QUOTE (audrute @ 2004 07 27, 20:46) |
Man tai istrigo Joris.... ir niekas kitas netinka..., nors cia kazkaip neiprastai skamba. O vyriskis apie nieka kita nekalba, tik apie Petriuka... ![]() ![]() |
QUOTE (aureja @ 2004 07 27, 12:44) |
Sveikos ![]() nors aš gyvenu Lietuvoj, bet man į šią jūsų temą baisiai parūpo įlįst ir kai ko paklaust. Davėm dukrai vardą Juta. Čia Lietuvoj jis retas. Susilaukiam daug klausimų - kodėl tokį vardą davėm? Ar čia su vietovardžiu (JAV) susiję - sakom , kad visai ne, tiesiog tėveliui jis patiko ir tiek, apie prasmes daug negalvojom. Esam girdėję kad jis populiarus Vokietijoje, Estijoje. Gal kuri gyvenanti Vokietijoj (ir ne tik) galit pasufleruot, ką Jutta reiškia? Tada bus lengviau atsikratyt kai kurių įkyruolių, besistengiančių išsinagrinėt mūsų vaiko vardą ![]() ![]() |
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 20:49) |
Joris man patinka ![]() ![]() |
QUOTE (aureja @ 2004 07 27, 14:59) |
Žinau ![]() ![]() |
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 19:05) |
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje. |
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 26, 12:06) |
Didziausias mano patarimas butu NESKAITYTI VISU SIU POSTU ir PAVADINTI JUMS SU VYRU PATINKANCIU VARDU. |