .. neturiu dabar visai laiko blush2.gif doh.gif Vos speju sportuot ..

mandy333 bigsmile.gif matau savo gimtine tau uz nugaros .. beveik ax.gif rolleyes.gif

Papildyta:
Visos tokios simpatiskos, tokios fainos .. jeigu nei viena nepasiduosit cia tokios grazuoles bus visos bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif veliau tik palaikyt reikes ir pasidalinti grozio patartimais kaip atrodyt 100 balu bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Tik nelikim su tom fotkemis PRIES it muse kandusios reikia ispudingu fotkiu PO biggrin.gif ane ? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 14 kovo 2013 - 07:51