Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE (kris @ 2004 07 27, 13:15)
Cia tau ne Silke laugh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 20:49)
Joris man patinka biggrin.gif kodel as apie ji nepagalvojau anksciau sad.gif

tai turek omenyje sekanciam kartui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 21:05)
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.
O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" g.gif
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima...

labai sumaniai igelei, visai kaip issilavinusi laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 27, 22:56)
tai turek omenyje sekanciam kartui rolleyes.gif

As kitam kartui galvoju .. mergaitiska varda wink.gif ...

va Jorija gal wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 23:12)
As kitam kartui galvoju .. mergaitiska varda wink.gif ...

va Jorija gal wink.gif

Jore wub.gif
Atsakyti
Man tai labai grazu "nauji" vardai wink.gif Patarciau mamytems nepradeti i(si)zeidineti del svariu savo nuomoniu. Juk net visa anglu kalba nuolat keiciasi - jei nesikeistu, dabar lietuviams butu daug paprasciau ja skaityti, nes tebebutu tariama kaip rasoma clap_1.gif Deja (?), viskas keiciasi, o taip pat keiciasi ir vardai. Jennifers virto Jessicomis ir t.t.

Na, o gal geriau pasijuokime ir paziurekime i "zvaigzdes" laugh.gif Courteney Cox pavadino savo dukrele Coco, paemusi pirmus savo vardu skiemenius. O kas jums iseitu? laugh.gif (californiagirl, va tau ir atsakymas laugh.gif ) Arba issirinkit patinkanti vaisiu ir darzove, ir pavadinkit vaika jo vardu, kaip Gwyneth Paltrow (Apple) thumbup.gif Tada kils maziau klausimu del reiksmes, o ir tarptautiniu pykciu nekils biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 27, 14:23)
o gal geriau pasijuokime ir paziurekime i "zvaigzdes" laugh.gif Courteney Cox pavadino savo dukrele Coco, paemusi pirmus savo vardu skiemenius. O kas jums iseitu? laugh.gif

Paulius butu buves Gigras laugh.gif arba Jagras jeigu pagal Teveli laugh.gif g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinas: 27 liepos 2004 - 23:27
QUOTE (delfinas @ 2004 07 27, 23:26)
Paulius butu buves Gigras laugh.gif arba Jagras jeigu pagal Teveli  laugh.gif g.gif.

mano Greta butu Minbri laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 11:05)
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.
O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" g.gif
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima...

apsimesim kad nesupratom wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 07 27, 15:46)
Bet Jade dukrytes tai ne uz ka nevadinciau - reiksme juk sito vardelio tokia... g.gif  unsure.gif

Labai nepatiko man tavo postas mad.gif , nes labai netaktiskas. dry.gif . As galiu pasakyti tik tiek, kad mums Jade yra nuostabus vardas thumbup.gif . Jade ispaniskai yra zalias akmuo, tarp kitko labai populiarus thumbup.gif ir Jade yra nuostabus kaktusiniai augalai thumbup.gif . Ir dar, kartais vardo riksmes nera pirmoje vietoje, pvz. musu draugai dave sunui Campbell varda, o jo reiksme 'crooked mouth'. Vardas duodamas ir pagal skambesi. Noreciau pasiulyti mamoms buti taktiskom, diskutuojant apie vardus ir neizeidineti vieni kitu jausmu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Jorja @ 2004 07 28, 00:14)
Labai nepatiko man tavo postas mad.gif , nes labai netaktiskas. dry.gif . As galiu pasakyti tik tiek, kad mums Jade yra nuostabus vardas thumbup.gif . Jade ispaniskai yra zalias akmuo, tarp kitko labai populiarus thumbup.gif ir Jade yra nuostabus kaktusiniai augalai thumbup.gif . Ir dar, kartais vardo riksmes nera pirmoje vietoje, pvz. musu draugai dave sunui Campbell varda, o jo reiksme 'crooked mouth'. Vardas duodamas ir pagal skambesi. Noreciau pasiulyti mamoms buti taktiskom, diskutuojant apie vardus ir neizeidineti vieni kitu jausmu. smile.gif

Labai teisingai pasakyta thumbup.gif
O man labai patinka, kaip skamba Jade
Atsakyti
Californiagirl, aciu uz palaikyma clap.gif clap.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti