Įkraunama...
Įkraunama...

Leliukų Svetur Vardai

QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 27, 02:32)
Tai ir pavadink Nida thumbup.gif Pazistu viena Kreta, kuri buvo pradeta Kretoje - jai labai tinka tas vardas. Juk yra nemazai Rusniu ir pan. - ir visai gerai wink.gif

Tai kad tada kanadieciai ja Naida vadintu. Pazistu viena Lida, tai ja visi Laida vadina, nes -i- pas anglakalbius tai -ai-.
Atsakyti
Jei lauks eilej pas gydytoja - gal ir pavadins taip. Bet prisistatant problemu nekiltu. Mano vyro vardas airiskas-amerikoniskas, bet ir tai kai suskaito doh.gif

Grazus ir Neda thumbup.gif Bet tada turbut tars NYDA g.gif Ai, neklausykit manes, as visus 'choisus' palaikau clap.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (californiagirl @ 2004 07 27, 00:37)
Ar gyvenai Californijoje, ypatingai pietineje? unsure.gif Kai dauguma "population" cia ju sudaro, tai ir vardus taria palei juos..jei ne amerikoniskas vardas huh.gif Pamatytum ir Tau nepatiktu, jei Tavo Mantuko vardas skambetu kaip meksikoniska pavarde, nes jie taip ir taria...nors mes lietuviskai tai kitaip.

Dar negyvenau, bet niekada nezinai kur likimas nuves... smile.gif O del vaiko vardo tarimo - as nebijau, mes bjaurus is is prigimties, mus ne taip lengva nuskriausti... laugh.gif Kai kakaryne paleisiu iskart ismoks tarti kaip pridera... laugh.gif Mano pacios vardas toks, kad savo laiku buvo galima tyciotis iki negalejimo, ale niekam nekildavo noras pabandyt kazkodel... wink.gif
Atsakyti
Ir as pritariu toms, kurios sako, svarbiausia, kad teveliams vardas patiktu. O nesuprantu mamyciu is Vokietijos. Niklas, Nikola labai populiarus vardai Vokietijoje. Bent jau musu gatveje cia du berniukai su tokiai vardais laksto. Ir man jie labai grazus. O Dominyko niekas i Nik netrumpina. Bent jau as negirdejau. Lietuvoje teko girdeti sutrumpinima Domas. Siulau duoti abu vardus biggrin.gif
O Benas irgi musu berniuku vardu sarase. Buvo ir Dominykas, bet mano broliene, kuri visiems sake, jog bus Aleksandras (o as sakiau, kad musu bus Dominykas arba Dominyka) Dominyku pavadino blink.gif Pradzioje buvau pikta, bet ji yra siek tiek "ciudna"...
O mergaites bus Paulina arba Frederike. Is pradziu norejau lietuvisku, bet kad jie voekiciu kalboje nelabai kaip skamba. Kotryna asocijuojasi su ismatomis, Alge su dumblu... Zodziu mano vyrelis man greitai juos is galvos ismete smile.gif
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 26, 18:06)
laugh.gif Didziausias mano patarimas butu NESKAITYTI VISU SIU POSTU ir PAVADINTI JUMS SU VYRU PATINKANCIU VARDU.

Taipogi nenoriu izeisti mamyciu is Vokietijos, bet ju patarimu asmeniskai irgi neklausyciau laugh.gif VISUR GALIMA PASIKNISTI IR RASTI JUOKINGA VARDO REIKSME. Kurioj nors tautoj tai bus huh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Visiskai pritariu. Jei tik rasit varda, kuris patinka abiems su vyru, viskas thumbup.gif Musu seimoj buvo ta problema, kad mano ir vyro skoniai vardu klausimu labai skiriasi. Man patinkancius vardus jis tuoj sukritikuodavo, kad jam negrazus arba kad vokieciams skamba juokingai, arba atkasdavo kokia kalba, kurioj tas vardas ka nors negero reiskia unsure.gif O jo pasiulyti vardai man kele siauba laugh.gif Sutarem tik del to, kad jei gimtu mergaite, nepavadinsim jos Silke, nors mano vyrui tai labai grazus vardas laugh.gif Ir gan populiarus Vokietijoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Momo @ 2004 07 27, 15:03)
Sutarem tik del to, kad jei gimtu mergaite, nepavadinsim jos Silke, nors mano vyrui tai labai grazus vardas laugh.gif Ir gan populiarus Vokietijoj smile.gif

laugh.gif Ir as viena vokietuke Sllke pazinojau laugh.gif Pas juos normalus vardas, o pas mus g.gif laugh.gif
Atsakyti
Bet Jade dukrytes tai ne uz ka nevadinciau - reiksme juk sito vardelio tokia... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Zanetux @ 2004 07 27, 15:46)
Bet Jade dukrytes tai ne uz ka nevadinciau - reiksme juk sito vardelio tokia... g.gif unsure.gif

KOKIA? Man taip graziai skamba...
Atsakyti
Is vokisku vardu tai man Silke ir Swenja juokingiausi yra.O vokieciams daugleiui Swenja labai irgi grazu smile.gif
Atsakyti
Mes pavadinom dukryte Julia Emilia, nes Emilia amerikieciai is karto iskraipo i Emily arba Emma, net ir uzrase Emila (dabar su biurokratais kariauju, kad klaida istaisytu). wink.gif Su gimine teko susitarti, kad bus Dziulija vadinama, nes juk vardas turi vienodai skambeti visomis kalbomis... Beje, musu mazoji irgi bus trikalbe cool.gif
Atsakyti
as norejau dauoti varda rokas.....amerikonai tartu"raukas" arba kai vyras sako tartu "THE ROCK"........ biggrin.gif ......bet as dar vaikas budama sakiau berniukui duosiu varda mantas........kadangi cia to vardo neistaria.......tai nuemiau viena raide ir pavadinau matas......dar norejau duoti varda edvinas......amerikoniskai edvin vadintu.......mano brolio vardas justinas...tai problemu del vardo neturi..justin vadina.....arba dziastynas (tarti paraidziui).........mano vyro vardas donatas...tai amerikonai labai graziai ta varda istaria........taip ir taria donatas......o trumpintai vadina don...... thumbup.gif ......norejau pavadinti sunu donatas jr.......tevelio garbei........ biggrin.gif bet vardas matas jau nuo pat nestumo pradzios dominavo........
Atsakyti
QUOTE (baltic*girl @ 2004 07 27, 00:32)
Tai ir pavadink Nida thumbup.gif Pazistu viena Kreta, kuri buvo pradeta Kretoje - jai labai tinka tas vardas. Juk yra nemazai Rusniu ir pan. - ir visai gerai wink.gif

Sveikos clap.gif
nors aš gyvenu Lietuvoj, bet man į šią jūsų temą baisiai parūpo įlįst ir kai ko paklaust.
Davėm dukrai vardą Juta. Čia Lietuvoj jis retas. Susilaukiam daug klausimų - kodėl tokį vardą davėm? Ar čia su vietovardžiu (JAV) susiję - sakom , kad visai ne, tiesiog tėveliui jis patiko ir tiek, apie prasmes daug negalvojom. Esam girdėję kad jis populiarus Vokietijoje, Estijoje. Gal kuri gyvenanti Vokietijoj (ir ne tik) galit pasufleruot, ką Jutta reiškia? Tada bus lengviau atsikratyt kai kurių įkyruolių, besistengiančių išsinagrinėt mūsų vaiko vardą laugh.gif wink.gif
Atsakyti