Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, melionai, moliūgai, cukinijos..

QUOTE(Dajan @ 2013 04 22, 20:27)
O kur pirkote EmirH toje kalvariju g.parduotuveje?

manau, kad Madmuazelė Taikos g. esančioj parduotuvėj lankėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 22, 20:32)
manau, kad Madmuazelė Taikos g. esančioj parduotuvėj lankėsi  smile.gif

Taip taip. Sioje bigsmile.gif
Atsakyti
Raportuoju- visos pasėtos penktadienį moliūgų, cukinijų bei agurkų sėklos išleido daigelius.
Nuo rytojaus daigyklose keliauja jau į šiltnamį.
Elizabeth**, kaip Jūsų eksperimentinis moliūgas gyvuoja? Gal jau žydi? smile.gif
Atsakyti
Atejau patikslinti del melionu Emir H-maniskiai buten Sekluvos firmos-viduje su oranziniu minkstimu., Nes ziuriu "Seklu" pakavima-jie gelsvi yra.
Tai matyt Sekluvos firminese parduotuvese tikrai dar ne vienas pakelis kaba. ax.gif
Eisiu jau ir as merkti seklas ax.gif
Atsakyti
Ar jau galima daiginti arbuzus?
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2013 04 23, 08:22)
Ar jau galima daiginti arbuzus?

savaitės gale žadu dalį pradėt daigint.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 04 23, 01:01)
Elizabeth**, kaip Jūsų eksperimentinis moliūgas gyvuoja? Gal jau žydi?  smile.gif

gyvuoja dar, tik tie pirmieji lapeliai (netikrieji) pagelto, tai aš juos apskritai nuskyniau. Žiedų prikrovęs.. dar nežydi. tik ką man su jais daryt? leist žydėt ar nuskint pirmuosius pražydusius? Netrumpą laiką toks tvirtas augo į viršų, o dabar jau gula, bet čia natūralu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 23, 09:40)
Žiedų prikrovęs.. dar nežydi. tik ką man su jais daryt? leist žydėt ar nuskint pirmuosius pražydusius? Netrumpą laiką toks tvirtas augo į viršų, o dabar jau gula, bet čia natūralu smile.gif

Galite skinti neperžydėjusius, galite palikti. Tik nepamirškite vieno- jei pasirodys moteriškas žiedas su būsimu moliūgėliu- turėkite porą-trejetą vyriškų žiedų- dirbtiniam apvaisinimui, jei augaliukas augs namuose. Ir nepamirškite papildomai augalo maitinti.
Beje, kas per veislė? Ir kokiame inde dabar auga?
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 04 23, 10:43)
Galite skinti neperžydėjusius, galite palikti. Tik nepamirškite vieno- jei pasirodys moteriškas žiedas su būsimu moliūgėliu- turėkite porą-trejetą vyriškų žiedų- dirbtiniam apvaisinimui, jei augaliukas augs namuose. Ir nepamirškite papildomai augalo maitinti.
Beje, kas per veislė? Ir kokiame inde dabar auga?

tikslių indo matmenų dabar neparašysiu, nes savaitgalį išvežiau pas močiutę , ten jie ir augs, paskui nebus kaip nuvežt biggrin.gif "big max'as" pas mane.
papildomai maitint, tai apie tręšimą kalbat?
namuose jis auga tik iki išsodinimo lauke. kai tik bus galimybė, persodinsiu į nuolatinę vietą.
Atsakyti
Gal esate matę ar auginę moliūgų balsvu, žalsvu, kt., bet ne oranžiniu minkštimu?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 23, 08:26)
savaitės gale žadu dalį pradėt daigint.

tada ir aš drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 04 23, 11:09)
papildomai maitint, tai apie tręšimą kalbat?
namuose jis auga tik iki išsodinimo lauke. kai tik bus galimybė, persodinsiu į nuolatinę vietą.

Kažkaip maniau, kad eksperimentinis moliūgas ir liks inde, nebus persodintas į nuolatinę vietą darže, užtat ir parašiau dėl tręšimo.
Papildyta:
QUOTE(arunele @ 2013 04 23, 11:46)
Gal esate matę ar auginę moliūgų balsvu, žalsvu, kt., bet ne oranžiniu minkštimu?

Dar neteko auginti moliūgo su visiškai balkšvu ar žalsvu minkštimu (nors gal toks ir yra jau išvestas), vidaus spalva varijuoja nuo gelsvos ir tamsiai oranžinės, net rausvos spalvos, užtat odelių spalvų yra nuo baltos iki tamsiai žalios, beveik juodos mirksiukas.gif
Nežinau kokiems tikslams Jums reikalingas žalsvas minkštimas (nebent šeimyna nevalgo), bet kai kurios veislės turi žalsvą, net alyvuogių spalvos minkštimo ruožą palei odelę.
Atsakyti