Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

Nu kaip mano sunelis Tadas tai man ir Tedas grazus vardas. Bet ir Nedas patinka. O kaip ant popieriu paraset lietuviskai, t.y. su galunem ar paprasciausiai Ned?
Atsakyti
Dokumentuose parasem Nedas, nes gyvenam dar Lietuvoj. Ateity ketinam emigruoti i Jav. O ten jau turetu vadintis tik Ned.
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 26, 20:36)

Ka mano vaikai siulo gariau neklausk laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  Dominykas pusantru metu spirgas, dar isvis nesupranta kad cia mama baby tures. O Tadas apie dar viena broli net klausytis nenori rolleyes.gif  Jam sake, geriau mashina duoti nauja, o ne broli, brolis jo supratimu Dominykas laugh.gif  Nu, ka noret is zmogaus kuriam vakar 3 metai suejo rolleyes.gif

Na, Tavo jaunimelis tai dar tikrai per mazas tarti lemiama zodi biggrin.gif O kokie vardai vyrui patinka?...
Atsakyti
QUOTE (T&E&N @ 2004 07 26, 16:48)
Dokumentuose parasem Nedas, nes gyvenam dar Lietuvoj. Ateity ketinam emigruoti i Jav. O ten jau turetu vadintis tik Ned.

Tikrai netures, kaip patys noresit taip ir bus.
Nedas grazus vardas, mano sarase ir toks buvo thumbup.gif
Atsakyti
Oi tie berniukiski vardai blink.gif mergaitei varda turejome jau praktiskai pirma nestumo savaite, bet berniukui blink.gif kankinomes visus 9 men, kas dvi savaites keitem nuomones, norejosi tokio internacionalaus vardo, kuris ir Amerikoje skambetu gerai, ir Lietuvoje, ir dar rusiskai graziai tartusi blink.gif jau mazius gimes buvo, o mes dar vis abejojome, kol ne atejo tokia moteriskaite su popieriais ir liepe pildyti formas, gimimo sertifikato ir ss gavimui... Varianta Timas jau svarsteme ilgokai (toks misinys is visu svarstomu variantu gavosi), nu mes ir sakome Timas, Tim, o salia buvo sesele, kuri dalyvavo gimdyme ir labai man padejo, ji ir sako "o!!!! Timothy!!! very nice!!" - nu ir uzraseme Timothy.. po to pasigaillejau, visai amerikoniskai sad.gif, bet vadiname Timas arba Tim (priklausomeia kokia kalba kalbame).. Lietuvisakm gimimo liudijime taip pat uzrasyta Timothy, nes tam gauti liet, gim. liudijima reikia pristatyti amer. birth sertificate ir pagal jis uzraso raide i raide, NIEKO keisti negalima mad.gif nebent pildyti popierius vardo keitimui blink.gif .. tai, kad Delfinai, Paul ir bus Paul pas lietuvius..
va tokia musu vardo istorija...
O is variantu buvo pats pirmas Titas (atmeteme del tu paciu priezasciu, kaip ir californiagirl), Lukas buvo atmestas iskarto (nors ir grazus vardas) del to kad Chikagoje Luku epidemija , asmeniskai pazystu 7 vaikiukus plus dar taip pilna, taip pat buvo Benas, Matas (atmeteme, nes rusiskai neskamba), Dominykas, Nikolas, man dar labai labai patinka Vincentas, bet vyrui nei per kur blink.gif Paskutiniai trys del to kad musu dabdaviai italai visi turi siuos vardus, bet man italiski vyriski vardai labai imponuoja..(aisku ne Dzhuzeppe visokie). California girl tavo bernoiku vardai frazus ir skambus labai, reikia trecio, kad neatsiliktu.. Nikolas labai derinasi, bet irgi labai jau populiarus, (kad dominyka trumpintu nikas negirdejau nei karto).. O kaip tau Vincentas? Martynas?
Atsakyti
Californiagirl, tu truputi per daug uzsiciklinusi ant tu meksikonu.... Visu pirma, sitoje balos puseje labai nedaug kas isgyvena vienoje valstijoje visa savo gyvenima, o kitur tu meksikonu nera tiek daug... Ypac, kai jau truputi prakunti ir pradedi rinktis kur noretum dirbti.... Kita vertus, visi jie cia labai i plaucius ima ... Mes su savo vaiku niekada neturejom problemu: teisingai, pirma karta visada perklausia ar papraso paspellinti, bet liezuvius lauzo tikrai is sirdies. Darzelyje net ismoko skirtingas galunes naudoti kai saukia ir kai apie ji pasakoja (cia jie tipo sumaste, kad saukiamas skirtingai, nei mes tai darom namuose jis ten susitraumuoti gali per kazkuri tai gala... Net mano vyro varda mokosi tarti (tyras lietuviskas vardas ir 3 skiemenu, ypac sunkiai iveikiamas kinieciams... biggrin.gif ) laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) Tiem patiem meksikonam maniskis vardas labai juokingas atrode, kol nesusipazinom is arciau... (toli "labas" , toli "sudie" reiskia... ) O del pasityciojimu mokykloj - nu zinokit viskas nuo paties vaiko priklauso - Lietuvoj vaikai mano varda labai bjauriom dainuskom naudodavo, bet NIEKADA nebande to taikyti man...
Sakyciau snekekit su vyru, gaudykit ausis pastate koks vardas jum graziai skamba, o kai gims vaikas - "pamatuokit' kuris vardas jam geriausiai tinka. Gal kazkuris is ju tiesiog prilips vaikui taip, kad patys pamatysit, kad jis tas ir niekas kitas... Mano vyras labai norejo vaika pavadint Linu. Nu labai norejo, plius ir man tas vardas patiko, bet kai gime Mantas - patys pamatem, kad ne Linas... Tiesiog nelipo jam tas vardas nors tu ka, neziurint i tai, kad ir vaikas baltapukis / melynakis... Negaliu paaiskinti kodel, tiesiog aplanke toks jausmas, kad jis ir vardas Linas - tai is skirtingu operu. Nezinau kaip tai paaiskinti. Prasau, neduokit vardo nepamate vaiko...

