Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

man vardas Jade irgi labai liuksiskas. labai noreciau suzinoti priezasti, del ko taip kategoriskai anskciau pasisakiusi mamyte sito vardo nedetu savo vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 27, 19:00)
man vardas Jade irgi labai liuksiskas. labai noreciau suzinoti priezasti, del ko taip kategoriskai anskciau pasisakiusi mamyte sito vardo nedetu savo vaikui g.gif

Turbut ta mamyte Alkona pasiskaite g.gif .
O man Jade grazus vardas thumbup.gif
Atsakyti
Taure, Ex-Balione ACIU ir jums wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

p.s. O kas tas Alkonas?
Atsakyti
QUOTE (Jorja @ 2004 07 27, 23:25)
Taure, Ex-Balione ACIU ir jums  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

p.s. O kas tas Alkonas?
Atsakyti
Na, mamkos, jus cia visai!... Tuoj i plaukus kibsite viena kitai del tu vardu. Kiekvienai mamai savo vaikas graziausias. Te ji issidirbineja su tuo vardu kaip tik ismano. Mane irgi pritrenkia, kai rusai is Gregorijaus "Zhora" nei is sio nei is to padaro ar pan.
Gyvenkime draugiskai. Kiekvienas ivairus vardas padaro musu pasauli spalvingesni wink.gif
As cia pasigedau objektyvios musu "priziuretojos" rankos, kad sutaiklyti mamytes, o ji mat is to jaunatvisko padukimo, pati dar deguto i statine pila ohmy.gif unsure.gif
"Gyvenkime draugiskai", kaip sake katinas "lopis" ( biggrin.gif Leopoldas) ir gerbkime vienos kitu pasirinkimus smartass.gif

O kai as turesiu vaika, pasitarsiu su ponu RAM is skyrelio "be komentaru" koki varda mano atzhlai zhvaigzdes siulo g.gif Bet tam dar yra laiko laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1090971622[/mergetime]
Gal ir pasaulis greiciau suspes sugriuti, nei as kokia atzhalele susilauksiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (dainele @ 2004 07 28, 01:39)
O kai as turesiu vaika, pasitarsiu su ponu RAM is skyrelio "be komentaru" koki varda mano atzhlai zhvaigzdes siulo g.gif Bet tam dar yra laiko laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1090971622[[b]*baltic*girl rgetime] [/b]
Gal ir pasaulis greiciau suspes sugriuti, nei as kokia atzhalele susilauksiu... unsure.gif

Ale radai kur lankytis laugh.gif Pas mus dazniau ateik, apnestinsim nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE (delfinas @ 2004 07 27, 21:23)
Is esmes as irgi su tuo sutinku kokiu 100%. Taciau... Paprastai kai zmogus nesigilina i aplinkiniu nuomones, tokiu klausimu neuzduoda. O jeigu jau uzduoda, manau, kad tiketina isgirsti visokiu nuomoniu. Ir gal jos visokios ir idomios zmogui, kuris toki klausima uzduoda. Antraip is viso nebutu diskusijos jokios. Ar ne? wink.gif

Teisingai pastebeta. Aisku, kad idomu aplinkiniu nuomones, bet tai nereiskia kad aplinkiniu nuomone bus lemiama priezastis musu sprendime. O, kad Nikolas kazkam su Nikolausu Santa clausu asocijuojasi....nu tai cia nieko baisaus irgi rolleyes.gif , nes sansu kad mes kada Vokietijon emigruosim tikrai jokiu. O nuomoniu visokiu irgi tikejausi isgirsti, ir tiesa pasakius buvau maloniai nustebinta, kad visgi visi mano pasirinkti vardai, daugumai yra grazus. thumbup.gif
Atsakyti
Sudirbot mane sad.gif As teturejau omeny, kad vardus turi rinkti tevai. I aplinkinius aisku, kad reikia atsizvelgti, bet viskam yra ribos. Juk tie patys 'aplinkiniai' net sioje temoje daznai tu ribu nejuto...

Is musu vardo LT ir neretai pasijuokia. Bet tokiu zmoniu as negerbiu. O jei negerbiu - ju nuomone man nera svarbi wink.gif Nes nezadu prisitaikyti prie zmoniu, kurie tyciojasi. Jie ras priezasciu isjuokti ir "zinoma" varda.

Beje, pastebejau, kad sioje temoje net pradzioje buvo nemazai palaikymo... Tik kazkodel pikti zodziai ar palyginimai labiau pastebimi, labiau isimena mamoms... Todel atsargiai su tokiom arsiom nuomonem, kai kalbame apie vaikus heart.gif
Atsakyti
betkokios naujos izeidinejancio turinio zinutes bus trinamos. prasom gerbti viena kita ir dalintis geromis idejomis.
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 28, 02:11)
Sudirbot mane sad.gif As teturejau omeny, kad vardus turi rinkti tevai. I aplinkinius aisku, kad reikia atsizvelgti, bet viskam yra ribos. Juk tie patys 'aplinkiniai' net sioje temoje daznai tu ribu nejuto...

Is musu vardo LT ir neretai pasijuokia. Bet tokiu zmoniu as negerbiu. O jei negerbiu - ju nuomone man nera svarbi wink.gif Nes nezadu prisitaikyti prie zmoniu, kurie tyciojasi. Jie ras priezasciu isjuokti ir "zinoma" varda.

Beje, pastebejau, kad sioje temoje net pradzioje buvo nemazai palaikymo... Tik kazkodel pikti zodziai ar palyginimai labiau pastebimi, labiau isimena mamoms... Todel atsargiai su tokiom arsiom nuomonem, kai kalbame apie vaikus heart.gif

Baltic girl, o kodel tu pagalvojai, kad kazkas tave "sudirbo" g.gif Tikrai taip nepagalvociau. Man labiausiai istrigo kazkuri, kuri pasityciojo is vardo Anthony, ir kad jei tevai pasirenka vaikeli savaip vadinti Entoniuku(lietuviskiau), tai jau ji suabejojo tevu issilavinimo lygiu....... ohmy.gif Nu, vienu zodziu cia tokiu mums nereikia. Visu pirma sios zinutes tema apie leliuku kurie gime ir gyvena svetur vardus. O jei mes pasirenkame amerikietiska varianta ant popieriu, o vadiname savaip tai jau cia kiekvieno asmeninis reikalas. Nu vienu zodziu... viskas cia OK, bet ta viena tai jau ziauriai ne i tema nusirase ir dar ikasti sugebejo mad.gif
Atsakyti
Na, as nebandziau nuskambeti, kad aplinkiniu nuomones paisyti nereikia. Juk aisku, kad ir Tau tai aktualu. Tik nereikia ta nuomone vadovautis wink.gif Tiesiog pradejot cituoti mano nuomone tarsi buciau kokia uzsiciklinus pries aplinkinius laugh.gif

Dar norejau paklausti mamu is Vokietijos rolleyes.gif Skaiciau, kad pas jus duota varda pirma patikrina kazkokia tarnyba. Ta prasme, jie nustato, ar is vardo nebus juokiamasi, ar jis tinka visuomeneje, ar tai pan. Ar tai tiesa? Kaip tai vyksta? g.gif
Atsakyti
As labai mazai kreipiau demesi i paties vardo reiksme.. man buvo svarbu, kad skambetu graziai 3 kalbom.. nuskambejo.. mano mama pasake..- yra lyga tokia "TYMAI" sad.gif mad.gif Siap gal gerai imti pirma varianta, kuris buvo sove i galva.. vistiek daznai prie jo griztama.. wink.gif
Atsakyti