QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 07 29, 17:34) |
Mes niekam nesakem savo vaiku vardu iki kol vaikai neatkeliavo i shi pasauli - niekas negavo shanso ishpeikti musu pasirinkimo ![]() |

QUOTE (MAMA2T&T @ 2004 07 30, 02:34) |
dar pries ju dukrele, buvo tokia asmenybe - Coco Chanel, ir Coco buvo tikras vardas ![]() Is esmes diskusija labai gera ![]() ![]() ![]() ![]() California_girl, neklausyk nei musu, nei tu bobu ![]() ![]() Mes niekam nesakem savo vaiku vardu iki kol vaikai neatkeliavo i shi pasauli - niekas negavo shanso ishpeikti musu pasirinkimo ![]() |
O kodel Lietuvoje dabar visi Patricijomis dukras vadina? Juk yra Pertrone/Petronele.
Gal ir ne i tema, bet kai vienas tevu yra uzsienietis, tai ir ieskoma vardu, kurie butu abiems priimtini.
californiagirl.....gal patiks vardai.......savo draugiu berniuku vardus parasysiu.......DOMINAS.....MARKAS.......KRISTUPAS......ARBA KRISTOFAS......ADRIJUS......ARNAS.......ARAS.......ALDAS.....DARIJUS.....KAROLIS...KASPARAS....MODESTAS.....OSKARAS......PATRIKAS.....PILYPAS.....RICARDAS.......gal patiks kuris

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 31, 06:38) |
Beje, pas Californiagirl ant plaukiojimo rato maciau skaiciu "53". Idomu, ka galetu reiksti ![]() ![]() ![]() |
Very Funny, Baltic girl

Papildyta @ [mergetime]1091249202[/mergetime]
Aciu Isabelle, man patiko Oskaras, Patrikas... Bet mano vyras tyledamas tik galva papurte

QUOTE (californiagirl @ 2004 07 31, 06:46) |
Very Funny, Baltic girl ![]() ![]() ![]() Papildyta @ [mergetime]1091249202[[b]*TauRe rgetime] [/b] Aciu Isabelle, man patiko Oskaras, Patrikas... Bet mano vyras tyledamas tik galva papurte ![]() ![]() |
bet tu visus patinkancius rasykis i lapeli, ta lapeli nepamirsk isideti i tase kai varysi gimdyt

Baltic girl, Ziurek kaip ismastei
O as net nepagalvojau 
Taure, taip ir padarysiu

Taure, taip ir padarysiu

californiagirl,as pati taip dariau. tik nestumo pradzioje nusipirkau vaikisku vardu knygute. laisvalaikiu skaiciau ja ir patinkancius vardus rasiausi i gala knygeles. siaip del vardu buvom su vyru jau sutare, turejo buti Mishelle Daniella. kai pamatem vaika sitie vardai nelipo, tada prisiminiau, kad isimeciau knygute
tarp surasytu varduku buvo ir Greta. tetukas tik ji perskaite ir net stryktelejo is laimes, kad pagaliau turim vaikui varda
bet sio vardo mes net neminejom berenakt. as tik paslapcia ji i ta knygele buvau irasiusi kaip visai nieko varduka
gal ir tau sakau tiks sis metodas

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 31, 04:50) |
A, dabar zinau, ka skaicius reiskia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |