Istikruju man dar itakoja vardo rinkima paties vardo asociacija su zmogumi.. nu nors tu nusisauk
keli vardai buvo atmesti butent del tos priezasties..Man dar vardas Denisas (rus. Denis) grazus, bet iskarto isivaizduoju toki klasioka, visa laika zali snargliai is noses varvejo..brr

QUOTE (Fasolka @ 2004 07 28, 06:32) |
Istikruju man dar itakoja vardo rinkima paties vardo asociacija su zmogumi.. nu nors tu nusisauk ![]() |
Fasolka, tu kaip visad nemirtinga

Niu, Fasolka, istikruju jei buciau pazinojusi Nikola su zaliu snargliu, tai jau irgi nedeciau savo vaikui

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 28, 02:29) |
Dar norejau paklausti mamu is Vokietijos ![]() ![]() |
Taip, tai tiesa. Bet kadangi varda vaikui isrinkome is vokisko vardyno, su tuo susidurti neteko. Kiek zinau, jei vardas nezinomas Vokietijoj, reikia pateikti irodymu, kad kitoj saly tai yra tinkamas vardas vaikui. Turbut uztektu vardyno

Zinau, kad yra italisku berniuku vardu, kurie Vokietijoj yra iprasti mergaitiski vardai. Tai isivaizduoju, kad italams tenka pabendraut su ta tarnyba, norint duot sunui mergaitiska varda

Doroteja vardas man labai labai superinis

QUOTE (kristinalord @ 2004 07 27, 23:33) |
O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" ![]() Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima... [/QUOTE] apsimesim kad nesupratom ![]() |
O man pavyzdziui daug graziau skamba Enthony, nei Antanas

Ir manau cia ne del isilavinimo kaltes

QUOTE (reniote @ 2004 07 27, 21:05) |
As jau kazhkur rasiau, kad vardas"Jutta" yra kiles nuo germanu genties die Jutten. Jie turejo savo krasta Juttland. Ta gentis buvo kazkur Vokietijos vakaru siaureje. O as tai nesuprantu tevu "polinkio" is mandrumo is berastiskumo(?), vadinti vaika iskraipant jo varda. Pavyzdziui paraso Saimonas, kai lietuviskai Simonas, paraso Airina, kai lietuviskai Irena, arba naujausias dalykas, paraso "Anthony" (lietuviskai "Antanas") o iskraipo transkripcija abiem kalbom ir raso "kaip tariasi" "Entonis" ![]() Niekam netaikau asmeniskai, bet man tokios "variacijos" parodo zmogaus neisilavinima... |
Man sitas postas labai nepatiko

viskas merginos, nustojam pyktis. matomai praitom dienom Ram ispranasauta pasaulio pabaiga (skaityti tema "be komentaru") smegenines paveike
gyvenkime draugiskai

gyvenkime draugiskai

QUOTE (TauRe @ 2004 07 28, 23:23) |
viskas merginos, nustojam pyktis. matomai praitom dienom Ram ispranasauta pasaulio pabaiga (skaityti tema "be komentaru") smegenines paveike ![]() gyvenkime draugiskai ![]() |

Sutinku, gyvenkime draugiskai

californiagirl....kaip tau skambesys....tadas dominykas ir adomas..?......amerikonai adomas labai graziai istaria.....taip ir sako adomas.....man tai labai derinasi vardai

QUOTE (Isabelle @ 2004 07 29, 07:47) |
californiagirl....kaip tau skambesys....tadas dominykas ir adomas..?......amerikonai adomas labai graziai istaria.....taip ir sako adomas.....man tai labai derinasi vardai ![]() ![]() |
Man tai visai nieko, as jau siuliau savo vyrui....Adomas(arba Adam ant amer. popieriu), jam nepatinka... Jokiu budu, NE, sako...

QUOTE (californiagirl @ 2004 07 28, 15:13) | ||
Man sitas postas labai nepatiko ![]() ![]() ![]() |