P.S. Dar vienas neminetas variantas- Juras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 26 liepos 2004 - 23:52
Man Benas(Bejamin) thumbup.gif, kai dar nezinojom kudikio lyties, galvojau turesim sunu. Tad vyrui iskart pasiuliau Ben'as ir jis pritare, bet paiskejo, kad laukiames mergaites wub.gif. Man dabar patinka Yve.
Californiagirl, pasidarykite vardu sarasiuka, o kai gims jusu 2.gif, tada ir pamatysit, kuris vardas labiausiai tinka jusu mazyliui. Sekmes!
Atsakyti
Mano palikuoniu vardai yra Ly ir Milena.Milena yra Bulgariskas vardas. Dar budama nescia LT isimylejau i ta varda. Milena-isvertus is Bulgaru kalbos reiskia brangi. Kol ji nejo i mokykla neturejau jokiu problemu su jos vardo tarimu, bet kai pradejo eiti i paruosiamaja klase kokiu versiju as tik neisgirsdavau ir po siai dienai vis turiu pakoreguoti. Ja vadina ir Milana ir Milina.
Na o mano sunaus vardas tai toks pats kaip ir jo tevelio. Mat tai jo ilgai lauktas sunus tai net nesikisau i vardo rinkima.
O savo treciai pyplei zadu duoti Leija. Lyjundra tai toks pat vardas kaip ir tavo dukruzes, tik as savosios truputi sulietuvinau. Kai paklausiu Amerikieciu istart si varda lyg ir taria be problemu.
Visoms besilaukiancioms sekmes renkant vardus savo atzalelem.
Atsakyti
QUOTE (kris @ 2004 07 26, 18:27)
Man Benas labiau patinka. Karta teko viena biciuka tokiu vardu pazinti. NA, tiesiog kataloginis mazylis buvo smile.gif , tai man kazkaip tas vardas visada su tuo fainuoliuku asocijuojasi.

Va as irgi Bena isivaizduoju judru dailu berniuka, koks yra vienos mano pazistamos sunelis. Nu tikras fainuolis.
Pazistu ir suaugsi tokiu vardu - irgi thumbup.gif zmogus.
Atsakyti
Mano vyro antras vardas Benedict, irgi trumpina Ben.
Atsakyti
QUOTE (Fasolka @ 2004 07 26, 14:46)
Delfinai, Paul ir bus Paul pas lietuvius..

Tai jau padarysim taip, kad "pas lietuvius" butu Paulius rolleyes.gif. Tik kad mes nelabai turim planu ant tos Lietuvos traukt tongue.gif.
Atsakyti
QUOTE (T&E&N @ 2004 07 26, 22:48)

Man irgi tas vardas toks nieko, bet mergaitei, ta prasme, jei gims mergaite, tai turbut bus Neda. O jei kas varda iskraipys ir pavadins Nida, tai is vis bus thumbup.gif , nes Nida mums asocijuojasis su labai romantiskom akimirkom draugystes pradzioj.
Atsakyti