Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

tie durpiniai indeliai man labai nepatinka. Vienais metais pabandžiusi daugiau nieko į juos nesodinu schmoll.gif
Geriau sodinkit į nelabai didelius plastikinius. Kol ateina laikas išsodinti, šaknų būna pilnas indas ir labai gerai visas gumulas išsiima, praktiškai nieks nesusijudina.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 16, 23:37)
tie durpiniai indeliai man labai nepatinka. Vienais metais pabandžiusi daugiau nieko į juos nesodinu  schmoll.gif 
Geriau sodinkit į nelabai didelius plastikinius. Kol ateina laikas išsodinti, šaknų būna pilnas indas ir labai gerai visas gumulas išsiima, praktiškai nieks nesusijudina.

Nuo jogurto 200 ml tinka indeliai ar didesnius?

P.s. cukinijas sėjau į wc popieriaus ruloniuką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 22:52)
[color=darkviolet]Nuo jogurto 200 ml tinka indeliai ar didesnius?

Aš sodinu į vienkartinius alaus bokaliukus (mano universaliausia tara biggrin.gif ), tai kaip tik šaknų priauga.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 16, 23:52)
P.s. cukinijas sėjau į wc popieriaus ruloniuką  rolleyes.gif

Kad ir nedidukai dar, bet cukinijų šaknys jau praaugo wc popieriukus unsure.gif Ką dabar daryt? Gal indelio dugne žemių pabert? Jame sudėti 6 daigiukai.
Atsakyti
Nedzvecko patarimai buvo sudaigintas sėklas dėti į 8-10 cm indelius, ne didesnius ir ne mažesnius, tada šaknys optimaliausiai susiraito ir sodinant į tikrą vietą pilnas indas būna šaknų ir susilaiko žemės
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2013 04 17, 08:02)
Kad ir nedidukai dar, bet cukinijų šaknys jau praaugo wc popieriukus  unsure.gif Ką dabar daryt? Gal indelio dugne žemių pabert? Jame sudėti 6 daigiukai.

Jei namie auginsit, tai į didesnius vazonus reiktų perkelt.

Nenoriu būti blogio pranašu, bet cukinijos, moliūgai laaaabai jautrūs šalnoms. Net ir vėliau perkėlus į šiltnamį, reiktų ir jame organizuoti naktims apdangalus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 17, 08:27)
Nedzvecko patarimai buvo sudaigintas sėklas dėti į 8-10 cm indelius, ne didesnius ir ne mažesnius, tada šaknys optimaliausiai susiraito ir sodinant į tikrą vietą pilnas indas būna šaknų ir susilaiko žemės

Tai nuo grietines indeliai tiktu?Jie yra 12 x 9 cm. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 04 17, 08:46)
Tai nuo grietines indeliai tiktu?Jie yra 12 x 9 cm. Aciu.

didesni pora cm, bet gal nieko smile.gif Tikriausiai smarkiai didesni būtų per dideli smile.gif
Atsakyti
as tik dabar susivokiau kad man taros nebeliko sniegiams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 17, 08:52)
didesni pora cm, bet gal nieko smile.gif Tikriausiai smarkiai didesni būtų per dideli smile.gif

Dar yra nuo jogurto 9x9 cm, tai sie jau bus geriausi.
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 04 17, 09:21)
Dar yra nuo jogurto 9x9 cm, tai sie jau bus geriausi.

aha, aš irgi pasiruošiau 9*9*9 kvadratinius vazoniukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 04 17, 09:26)
aha, aš irgi pasiruošiau 9*9*9 kvadratinius vazoniukus smile.gif

[COLOR=yellow]O del pom. nesijaudinkit, mano paprikos( jos jautresnes uz pom.) jau antra savaite gyvena balkone , kur yra skylutes vandeniui nuteketi, tai labai isbujojo isgrazejo o dabar tures vuzleisti vieta pomid., nes visi netelpa. o nakti budavo ir 3 laipsn.
Atsakyti