Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Man tai istrigo Joris.... ir niekas kitas netinka..., nors cia kazkaip neiprastai skamba. O vyriskis apie nieka kita nekalba, tik apie Petriuka... biggrin.gif . Paini schema su tais vardais.... Ypac, kai net nezinai kas bus...leliukas ar lelyte. 2.gif
Atsakyti
QUOTE (audrute @ 2004 07 27, 20:46)
Man tai istrigo Joris.... ir niekas kitas netinka..., nors cia kazkaip neiprastai skamba. O vyriskis apie nieka kita nekalba, tik apie Petriuka... biggrin.gif . Paini schema su tais vardais.... Ypac, kai net nezinai kas bus...leliukas ar lelyte. 2.gif

Joris man patinka biggrin.gif kodel as apie ji nepagalvojau anksciau sad.gif
Atsakyti
QUOTE (aureja @ 2004 07 27, 12:44)
Sveikos clap.gif
nors aš gyvenu Lietuvoj, bet man į šią jūsų temą baisiai parūpo įlįst ir kai ko paklaust.
Davėm dukrai vardą Juta. Čia Lietuvoj jis retas. Susilaukiam daug klausimų - kodėl tokį vardą davėm? Ar čia su vietovardžiu (JAV) susiję - sakom , kad visai ne, tiesiog tėveliui jis patiko ir tiek, apie prasmes daug negalvojom. Esam girdėję kad jis populiarus Vokietijoje, Estijoje. Gal kuri gyvenanti Vokietijoj (ir ne tik) galit pasufleruot, ką Jutta reiškia? Tada bus lengviau atsikratyt kai kurių įkyruolių, besistengiančių išsinagrinėt mūsų vaiko vardą laugh.gif wink.gif

Utah (Juta) yra toks miestas Indianos valstijoje
Atsakyti
QUOTE (aureja @ 2004 07 27, 14:44)
Gal kuri gyvenanti Vokietijoj (ir ne tik) galit pasufleruot, ką Jutta reiškia?

Utah yra viena is 50-ies USA valstiju smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Naglica @ 2004 07 27, 18:54)
Utah (Juta) yra toks miestas Indianos valstijoje

Žinau wink.gif bet tik tarimas sutampa. Dar kai klausia apie dukrytę sako: "na, kaip Juta Jazz gyvena?", nes per sporto žinias dažnai girdi minint tokią komandą laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 20:49)
Joris man patinka biggrin.gif kodel as apie ji nepagalvojau anksciau sad.gif

O man Timukas patiko...paskui tave pamaciau su Timuku... biggrin.gif ir toliau patinka, bet jau kazkaip maniskis Timuku negali buti... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (aureja @ 2004 07 27, 14:59)
Žinau wink.gif bet tik tarimas sutampa. Dar kai klausia apie dukrytę sako: "na, kaip Juta Jazz gyvena?", nes per sporto žinias dažnai girdi minint tokią komandą laugh.gif

Utah Jazz krepsinio komanda yra Salt Lake City'je wink.gif
Atsakyti
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.
O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" g.gif
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima...
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 19:05)
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.

Ačiū smile.gif žinosim ir pakomentuosim tiems, kas mėgsta knaisiotis giliose vardų prasmėse wink.gif o man tai tiesiog gražus vardas ir tiek. Mes "JUTTA" dviejų tt specialiai neregistravom Lietuvoje (pasitarę su tėveliu). Nors puikiai žinojom kaip jis rašomas Vokietijoje.
Atsakyti
laugh.gif as ir esu is tu kuri megsta "pasiknaisioti" po vardais ohmy.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 26, 12:06)
Didziausias mano patarimas butu NESKAITYTI VISU SIU POSTU ir PAVADINTI JUMS SU VYRU PATINKANCIU VARDU.

Is esmes as irgi su tuo sutinku kokiu 100%. Taciau... Paprastai kai zmogus nesigilina i aplinkiniu nuomones, tokiu klausimu neuzduoda. O jeigu jau uzduoda, manau, kad tiketina isgirsti visokiu nuomoniu. Ir gal jos visokios ir idomios zmogui, kuris toki klausima uzduoda. Antraip is viso nebutu diskusijos jokios. Ar ne? wink.gif
Atsakyti
Pritariu Delfinui clap.gif
Kazkas paklause, kazkas atsake. Ir tai dar visai nereiskia, kad i tuos atsakymus bus atsizvelgta. Gal tiesiog smalsu buvo smile.gif
O del Nikolo ir Nikolaus'o... Nu gi ne viena nesakem, kad sis vardas negrazus. Taip, Vokietijoj jis is tiesu populiarus, ir nematau cia nieko baisaus, kad jis panasus i ta Nikolaus. Vardas tuo to negrazesnis juk netampa. Cia tau ne Silke laugh.gif
Man tiesiog atrodo visai idomu zinoti ka tas vardas reiskia ar su kuo asocijuojasi vienoje ar kitoje kalboje. Kuo daugiau zinai tuo geriau thumbup.gif
Atsakyti