QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 20:49) |
Joris man patinka ![]() ![]() |
tai turek omenyje sekanciam kartui

QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 21:05) |
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje. O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" ![]() Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima... |
labai sumaniai igelei, visai kaip issilavinusi

QUOTE (TauRe @ 2004 07 27, 22:56) |
tai turek omenyje sekanciam kartui ![]() |
As kitam kartui galvoju .. mergaitiska varda

va Jorija gal

QUOTE (Fasolka @ 2004 07 27, 23:12) |
As kitam kartui galvoju .. mergaitiska varda ![]() va Jorija gal ![]() |
Jore

Man tai labai grazu "nauji" vardai
Patarciau mamytems nepradeti i(si)zeidineti del svariu savo nuomoniu. Juk net visa anglu kalba nuolat keiciasi - jei nesikeistu, dabar lietuviams butu daug paprasciau ja skaityti, nes tebebutu tariama kaip rasoma
Deja (?), viskas keiciasi, o taip pat keiciasi ir vardai. Jennifers virto Jessicomis ir t.t.
Na, o gal geriau pasijuokime ir paziurekime i "zvaigzdes"
Courteney Cox pavadino savo dukrele Coco, paemusi pirmus savo vardu skiemenius. O kas jums iseitu?
(californiagirl, va tau ir atsakymas
) Arba issirinkit patinkanti vaisiu ir darzove, ir pavadinkit vaika jo vardu, kaip Gwyneth Paltrow (Apple)
Tada kils maziau klausimu del reiksmes, o ir tarptautiniu pykciu nekils

Na, o gal geriau pasijuokime ir paziurekime i "zvaigzdes"

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 27, 14:23) |
o gal geriau pasijuokime ir paziurekime i "zvaigzdes" ![]() ![]() |
Paulius butu buves Gigras

QUOTE (delfinas @ 2004 07 27, 23:26) |
Paulius butu buves Gigras ![]() ![]() ![]() |
mano Greta butu Minbri

QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 11:05) |
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje. O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" ![]() Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima... |
apsimesim kad nesupratom

QUOTE (Zanetux @ 2004 07 27, 15:46) |
Bet Jade dukrytes tai ne uz ka nevadinciau - reiksme juk sito vardelio tokia... ![]() ![]() |
Labai nepatiko man tavo postas

QUOTE (Jorja @ 2004 07 28, 00:14) |
Labai nepatiko man tavo postas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Labai teisingai pasakyta

O man labai patinka, kaip skamba Jade
Californiagirl, aciu uz palaikyma