Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Istikruju man dar itakoja vardo rinkima paties vardo asociacija su zmogumi.. nu nors tu nusisauk doh.gif keli vardai buvo atmesti butent del tos priezasties..Man dar vardas Denisas (rus. Denis) grazus, bet iskarto isivaizduoju toki klasioka, visa laika zali snargliai is noses varvejo..brr
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 28, 06:32)
Istikruju man dar itakoja vardo rinkima paties vardo asociacija su zmogumi.. nu nors tu nusisauk doh.gif keli vardai buvo atmesti butent del tos priezasties..Man dar vardas Denisas (rus. Denis) grazus, bet iskarto isivaizduoju toki klasioka, visa laika zali snargliai is noses varvejo..brr

Fasolka, tu kaip visad nemirtinga thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Niu, Fasolka, istikruju jei buciau pazinojusi Nikola su zaliu snargliu, tai jau irgi nedeciau savo vaikui laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 28, 02:29)
Dar norejau paklausti mamu is Vokietijos rolleyes.gif Skaiciau, kad pas jus duota varda pirma patikrina kazkokia tarnyba. Ta prasme, jie nustato, ar is vardo nebus juokiamasi, ar jis tinka visuomeneje, ar tai pan. Ar tai tiesa? Kaip tai vyksta? g.gif

Taip, tai tiesa. Bet kadangi varda vaikui isrinkome is vokisko vardyno, su tuo susidurti neteko. Kiek zinau, jei vardas nezinomas Vokietijoj, reikia pateikti irodymu, kad kitoj saly tai yra tinkamas vardas vaikui. Turbut uztektu vardyno g.gif Paciu sukurti vardai, jei ju nera jokiame vardyne, tikrinimo nepraeitu. O visai neblogi gaunasi is mano ir vyro vardo ir pavardes pirmuju skiemenu: Mira, Werra laugh.gif
Zinau, kad yra italisku berniuku vardu, kurie Vokietijoj yra iprasti mergaitiski vardai. Tai isivaizduoju, kad italams tenka pabendraut su ta tarnyba, norint duot sunui mergaitiska varda smile.gif
Atsakyti
Doroteja vardas man labai labai superinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE (kristinalord @ 2004 07 27, 23:33)

O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" g.gif
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima... [/QUOTE]
apsimesim kad nesupratom wink.gif

O man pavyzdziui daug graziau skamba Enthony, nei Antanas biggrin.gif
Ir manau cia ne del isilavinimo kaltes wink.gif
Atsakyti
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 21:05)
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.
O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" g.gif
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima...

Man sitas postas labai nepatiko mad.gif Visu pirma, ar tu isiskaitei i temos antraste "Leliuku Svetur Vardai". Pabandyk uzrasyti vaikui varda Antanas, kai jam reikes Amerikoje i mokykla eiti...pirstais vaikeli visi uzbadytu mad.gif O kad mamyte raso ir sako savaip Entonis ar Entoniukas, tai cia jos reikalas, ir apie neislivanima ne tau cia spresti... Aplamai, man atrodo ne cia pataikei g.gif Sorry, jei ka izeidziau.
Atsakyti
viskas merginos, nustojam pyktis. matomai praitom dienom Ram ispranasauta pasaulio pabaiga (skaityti tema "be komentaru") smegenines paveike laugh.gif
gyvenkime draugiskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE (TauRe @ 2004 07 28, 23:23)
viskas merginos, nustojam pyktis. matomai praitom dienom Ram ispranasauta pasaulio pabaiga (skaityti tema "be komentaru") smegenines paveike laugh.gif
gyvenkime draugiskai wub.gif

wub.gif siaip tai as labai taikus zmogus wub.gif Nu bet kartais........................
Sutinku, gyvenkime draugiskai tongue.gif
Atsakyti
californiagirl....kaip tau skambesys....tadas dominykas ir adomas..?......amerikonai adomas labai graziai istaria.....taip ir sako adomas.....man tai labai derinasi vardai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Isabelle @ 2004 07 29, 07:47)
californiagirl....kaip tau skambesys....tadas dominykas ir adomas..?......amerikonai adomas labai graziai istaria.....taip ir sako adomas.....man tai labai derinasi vardai rolleyes.gif rolleyes.gif

Man tai visai nieko, as jau siuliau savo vyrui....Adomas(arba Adam ant amer. popieriu), jam nepatinka... Jokiu budu, NE, sako... sad.gif Labai isrankus yra g.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 28, 15:13)
QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 21:05)
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland.  Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje.
Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima...

Man sitas postas labai nepatiko mad.gif Visu pirma, ar tu isiskaitei i temos antraste "Leliuku Svetur Vardai". Pabandyk uzrasyti vaikui varda Antanas, kai jam reikes Amerikoje i mokykla eiti...pirstais vaikeli visi uzbadytu mad.gif O kad mamyte raso ir sako savaip Entonis ar Entoniukas, tai cia jos reikalas, ir apie neislivanima ne tau cia spresti... Aplamai, man atrodo ne cia pataikei g.gif Sorry, jei ka izeidziau.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti